Game of Thrones - Temporada 8

Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1279
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 143 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Capitol 3
NO HO OBRIU PER RES DEL MON SINO HEU VIST EL CAPITOLS 3!!!!!!
Text amagat.
Encara estic tremolant, l'acabo de veure i encara no m'ho acabo de creure.
EPIC!!!! Quin capitol mare de deu, ha sigut brutal!!!!!

Desde el primer moment jo aixo ho veia molt negre, despres cap a l'hora de capitol jo nomes veia un final, l'aniquilacio total. Quina tensio i quina BSO!!!!

ARYA FOR THE THORNE!!!!!!!!! :lloa: :lloa:

No vull comentar res mes per si algun despistat-ho obre abans d'hora.
Imatge
Avatar de l’usuari
Grimmy
Porco Rosso
Porco Rosso
Judo ❀ Master
Entrades: 447
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
3
6
3
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 155 cops
Gràcies rebudes: 165 cops

Capítol de guerra total!! Bé ja s'esperava.

SPOILER CAPÍTOL 3
Text amagat.
Què puc dir. Ha estat bé però m'he quedat amb la sensació de que es podrien haver fet coses més guais. Queda tancat el tema d'en Beric i la seva missió, que era que l'Arya visqués per matar el Rei de la Nit. Sabíem que l'Arya havia de ser important però suposo que ningú s'esperava que TANT. En Jon al final ha fet més aviat poquet.

Des del principi ha pintat molt negre tot, i quant més temps passava més veies que l'única sol·lució era matar al Rei el més aviat possible, que també se sabia. Evidentment en Bran ha estat la clau, però bàsicament perquè s'spoileja a sí mateix. La veritat és que esperava una trama més profunda que no simplement veure el futur, rotllo fer un canvia-pells amb el Rei de la Nit o una història més original.

Volia més lluita cos a cos contra el Rei i els caminants convertits, que pràcticament no han fet RES. Portem 8 temporades amb els caminants i al final ha resultat ser més subtrama si acaba així, perquè simplement es tracta d'un enemic que vol eliminar a tothom i tu l'has de matar... Fin.

També m'hagués fet gràcia veure la Cersei contra els morts.

I bé, no sé si em deixo gaire més. Evidentment en Jorah ha sigut MVP i els altres morts DEP. Ara ja no queden Mormond?

Aaaaaix volia més guerra contra els morts, s'ha fet curt tot plegat! Però bé tot i la crítica, m'ho he passat bé.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2182
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
2
Pronom: Femení
Gràcies donades: 265 cops
Gràcies rebudes: 759 cops

Capítol 3

Text amagat.

Què fas mirant aquest spoiler si no has vist el capítol?

Text amagat.

Decepció total.

Ja us vaig dir que a mi l'Arya ni fu ni fa, que fa temps que se'm feia un personatge bastant pla i repetitiu. I ara és com la puta ama absoluta i ha acabat ella soleta amb els morts. Sincerament, com diu el Grimmy, jo m'esperava molt més. Esperava batalles èpiques contra els altres WW que no eren el jefe, jo que sé, esperava que en Sam es carregués un d'aquests "semibosses" (altra vegada, no sé, doneu al Sam un poc d'afecte) per entendre'ns d'alguna manera. Però és que ni els han tocat, s'han pres la molèstia de maquillar un munt de persones de WW de segona per res... Al final l'Arya ho acaba tot i ja està. Fins i tot m'hauria molat a saco que el Bran hagués tingut poders d'alguna manera i es pogués carregar ell el WW jefe amb una espècie de batalla de flaixos de llum estil Harry Potter.

Bé, no guanyaré res dient que en general un poc shit aquesta part. Passem a les morts. Mireu, jo volia sang a aquesta batalla. Volia que morissin personatges principals. Queden pocs capítols joder, pot morir algú relativament important? Per què no mor na Brienne o en Jaime? Com a mínim el Sam o la Sansa podrien haver mort! (eh, que a mi la Sansa m'encanta, però no sé, donar-li un poc d'emoció a la cosa). No, ha de morir el tio de la NW que ni recordo que es deia i Sir Friendzone (sí, aquest ja ha fet més peneta, però el veiem podrio des que comença la batalla...). I al final mor la Sacerdotessa però sense fotre ni brot, del pal "doncs camino poèticament per la neu i la palmo perquè sí, tràgicament i sense motiu". Jo em pensava que cremaria els cadàvers i que ella es cremaria amb ells i, ok, em pareixeria un poc més lògic, però no, la pava mor per morir.

