Kaiji

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 440
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
3
6
0
Gràcies donades: 183 cops
Gràcies rebudes: 213 cops

Capítols des d'on anés fins al 15.

Tu, se m'ha fet llarg, potser ho deixem aquí. SPOILER no hi havia apostes ni re, només gent caient d'un puto pont estret, amb veus parlant d'idees de moral sobre si el món va de que trepitgis els altres o et trepitgin a tu. Tu pavo jo què puto sé, apreneu a córrer en línia recta, no pot ser tan difícil. A més que m'ha fet ràbia el tema de les empentes perquè a veure, si sou dos, arribeu els dos i un es queda el primer premi i l'altre el segon, i ningú s'ha empentat i tan feliços. O els tres, si reparteixes el primer premi entre el primer i el tercer, una mica d'imaginació i tractes i jocs mentals haurien estat bé, més que plors i rebequeries i prou.

Ara bé, hem passat de tenir mà d'obra gratis en un vaixell a matar penya per entreteniment de les elits. No sé si surt gaire a compte, les possibles implicacions legals, ha mort molta gent per culpa que el pont estigués electrificat, i més quan els han demanat que desactivessin la llum. Pur assassinat. La versió de les carreres entenc que tingui la seva gràcia, és com la versió de pobres dels jocs de la fam. Quan li tiraven la pilota aquella a en Kaiji em pensava que els llançarien pilotes a mig creuar. Però bé, hem d'assumir que els morts no els trobarà a faltar ningú i que tenen un servei de neteja estupend a sota l'edifici.

També em toca una mica la pera que siguin tots TANT cagacalces. Ningú a part d'en Kaiji i en Sahara té els pebrots d'aguantar-se dret, de debò? OMG quant de vent imaginari quina por. Si tens puta por avança i surt del pont, no sé. PLOT TWIST hi havia unes escales DE VIDRE, increïble l'enginyeria que han dedicat a la broma, tu. Tot per veure-li la cara de caca a un rubio de bote que es diu Sahara quan es pensa que s'ha salvat però en realitat no. DEP, eres el més valent, l'únic que es va posar a córrer endavant quan tocava.

I evidentment com que han dit que es rendien i que no volien la pasta SORPRESA no els donen la pasta. Totalment injustificat que no els la donessin directament a la primera prova, però el món no és just. No ho sé, molt confien aquesta penya en la seva seguretat, a mi em fan això i un dia potser el cotxe se'ls converteix en coet espacial. De fet, em pensava que en Kaji intentaria tirar daltabaix de l'edifici el jefe aquell. El iaio de fet segur que d'una hòstia ben donada cau mort. Però no, se'n va a jugar a l'iiiiii-cardoooo. El joc dels reis, els pollos, i els esclaaaus. Segur que és la polla, si algun dia em passa com ahir que no sé què fer amb la meva vida, potser em poso el següent capi.

6/10, el manga deu ser millor, estupenda traducció.
Respon