Ishuzoku Reviewers

Respon
Avatar de l’usuari
manolini
Col·laborador
Col·laborador
YELLOW TEAM
Entrades: 532
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
Gràcies donades: 265 cops
Gràcies rebudes: 243 cops
Sexe: Home

03 feb. 2020, 22:43

Ishuzoku Reviewers


Imatge
Episodis: 12
Genere: Eichi, SoftHentai, Hentai, Comedia, Fantasia
Estudi: Passione
Ve d'un manga: Sí.

Sinopsi

En un món fantàstic, a més de tenir existència diferents espècies humanoides convivint entre elles (humans, elfs, fades, atropomórficos, àngels, dimonis ...), la prostitució està legalitzada. L'heroi, Stunk (un humà), decideix que vol escriure un llibre i establir d'una vegada per totes quin tipus de raça de dona és la millor. En el seu viatge s'uneixen diferents personatges com Zel (un elf), Brooz (atropomorfo entre gos i humà), el mitjà Kanchal i el dimoni Samtah. Tot i així, ells no s'acaben de posar d'acord en quina espècie és la millor. Durant el viatge, ells tindran a més com a guia a través d'el món a l'àngel hermafrodita Crimvael.

OP i EN (+18)

Text amagat.


Algunes imatges
Text amagat.



Opinió personal: Es divertit. Moltissimes persones veuen coses pitjors.

Imatge
Imatge

Avatar de l’usuari
Morte-Diem
Col·laborador
Col·laborador
♫ Tu Tu Ru ♪
Entrades: 286
Membre des de: 15 oct. 2016, 12:07
Gràcies donades: 123 cops
Gràcies rebudes: 151 cops
Sexe: Home

03 feb. 2020, 23:21

Bé, és un anime que ja vaig comentar una mica en el seu moment, però vaig començar a mirar-lo pensant que seria un anime ecchi i em vaig trobar davant un hentai que s'havia colat a la "cartilla" d'animes de temporada, i aquest aspecte em va cridar tan l'atenció que l'he anat seguint.

No és un mal anime, és molt entretingut i com diu @manolini no és tan políticament incorrecte com l'argument i el títol podria induir a pensar que ho és.

I un altre aspecte interessant d'aquest anime, és que estic segur de que hi ha menys censura que qualsevol altre hentai.

Us recomano mirar 2 o 3 capítols per jutjar-lo bé, i penseu que aquest "anime" és un "anime" de temporada.

Avatar de l’usuari
Shancks
Col·laborador
Col·laborador
Yonkou
Entrades: 1213
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
Gràcies donades: 122 cops
Gràcies rebudes: 204 cops
Sexe: Home

03 feb. 2020, 23:27

Jo l'estic mirant des de que va sortir, és com bé diuen, divertit, evidentment en torn a la temática dels burdels però mai arriba a ser bulgar o de mal gust.

És fàcil de mal interpretar per la sinopsi però en realitat és un anime "necesari" si ens fixem en la cultura japonesa i com està de estigmatitzat tot el tema de la prostitució, etc. Al final els japonesos són el públic al que va dirigit.

És la meva humil opinió.

Fa poc FunAnimation (anime USA), l'ha tret del seu catàleg per no ser "políticament correcte". És graciós perquè algú va tenir que aceptar aquesta llicència abans de començarel simulcast :riu:
Imatge

Avatar de l’usuari
manolini
Col·laborador
Col·laborador
YELLOW TEAM
Entrades: 532
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
Gràcies donades: 265 cops
Gràcies rebudes: 243 cops
Sexe: Home

05 feb. 2020, 21:47

Ara he caigut que l'anime s'asembla moltissim a...

Text amagat.
Imatge

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Repte d'anime 2020
Categoria Or
25 / 32
Repte d'anime 2020
Anime de temporada
6 / 12
Entrades: 1336
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Gràcies donades: 782 cops
Gràcies rebudes: 370 cops
Sexe: Home

17 feb. 2020, 19:59

Nosaltres en vérem el primer capítol.

Mmmmnneeeeeh. Un poc massa ridícul, no?

Millora?

Té res més a oferir a part de pits amunt i avall amb un toc d'humor un poc massa ridícul?
Imatge
Text amagat.

Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 181
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
Gràcies donades: 117 cops
Gràcies rebudes: 76 cops
Sexe: Home

29 març 2020, 00:20

És un anime de llegenda.
Gràcies, Moires, per fer-me nèixer en els temps d'ishuzoku Reviewers.

Practica un noble art mil.lenari avui dia prácticament oblidat que va força més enllà que la simpla comèdia.

La sátira.
Imatge
-Els dic: "Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi"
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar

Respon