I bé, dir també que la batalla en general no m'ha agradat. Tot molt caòtic, desenfocat... que ja sé que és una batalla i no pot ser tot ordenat i pulcre, que hi ha d'haver escenes que no saps què passa, però joder, que va ser tot el capítol així!!! Una estona està bé, però em vaig cansar de no saber què hòstia estava passant, amb la Daenerys allà sobre els dracs al mig de la tempesta de neu perquè sí...

I sincerament, el que més ràbia em fot ara és que tot es redueix ara a la batalla contra la Cersei i com la mataran, perquè és evident que la mataran, pobreta meva... I penso jo, no era més important la batalla contra els morts que no contra la Cersei? Jaime, mai et perdonaré haver-la abandonat! Espero que torni al seu costat aviat perquè I ship this so hard xDDD

En resum: puta merda tot.


Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1488
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
6
10
2
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 874 cops
Gràcies rebudes: 432 cops

Evidentment aquest fil és ple d'spoilers.

A veure...

a mi tampoc em va agradar gaire el capítol ni com està avançant la sèrie. Però no es pot fer de gaire altra manera.

Però me n'estic adonant de coses... Els llibres es diuen Cançó de Gel i Foc, fent referència a l'assumpte del Rei de la Nit i el Senyor de la Llum i tot això, mentre que la sèrie és Joc de Trons, fent referència a qui es quedarà el Tron de Ferro. Crec que és injust comparar el llibre amb la sèrie.

Durant les primeres temporades la sèrie tracta molt més l'argument de Joc de Trons que no el de Cançó de Gel i Foc. Aquest argument, el de les conspiracions, traïcions, aliances inesperades, personatges que s'estimen, s'odien, es maten... Tot això és el que ens ha agradat: no hi ha blanc, no hi ha negre.

És més tard quan els Caminants Blancs i companyia agafen més protagonisme. I aquí la sèrie es torna Tolkien: bons contra dolents. I això és el que ens havien venut que la sèrie no era. Potser al principi ja ens pareixia bé, però a partir de la temporada 7 aquest argument agafa molt més pes, fent que quasi tota la temporada 7 sigui sobre això i el que hem vist de la 8 també.

És normal que ens decebi. Nosaltres volíem veure cases lluitant entre elles, no cases lluitant plegades contra un enemic dolent perquè sí que es veu d'hores lluny que és dolent. Volem Joc de Trons i no Cançó de Gel i Foc.

Llavors, una vegada tots els fils argumentals s'han anat tancant fins la temporada 7, a partir d'aquesta penúltima temporada quasi que només queden dos punts: a) carregar-se el Rei de la Nit i b) lluitar pel Tron de Ferro. No tenc clar si hagués pogut passar en un altre ordre. Però no hi havia més. A a) són bons contra dolents, vius contra morts, blanc contra negre, bé contra mal, el que es suposava que GoT no era; a b) són humans contra humans, casa contra casa, germans contra germans, això ja és una altra cosa, això és GoT des de la temporada 1, això és Joc de Trons.

Per tant, en algun moment han de tractar el tema Cançó de Gel i Foc i en algun altre el tema Joc de Trons. Siguem sincers, el segon ven més que el primer, i no és realista voler tractar-los els dos a la vegada. Així que no quedava altre remei que escabetxar el primer més o manco ràpidament i llavors tractar el segon amb detall. Així que podem esperar que aquests tres capítols que ens queden siguin Joc de Trons a l'estil pur. Esperem. Tampoc tenc massa fe en els guionistes.

Per altra banda, quant al que ha passat a aquest darrer capítol, en primera instància m'he sentit decebut. Però llavors he pensat que realment no podia haver passat de molta altra manera. Els Morts no tenen cervell per res, només serveixen per matar la Humanitat, com podem veure. Dubt que els Caminants Blancs siguin res més que una espècie d'Intel·ligència Artificial que sàpiga fer res més que trobar el millor camí per aconseguir el seu objectiu. Llavors no és d'estranyar que caiguin a un parany. I no, no estic decebut que n'Arya sigui la protagonista del capítol: a la fi hem vist què passava amb tot l'assumpte del Senyor de la Llum i per què mantenia gent viva. Ara, també es cert que la resta de personatges no fan... res. Però és que no es pot fer res! L'única manera d'acabar el capítol era o tots morts o algú es carregava el Rei de la Nit. Això s'ha fet molt evident amb les miradetes de na Melisandre a n'Arya, el discurset i com quan el capítol s'anava acabant i el Rei de la Nit s'anava atracant a en Bran, tothom estava literalment a punt de palmar-la, de manera que que el Rei de la Nit morís era l'única solució possible perquè, spoiler, queden tres capítols.

