Horizon Zero Dawn

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Horizon zero dawnImatgeFitxa técnica


Any: 2017
Gènere: acció, aventura, món obert, RPG
Desenvolupador: Guerrilla Games
Plataforma: PS4

Imatge

Sinopsi


1000 anys en el futur, cap a l’any 3040, els éssers humans han tornat a l’època de les societats tribals primitives com a resultat d’una catàstrofe desconeguda. Amb el pas del temps, aquestes tribus van adoptar diferents costums, tradicions, interessos i creències .

Ara l’espècie dominant al planeta én una raça de màquines avançades. Encara que les tribus cohabiten amb elles, molts dels seus habitants cacen aquestes màquines i utilitzen les seves peces com a recursos valuosos ja sigui pel comerç o pel desenvolupament, però amb el pas dels anys, aquestes màquines es reprodueixen molt ràpid, s'han fet més grans, poderoses i violentes, amenaçant la vida dels habitants primitius.

Aloy, una jove guerrera marginada, s'ha d'intentar integrar a la tribu que no la va voler i explorar el món que coneix per esbrinar més detalls de la catástrofe que va destruir el planeta al passat i evitar que el cicle es repeteixi en el futur.

Imatge

Opinió


Us seré totalment sincera, vam trobar la versió extensa al mediamarkt per... menys de 10€ i ens va semblar interessant i vam dir... és Nadal... ens el regalem per reis o algo per l'estil (si, com que tenim nebots, hem de fer veure que ens porten coses i tal), la veritat és que havia de ser per l'art i tal, però bah, a aquestes coses m'hi vicio jo habitualment.

Conclusió, vaig agafar la viciada de la vida (com sempre faig amb els jocs), i em va agradar molt (com quasi tots els que són de rpg i tal), potser per algú no serà el millor joc, o no valdrà la pena i tal, però a mi em va encantar.

La història és original, sobretot quan vas descobrint quin tipus d'apocalipsis ha sigut i d'on coi ve l'Aloy (qui és sa mare i aquestes merdes que sempre busquen als videojocs i les sèries), el pla per intentar evitar l'apocalipsis també és molt original, l'únic que em va faltar va ser saber més d'algunes de les altres parts (i mira que tenia la versió extensa...), però era molt interessant.

Per mi els gràfics estaven molt be (no tinc ni idea de gràfics, es veu be, els paisatges són macos, doncs són bons xD), i la jugabilitat molt amplia, ja que et pots moure per on vols al ritme que tu vols, si que hi ha nivells però encara que vagis més lent en pujar, et pots moure bastant per molts llocs. Hi ha moltes missions secundàries que fan que el joc sigui més interessant i més extens.

Si que et sents una mica ridícul quan et veus amb un arc, fletxes i una llança davant d'una puta màquina que fa 3 metres d'alçada i et vol matar, però són detalls! La part més "real" és que t'indica quins punts dèbils té la màquina i amb quin tipus de fletxa faràs més feina, la veritat és que està be!

Ja va sortir la segona part i la meva intenció és comprar-la peeerò ja serà d'aquí un temps (primer m'ha d'arribar el de hogwarts legacy).
Respon