Hourou Musuko

Respon
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 174
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
0
1
2
Gràcies donades: 133 cops
Gràcies rebudes: 159 cops

Un dels últims animes que he vist ha estat:

Hourou MusukoImatge


Hourou Musuko o Wandering Son és un anime basat en el manga que duu el mateix nom. Narra part de l'adolescència de dos estudiants d'institut: Yoshino i Nitori, els quals es troben en la mateixa situació de malestar amb el rol que se'ls ha assignat de dona i home respectivament.

És una obra que planteja a l'espectador qüestions relacionades amb la identitat de gènere: què significa ser un noi o una noia? Què implica transvestir-se? La història la vivim a través del protagonista Nitori Shuichi, el qual mai no s'ha sentit a gust sent un noi. Aquest malestar el pot compartir amb Takatsuki Yoshino, una noia que se sent còmoda sota una identitat masculina. Junts recorren el camí cap a la maduresa enfrontant-se als canvis que es produeixen al llarg de la pubertat i que els porten a definir la identitat que els fa sentir més còmodes, sempre sota la mirada afilada de l'entorn social.


Personalment m'ha agradat molt. Té molta sensibilitat per expressar les emocions i sentiments dels personatges d'una manera acurada i realista. Visualment li dóna molta força i l'opening és talment una regressió a una adolescència plena d'emocions noves i de la cerca del propi camí. Molt recomanable si hi esteu interessats.


Text amagat.
Imatge
Respon