Fitxa Jack la Tour

Avatar de l’usuari
Jack la Tour
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
The brood is ready
Entrades: 41
Membre des de: 26 oct. 2016, 15:08
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 29 cops
Gràcies rebudes: 35 cops

Imatge


Nom i Cognom: Jack Sephiroth la Tour

Edat: 30 anys

Sexe: Masculí

Família: Solament li queda viva la seva mare

Vida al món humà: Al món humà en Jack viu tot sol en un pis de Nova Yorck. És psicòleg no té gaires amics. Sol esmorzar en una cafeteria propera on treballa una noia que l’atrau, hi ha un bon “feeling” entre els dos però encara no hi ha res palpable. La seva vida en general és bastant monòtona i troba una via d’escapament cada cop que entra a Tadaima.

Descripció psicològica: Ell és un home d’idees clares, personalitat fèrria i segur de si mateix. És un gran defensor de la justícia i els valors humans i sempre procura que les regles es compleixin. Té una gran facilitat per escoltar i ajudar a la gent, tot i el seu aspecte i personalitat, té un gran cor. No acostuma a explicar detalls de si mateix o de la seva vida personal, per lo que pot arribar a costar conèixel, fins i tot pot arribar a ser misteriós. Ell és lleial i de confiança, té una gran afinitat per el púding, la lectura i la mitologia (tot i que no és creient).

Descripció física: És un home molt alt (un pel menys de dos metres) de raça afro-americana. El seu cos esta fort i llueix una fantàstica cabellera afro espectacularment esfèrica. Té una mirada penetrant provinent d’uns ulls castanys, uns llavis carnosos, un gran nas i una barba negra curta però complerta. El seu posat seriós el fa semblar enfadat encara que no ho estigui i la seva veu greu i un pel ronca no l’ajuda.

Informació del món virtual

Equip: Drakkar

Divisió: Religió

Càrrec: Ras

Objecte màgic: Llibre arcà. En Jack el va trobar a la sala d’espera de la seva consulta de psicologia un vespre de tardor, desconeixent quin dels seus pacients l’havia perdut o si realment algú l’havia deixat allà expressament.

Roba que porta: Du una gran túnica blanca amb adorns relacionats amb els deus que el cobreix gairebé fins als peus. També uns pantalons llargs que conjunten amb la túnica, una camisa negra, un parell d’anells i un collar de simbologia extranya. Per acabar complementa amb una coroneta de Drakkar i unes botes negres grans de cuir.

Element: Arcà

Arma: Llibre arcà

Atacs:

-1 Benedicció arcana: En Jack busca la pàgina del conjur “Benedicció arcana” al llibre arcà. Un cop hi és, realitza els moviments i paraules necessaris, que donen per resultat un flux d’energia que protegeix i agilitza tant a ell com als seus aliats.

-2 Energia divina: El poder del llibre d’en jack pot ser manipulat per ell mateix, de forma que des de qualsevol pàgina pot llençar projectils enèrgics amb la mà.
En un cas de necessitat verdadera en Jack pot invocar tot el poder del llibre, tenint-lo que carregar per uns segons per després llençar una versió molt més potent i gran del projectil. La grandiosa quantitat d’energia el farà levitar a baixa alçada mentre carrega i a l’hora recita el conjur i fa els moviments de mans. Després d’aquest projectil el llibre es queda sense poder per 5 minuts.

-3 Els ulls dels deus: El poder arcà del llibre transforma les seves pròpies pàgines fins a convertir-se en una enciclopèdia de les persones que en aquell moment són a Tadaima. Així doncs en Jack pot buscar la pàgina d’un dels seus oponents, donant-li informació bàsica d’aquest, com per exemple: Nom, sexe, edat, equip (si en Jack el sap o li han dit), divisió (si en Jack la sap o li han dit), estil de lluita, antecedents destacats (si en Jack els sap o li han explicat), atacs(si en Jack els sap o els ha vist), debilitats (si en Jack les sap o li han explicat), etc.
Si en Jack utilitza “Energia divina” mentre la pàgina del seu enemic és oberta, els projectils guanyen efectivitat, però no té la capacitat de carregar el projectil millorat.

-4 Bes d’Izanami: Com a servidor dels deus que és, en Jack té un lligam privilegiat amb aquests. Si un aliat o ell mateix reben ferides de gravetat, mutilacions, pèrdues de sang massives o desgracies per l’estil que puguin dur a una persona a una mort segura, en Jack utilitzarà aquest poder. Amb molta concentració i energia, en Jack demana un favor als éssers divins. És així com Izanami baixa de forma immaterial al món, on besarà el front del ferit, que es regenerarà de totes les seves ferides i li retornarà tota la seva vitalitat, com si no hagués lluitat.
No obstant aquest poder només es pot utilitzar un cop per dia, però la persona afectada desbordarà energia i fortalesa per les següents 24 hores (em refereixo a que estarà sa i ple de forces).

Habilitats:

-Lluita cos a cos: 1

- Lluita a distància: 60

- Intel·ligència: 90

- Resistència: 80

- Habilitats mediques: 69

- Rapidesa: 50

- Agilitat: 30

- Poder defensiu: 65

- Poder ofensiu: 65

Text amagat.
Imatge

Text amagat.
Imatge

Text amagat.
Imatge

Text amagat.
Imatge
Imatge
Bloquejat