Kamisama Hajimemashita

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

No sóc massa de Shojos, així que m'agrada recomanar els que sí m'han agradat!! Avui us porto un que m'ha agradat especialment per l'ambientació!

Kamisama Hajimemashita



Imatge


Argument


La història comença amb la Nanami, una noia que ha perdut la casa a causa dels deutes de joc del seu pare. El vespre que la fan fora de casa, ajuda a un jove que li concedeix a canvi la seva propietat i el dret de ser el "nou" Déu de la terra. Quan Nanami va a la suposada propietat se n'adona que realment... és un temple!!

Aleshores la Nanami coneix el Tomoe, el familiar de l'antic déu de la terra, que no estarà disposat a acceptar tan fàcilment la Nanami com la seva nova mestressa. La Nanami haurà d'afrontar un nou món i haurà de provar que pot arribar a ser una deïtat digna.

Opinió personal



Una no gaire aficionada al gènere us dirà que no és la rehostia, però està bé per passar una estona. L'argument és senzill, la protagonista no destaca gaire però per sort és suportable i acaba caient bé i els secundaris són molt bons, personalment m'han agradat molt. Altre punt fort de l'anime és l'humor, és molt divertit i em a fer riure molt, sap com jugar a fer gràcia amb els personatges de què disposa.

Per acabar, el que m'ha agradat més és l'ambientació: el santuari, els dimonis, yokais, kimonos... M'ha agradat que només la Nanami sigui la humana i que tots els que li volen pel costat siguin yokais i que vagin passant coses sobrenaturals al seu voltant. Si us agrada tot aquest mundillo més japonès segurament us agradarà.

Puntuació:


8
Respon