IDOLiSH7

Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2180
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 264 cops
Gràcies rebudes: 757 cops

Avui us porto un anime que M'HA ENCANTAT!! Una autèntica meravella dins el món dels animes d'idols i de música. Si us agraden els animes d'idols i en busqueu un amb bon argument, Idolish7 us encantarà!!!!

Imatge

IDOLiSH7Nom: Idolish7 (en japonès abreviat I-nana)
Basat en: Joc per a Android
Dissenys: Arina Tanemura (Jeanne la lladre Kamikaze)
Gènere: musical, drama
Estudi d'animació: Troica
Capítols: 17
Any: 2018Argument

La Tsumugi comença a fer feina a l'empresa del seu pare com a manager d'un nou grup d'idols, al qual bategen com a Idolish7. Aquests set nois, molt diferents entre si, estan determinats a triomfar al món de la música per motius diversos. Però el camí cap a la fama és difícil i està ple d'entrebancs, dificultats i reptes que hauran de superar amb molt d'esforç i dedicació.Opinió personal

Idolish7 és un anime que ens presenta la cara més cruel i amarga de la indústria musical del Japó. La història se centra en set nois joves disposats a triomfar i convertir-se en idols, però el seu camí estarà ple de dificultats que no seran pas fàcils de superar.

Aquesta és la primera característica que fa que Idolish7 sigui un anime d'idols únic: la cara cruel de la indústria musical i, a més, és un anime d'idols amb argument sòlid, treballat i els personatges no són clichés!! Per a aquests nois, l’esforç i la perseverança no serà suficient per aconseguir els seus somnis.

I és que cadascun d’aquests nois tenen un motiu molt diferent per voler-se dedicar a la música, motivacions sovint egoistes que van molt més enllà del "vull brillar" o "vull fer feliç la gent". Sense fer spoiler, dir que cada personatge té al darrere una història, un somni particular i que això és el que fa que Idolish7 sigui tan caracterísitc: la força dels personatges. Aquí no trobareu personatges com la Honoka que sempre estan feliços, trobareu personatges molt reals, amb somnis i frustracions que no us deixaran indiferents.

Imatge

Dins aquest context, la rivalitat entre Trigger i Idolish7 serà part central de l’argument, amb la competència directa de Yaotome Productions, que farà servir els seus mètodes més ferotges per esmicolar els somnis d’aquest grup incipient d’idols. Superar Trigger, el gran grup revelació, requerirà un gran esforç, coratge i valor, però també determinació i la força de no rendir-se i superar els set junts totes les adversitats. I dir també que la música dels dos grups és... BRUTAL!

En definitiva, ens trobem davant d’un anime musical, però sobretot, un anime de personatges que volen ser idols però als quals res els serà senzill, que tindran molts problemes per aconseguir el seu objectiu dins una indústria que només veu beneficis en comptes de persones. Un anime diferent, versemblant, amb bona música i personatges que mai oblidareu.

Mireu-la plis <3

Imatge
Respon