Heartstopper

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Heartstopper


Imatge


Títol: Heartstopper
Disponible a: Netflix
Capítols: actualment 1 temporada de 8 capítols (i la segona temporada s’estrena el 3 d’agost).
Any: 2022 – actualitat.
Basat en: webtoon/webcomic Heartstopper d’Alice Oseman
Gènere: comèdia romàntica, drama adolescent, LGTBQ+


Imatge


Segurament tots n’haureu sentit a parlar, i molts ja l’haureu vist, o n’haureu llegit alguna cosa, peeeeerò havia de fer el post! Perquè així quan surti ara la segona temporada la podrem comentar per aquí!!!

Sinopsis:


Dos nois es coneixen, es fan amics i s’enamoren. Perquè ens entestem en fer complicades les emocions més senzilles?

Aquesta història d’amor entre 2 nois, un d’ells obertament homosexual i l’altre en procés d’autodescobriment, ens recordarà que hi ha primers amors fràgils com el vidre i memorables com el diamant. Amb els dubtes propis de qualsevol amor adolescent, Heartstopper respon a la manera de sentir dels joves reals, amb una visió oberta, natural i sensible sobre l’amor i l’identitat sexual, sense perdre mai la delicadesa i l’emoció.

Imatge


Opinió personal:


És genial, són tan macos, tan monos, i és tot taaaan saaaaa!!!! Necessito més sèries així!!!!! És molt adolescent? Pot ser, però i??? Necessitem més series per adolescents, però en plan… adolescents de veritat, no dels que es passen el puto dia de festa, empalmant borratxera amb borratxera, que els actors tenen 30 anys i es passen el dia cardant! Sinó adolescents del tipus crisis existencials, crisis d’identitat, de com tractar les coses, de com parlar-les amb els familiars, de problemas d’amistats, però no de drogues i alcohol!

Vull dir... Soc l’única que està cansada de veure sèries on els adolescents no sembla que estiguin a la ESO sinó que sembla que estiguin a 3er o 4art de carrera??? (i alguns amb els anys no massa ben portats). I per favor, estic farta de series on normalitzen les parelles tòxiques i la falta de comunicación! Aneu a prendre pel sac, comuniqueu-vos ostres!

Doncs el que més m’ha agradat de la sèrie és això; que es comuniquen, que la relació és sana, que en general, menys el típic que fa bullying, el grupet d’amics són tots uns sols!!! Que per fi la noia que “s’ha de posar al mig de la relació” és una bona noia i no una toca-collons! Que els actors no tenen 30 anys, i que la que és trans, l'actriu també ho és, que no és una noia fent de trans.

És una sèrie lleugera que és com una brisa d’aire fresc a la merda de sèries que últimament s’han fet (o almenys he vist anunciades), i tinc moltíssimes ganes de veure la segona temporada, perquè el tráiler pinta mooooolt be!
(dijous ja faré un comentari al post per anunciar la segona temporada)
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

No seguir llegint si no has vist la primera temporada.

Hearstopper Segona temporada



Imatge


Aquesta temporada torna a tenir 8 capítols i actualment ja estan tots a Netflix. En aquest post podem comentar la sèrie a mesura que l'anem veient (avisant d'spoilers i posant allò típic d'spoiler ja que ja estan tots els capítols pujats, i no tots ho mirarem a la mateixa velocitat).

Sinopsis:


Aquesta temporada gira entorn la nova relació del Nick i el Charlie i l'intent del Nick de trobar el moment adequat per sortir de l'armari. Mentre que el Tao i l'Elle intentaran descobrir si poden arribar a ser alguna cosa més que amics.

Un viatge a París, els exàmens i la preparació pel ball de final de curs seran els escenaris que enmarcaran les noves experiències dels personatges.



A veure què tal està!!
Avatar de l’usuari
Meina
Totoro
Totoro
Dereshishishishishi!
Entrades: 1098
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 313 cops
Gràcies rebudes: 482 cops

SPOILERS 2a TEMPORADA

Em va encantar la 1a temporada i m'ha encantat la 2a!

Quan jo miro series i coses normalemnt els personatges i relacions que més m'agraden són les secundaries i els principals m'interessen però no tant. A Heartstopper no és així, els dos protes són els que més m'interessen, tinc un carinyo inmens pel Charlie i el Nick, són tant tendres i preciosos que m'encanten. I els secundaris m'agraden, però vull que les seves histories passin rapid per veure més temps la meva parella prefe. L'excepció dels secundaris és la Tori, que m'encanta i l'adoro moltissim i sóc feliç cada cop que surt.

L'escena del "mon amour" em va encantar.