Més tècnicament, crec que ha estat massa lluita sense gaire senit i zero explicació. A més, tot i quatre escenes precioses (els dracs volant amb la Lluna, na Melisandre amb el foc, els Dothraki carregant...) i la part final que m'ha recordat quan na Cersei fa petar el Septe de Baelor, amb la musiqueta, la resta del capítol ha estat excessivament confús, fosc, caòtic, etcètera, etcètera. Ja em va bastar amb mig capítol de la Lluita dels Bastards, i ara hi ha hagut més d'una hora de confusió. Buf. No sé, he tengut la sensació que la meitat del capítol han estat fotos precioses i els moments caòtics de confusió a les fosques per arribar-hi.

Algunes de les fotos:
Text amagat.
Imatge


Més tecnicismes: enviam els Dothraki amb armes d'acer a carregar primer contra els morts. Sort que na Melisandre ha aparegut :roll: . Les catapultes a segona línia només disparen una vegada. Les barricades entre els soldats que es retiren i els murs d'Hivernàlia. En Jon no té ni idea de lluitar amb un drac i s'estampa amb na Daenerys allà dalt. La decisió de refugiar-se a la cripta. Que sí, que algunes d'aquestes escenes han fet fotos molt maques, però... uf.

El que esper és que entre aqest capítol i la següent batalla ens expliquin quatre cosetes de per què ha passat tot el que ha passat (siguem sincers, amb tres capítols n'hi ha de sobres per una guerra contra na Cersei). En Bran s'ha passat mig capítol amb els ulls en blanc. En part, voldria que tota aquesta estona hagués estat intervenint en el passat per fer tot això possible.

Au!

Alguns memes i tal:Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 211
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
1
3
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 135 cops
Gràcies rebudes: 86 cops

Proposo que Winterfell i els Titans bescanviin el comanament.

Amb el mico enlloc de la Jonerys, els White Zombies (bona banda) no arriven ni a la barbacana.

Imatge

I a l'altra banda, darrera el mur Maria s'organitzaria una massacre d'humans que enriute'n tu dels genocidis periòdics a Bola de Drac.

Tothom hi surt guanyant.

Imatge
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderador
Moderador
Roronoa Zoro's wife
Entrades: 695
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 264 cops

Quina puta agonia de capítol, jo amb por pels spoilers durant dos dies però al final no mor gaire bé ningú important. M'ha fet peneta lo de la Lady Mormont perquè era un personatge molt potent, i en Jorah perquè joder era adorable i li havia agafat molt carinyo. La resta beh.

En Juan Escarcha ha demostrat que segueix sent el mateix puto inútil que ha sigut durant tota la serie, tant pesao en que s'ha de matar als zombies, s'ha de matar als zombies però només has fet que pulular sense contribuir en res. M'hagués encantat que morís i ha sigut molt disappointing que no pasés.

La escena que més m'ha arribat al kokoro ha sigut en Jorah salvant la Dany, mentre en Jon feia el pussy per allà. I al final veure com mor entre els braços d'ella plorant... que dur. Aquesta última temporada la Dany (com la majoria de personatges) se m'ha fet una mica pesadeta, però veure-la lluitar al costat d'en Jorah ha fet reviure el meu amor incondicional cap a ella.

En resum, més d'una hora de capítol que hagués pogut caber-hi perfectament en 50 minuts, tot lo que passa abans de que comenci a sonar la musiqueta èpica era completament prescindible pel meu gust. Quina manera més tonta de perdre un exèrcit senser de dothrakis, enviant-los a les fosques contra milers de zombies.

Ara ve lo més interessant que serà la batalla PEL PUTO TRONO ja era hora! Cersei dona-li el final que mereix aquesta serie siusplau, todo depende de ti.

