Kino no Tabi: The Beautiful World

Respon
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 139
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
Gràcies donades: 94 cops
Gràcies rebudes: 132 cops
Sexe: Sense especificar

10 gen. 2019, 19:38

Kino no Tabi: The Beautiful World (2003)


Imatge

Informació general:
Tipologia: TV
Episodis: 13
Estat: Finalitzat (primavera 2003)
Estudi: A.C.G.T
Gèneres: Acció, Aventura, Psicològic, Slice of Life


Basada en la sèrie de novel·les lleugeres de Keiichi Sigsawa, Kino no Tabi segueix les aventures de Kino i la seva moto parlant Hermes, mentre viatgen pel món seguint sempre dues premises bàsiques: no interferir en les peculiaritats dels llocs que visiten i no passar més de tres dies a cada país. El Viatge de Kino està documentat en un estil episòdic donant èmfasi a l'atmòsfera més que a l'acció, tot i que encara preval.


Opening i Ending:
Text amagat.


Opinió personal:
Aniré comentant les meves impressions d'aquest anime que ja d'entrada puc dir, amb els dos capítols que he vist fins ara, que l'acabaré. De moment trobo molt interessant la idea del viatge i com això permet fer episodis autoconclusius que alhora mantenen un mateix fil conductor i personatges principals. És intrigant i planteja qüestions molt interessants que no deixen que t'avorreixis ni un moment. L'animació és correcte i l'art acompanya molt bé l'atmòsfera que envolta les situacions, destaco especialment el disseny dels personatges i en concret el de Kino que és fantàstic. M'agrada molt la idea de que Hermes parli també, i els diàlegs que mantenen i la cura que es tenen.

Text amagat.


Imatge

Avatar de l’usuari
Sithious18
Sense cara
Sense cara
hana-mono-atari.com
Entrades: 9
Membre des de: 15 gen. 2019, 19:44
Gràcies rebudes: 1 cop
Sexe: Home

13 feb. 2019, 15:49

No sé si també has vist l'adaptació que es va fer a 2017 que la veritat adapta noves històries de Kino no tabi amb una animació espectacular i mantenint l'esperit de l'obra original. Si t'ha agradat la del 2003 no et pots deixar perdre la de 2017 feta per Studio Lerche (Gakkou Gurashi, Danganrompa) i dirigida per Tomohisa Taguchi (adaptació de Persona 3 i Persona 4).
Imatge
No ens oblidem que les causes de les accions humanes solen ser incommensurablement més complexes i variades que les explicacions posteriors sobre elles. F. Dostoievsky

Respon