Crec que la serie té moltissimes coses a destacar i no parlaré de totes, però una que em va agradar és com l'Isaac es descobreix a ell mateix, estant mig pressionat pel seu voltant i decidint no caure en aquesta pressió i seguir sent ell mateix, no forçar-se al que no és.

Encara queden moltes coses a comentar però de moment aquó ho deixo...

Dir que és una serie que em posa somriures a la carai que és massa preciosa <3

P.D: Al final vaig veure'm tota la 2a temporada en un sol dia, pensava que em duraria per almenys dos, però és que els capítols eren massa curts...
Imatge
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Spoilers 2a temporada

M'ha encantat, vaig fer la millor marató que podia fer! Be, la intenció era veure'n dos i parar però... no va ser així :proll:

Com m'agrada Heartstopper!!!! Tots els personatges tenen algo que t'enganxa moltíssim i m'encanta els temes que tracta perquè són temes que s'han de tractar amb adolescents però ningú els tracta! Els pares? Són temes delicats i a vegades no volen ni escoltar (ni els pares, ni els adolescents), els professors??? Aquests tristament són els que menys s'impliquen, ja sigui per falta de temps, perquè estan cremats o perquè "això ho han d'ensenyar els pares" o perquè el coi d'educació que tenim aquí està molt mal muntat i hi hauria d'haver una assignatura que tractés aquests temes! Be, tornant on era, m'agrada que tractin aquests temes, i que almenys els arribi informació d'aquests temes per una sèrie ja que per altres vies és inexistent (i amb altres sèries.... és una tortura).

M'encanta la relació del Charlie i el Nick, la confiança, la comunicació (sembla mentida que en una sèrie hi pugui haver comunicació, per fi), el fet de que es van coneixent i obrint-se l'un a l'altre de mica en mica, el sentit de protecció que tenen per l'altre, el consentiment i la negociació sobre els termes de la relació i fins on volen arribar actualment... sincerament m'encanta. És una relació tan sana... m'encanta!

Tinc tantes coses a comentar sobre aquesta temporada que el post seria en plan biblia i no és plan, així que de moment comentaré algunes coses només.

Em va trencar el cor el Tao, té l'autoestima molt molt baixa, i és un tros de pa, crec que va molt be per la gent que té l'autoestima igual que ell (:proll:) ja que t'ajuda a veure que moltes vegades alguns pensaments són falsos, i que et poses etiquetes o et fas crítiques, que no calen, ja que no són certes, sinó que són pensaments distorsionats sobre la realitat. El Tao té moltíssima sort de tenir els amics que té, que li fan veure que realment és un sol, que mereix tot lo bo que li passa, i que es mereix el millor!!! L'escena del Nick quan li diu com el veu ell, o la del Charlie quan també li diu tot allò quan posen el candau... preciós!!! I entenc perquè al principi l'Elle s'enfada amb ell quan canvia per ella (encara que el pentinat m'agrada molt més!), vull dir... l'Elle s'ha enamorat del Tao per com és i pel que fa, no vol que canviï per agradar-li més o per adaptar-se a ella, per ella ja està be com és, i si canvia, ja no seria ell.

Un altre que em va trencar molt el cor i que me n'alegro moltíssim per ell (i que en tenia moltes sospites des del primer capítol) és l'Isaac, pobret, ha de ser molt dur sentir-se així i anar tan perdut, veure com els del teu voltant decideixen els teus sentiments per tu, quan tu ni tan sols saps què és aquest sentiment i potser ni el sents. Em va saber molt de greu quan anaven tots amb parella i ell sol mirant-los. Però em va alegrar moltíssim veure que se'n va sortir força be, i que va començar a posar fil i agulla per trobar-se a si mateix.

Be, dels altres ja parlaré un altre dia perquè sinó escriuré la Biblia

Per acabar, totalment d'acord amb tot el que ha dit la @Meina, bé, amb heartstopper a mi em passa que no m'importa quina parella surti, perquè estic enganxada a totes per com les estan desenvolupant, però si, a mi també em passa que habitualment segueixo més les secundàries i en aquesta la principal et té ben agafat (en tot, he de dir que en aquesta temporada estava amb unes ganes de veure els professors... aquells dos tenien química des del primer crit que fot el Farouk :pervertmoon: )
Avatar de l’usuari
Yuri
Porco Rosso
Porco Rosso
Ohayo minna!!
Entrades: 216
Membre des de: 02 maig 2018, 18:33
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 205 cops
Gràcies rebudes: 103 cops

Vinc a dir que ja em vaig mirar la segona temporada de Heartstopper <3

Van ser 4h fantàstiques, són tant adorables!


En un altre moment vindré a donar una millor opinió i que tingui més temps.

Imatge
“Qui sap, qui sap, podria ser que...?”
Respon