Agrairia un recompte de vius perquè alguns m'he quedat amb el dubte:

Dead or alive?
- Sam
- Brienne
- Missandei
- Gusano Gris
- Tormund
- Bastardo del Baratheon
- Podrick

Com a desitjos pel final de la temporada vull: saber qui cony era el Night King (no s'ha sucarrimat amb el foc, és un Targaryen?) i que mori en Bran.
Imatge
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 211
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
1
3
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 135 cops
Gràcies rebudes: 86 cops

Nafi ha escrit: 01 maig 2019, 00:29 Dead or alive?
- Sam A
- Brienne A
- Missandei A
- Gusano Gris A
- Tormund A
- Bastardo del Baratheon A
- Podrick A

Com a desitjos pel final de la temporada vull: saber qui cony era el Night King (no s'ha sucarrimat amb el foc, és un Targaryen?) No ho és. És el primer dels White Walkers, que són Primers Humans encantats pels Nens del Bosc milers d'anys abans de la dinastía Targaryen i que mori en Bran Respondre això fora spoiler.
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1488
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
6
10
2
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 874 cops
Gràcies rebudes: 432 cops

Nafi ha escrit: 01 maig 2019, 00:29En resum, més d'una hora de capítol que hagués pogut caber-hi perfectament en 50 minuts, tot lo que passa abans de que comenci a sonar la musiqueta èpica era completament prescindible pel meu gust. Quina manera més tonta de perdre un exèrcit senser de dothrakis, enviant-los a les fosques contra milers de zombies.
This.
Nafi ha escrit: 01 maig 2019, 00:29Ara ve lo més interessant que serà la batalla PEL PUTO TRONO ja era hora! Cersei dona-li el final que mereix aquesta serie siusplau, todo depende de ti.
El que comentava abans... tot aquest impàs dels Caminants Blancs... realment no ens importava tant com què passarà amb el Tron de Ferro. Aquí sí que la palmarà gent a gas.

En quant als personatges que dius, diria que tots són vius, no? També els dos dracs.

Qui ha mort són en Jorah Friendzone Mormont, Lyanna Matagegants Mormont, Edd PseudocomandantdelaGuàrdiadelaNit Tollett, Theon Vaigapagarpelsmeuscrims Greyjoy, Beric M'hequedatsenseresus Dondarrion, Qhono líder dels Dothraki i Melisandre Striptease a la neu.

A més d'això na Daenerys s'ha quedat sense la majoria de Dothraki i part dels Unsullied, així que serà un poc un repte la guerra que ha de venir ara...

Per cert! He llegit que el Rei de la Nit no existeix (encara) en els llibres. Així que vés a saber com anirà la cosa. Segurament hi haurà algun líder o alguna cosa, però no crec que vagi exactament així la cosa.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Grimmy
Porco Rosso
Porco Rosso
Judo ❀ Master
Entrades: 447
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
3
6
3
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 155 cops
Gràcies rebudes: 165 cops

Home, tant com per no ser importants, els caminants crec que no estaven fets per a que fos una cosa irrellevant. Com he dit des del capítol 1 de la primera temporada ens ho presenten com a la pitjor amenaça que ha d'afrontar la humanitat. El que sí, és que pensava que la guerra seria molt més aviat i els enfrontarien durant molt de temps. A més hauria intervingut en la guerra del tron directament, i les cases mai s'haguessin pogut unir.

No m'agrada que tots els "bons" s'hagin hagut d'unir i el bàndol de la reina quedi totalment fora. O s'unien tots o no s'unia ningú abans que el que ha passat, això personalment parlant.

PD: La Melisandre mor perquè es mantenia viva gràcies al collar màgic aquell. Quan veu que ha complert tot el que havia de fer ja no li veu el sentit viure més i decideix morir de vellesa, "naturalment".
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1488
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
6
10
2
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 874 cops
Gràcies rebudes: 432 cops

Bé, no crec ser l'únic que pensa que això comença a perdre el fil, no? No sé si és perquè ja m'he contaminat de la negativitat d'Internet o què, però... Meh.

La veritat, l'únic bo que passa a aquest capítol està relacionat amb na Cersei:
a) Fer (indirectament) que en Jaime torni.
b) Carregar-se un drac (això no ens ho esperàvem) -- tot i que les tècniques de màgia nàutica de n'Euron són un poc estranyes.
c) Carregar-se na Missandei -- el mateix que abans.

Veig bastant clar que volen que vulguem que pensem que na Daenerys està tan boja com el seu avi i que preferim en Jon (nota mental: n'Aerys també és avantpassat seu). Però bé. Ja veurem com va la cosa. No veig molt segur el setge a King's Landing.

Mems, com sempre.

Resum irònic del capítol:


Com va pensar na Cersei el pla per desfer-se d'en Rhaegal?
Imatge
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon