Kenshi

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Morte-Diem
Porco Rosso
Porco Rosso
♫ Tu Tu Ru ♪
Entrades: 407
Membre des de: 15 oct. 2016, 12:07
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 167 cops
Gràcies rebudes: 246 cops

Kenshi



Imatge

Gènere: RPG/RTS Supervivència
Companyia: Lo-Fi Games.
Idioma: Anglès i Castellà.
Plataformes: Microsoft Windows
Preu: 26,99€
Data de llançament: 6 de desembre del 2018


Avui us vinc a parlar d'un joc molt interessant, té un 95% de crítiques positives a Steam, però no correu tan ràpid a comprar-lo, no és per tothom. És un joc publicat al 2018, amb un accés anticipat que ve des del 2013, i un estil i motor de videojoc anterior al 2008. És a dir, és un joc nou vell.

El Kenshi és un joc de gestió de colònies (com podria ser el Rimworld o l'Oxygen not included). Però va molt més enllà.

Resum de la història

No m'hi he posat massa en el lore del joc, però n'hi ha prou en què sapigueu que el joc se situa en un suposat futur distòpic on la humanitat ha perdut bona part de la seva tecnologia i si bé existeix tecnologia avançada (com robots) les úniques armes disponibles són armes de cos a cos rovellades i ballestes.

Inici

Tu comences el joc amb un personatge que no és ningú, tens tots els stats a 0, i els suficients diners per comprar menjar per un o dos dies, no més. Tots els enemics en aquest joc tenen com a mínim 5 punts als stats ofensius i van amb grup d'entre 5 i 15 persones, això vol dir que és impossible guanyar cap batalla en el minut 0, per guanyar batalles el primer que has de fer és entrenar (hi ha mil maneres de fer-ho) i guanyar diners, ja sigui treballant, rapinyant els objectes dels morts o robant.

Pots contractar altres personatges (per un preu) que et seguiran allà on vagis i els hi podràs assignar tasques, d'aquesta manera pots guanyar diners de forma més eficient i quan tinguis un grup llavors ja si que pots intentar lluitar contra els enemics més senzills de tot el joc que són literalment morts de gana amb pals.

Mid Game

Quan ja tinguis un grupet, pots començar a desbloquejar tecnologies per craftejar roba, armes, beguda o menjar i començar-ho a vendre per obtenir un benefici, fins i tot, si et veus prou valent pots construir-te una base en qualsevol lloc del mapa i començar a tenir beneficis de debò, ara bé, la base s'haurà de defensar perquè rebrà atacs constants dels enemics que controlen la zona.

Late Game

Quan tinguis un grup relativament nombrós de personatges excessivament entrenats, pots intentar anar a derrotar algun dels nombrosos bosses que hi ha pel mapa, o fins i tot començar una guerra amb una de les faccions i borrar-la del mapa, ara bé, no serà gens fàcil.

Mods

Hi ha un munt de mods que fan que el joc sigui rejugable infinites vegades.

Si sou amants dels jocs de gestió, i especialment dels gestors de colònies, us recomano que el proveu, ara bé, torno a repetir que li heu de posar hores i paciència, perque l'inici del joc, abans que tingueu un grup de mida i habilitats suficients com per derrotar enemics, poden passar perfectament 6 o 8 hores.

Kenshi 2

Com podeu veure, tot i que té uns gràfics de patata, una jugabilitat terrible, el temps de càrrega voltant pel mapa i crasheja cada dos per tres, és un joc amb unes valoracions extraordinàriament bones, és per això que gent com jo somiem amb un Kenshi 2 (parcialment confirmat) on es millori i s'arreglin tots aquests problemes. Si ho aconsegueixen, probablement serà un dels millors jocs que pot arribar a sortir en els propers anys.
Respon