[Fitxa Drakkar] Nafi

Avatar de l’usuari
Nafi
Moderador
Moderador
IKITAI
Entrades: 701
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 267 cops

Imatge


- Nom i cognom del personatge: Nafi Orihara

- Edat: 25

- Sexe: Femení

- Família:

Igor: gat de color negre, gordo i borde. Ja estava instal•lat al pis patera quan li van llogar a la Nafi i des de aleshores és el seu company de pis ja que no va aconseguir fotre'l fora.
És la segona de 5 germans, i filla de pares enginyers molt ocupats i que pràcticament no veia ja que sempre estaven viatjant, per lo que des de petita va aprendre a ser independent. Als 18 anys va deixar l'institut, va fer la maleta i va marxar de casa per perseguir el seu somni, convertir-se en dibuixant de manga profesional. Des de aleshores es va desentendre de la seva família i només manté contacte amb dos germans que viuen a prop del seu pis.

- Vida al món humà:

Des de els 18 anys, quan va marxar de casa dels seus pares, viu en un pis minúscul al que ella anomena pis patera situat a un barri de mala mort però que a ella li sembla molt acollidor ja que és una font d'inspiració constant (baralles, drogues, cors trencats dels quals tothom se n'entera, traïcions,...), allà la seva única companyia és l'Igor que es passa el dia menjant i dormint. Treballa a un bar d'Akihabara a jornada completa, un dels pocs en que les cambreres no han d'anar vestides de forma denigrant, i de nit es dedica a practicar per aconseguir algun dia publicar el seu propi manga, intentant retratar la misèria que la rodeja, manga realista ho anomena ella, fins que trobi un nom millor (és tan depriment que fins ara ninguna editorial li ha publicat res).
Els caps de setmana es tanca a casa per seguir practicant i es pot passar hores sense menjar ni dormir, la seva única salvació és la seva companya de feina Aiko, la qual coneix des de que va entrar a treballar al bar i la que considera la seva única amiga. L'Aiko l'obliga a menjar, dutxar-se i sortir de casa. L'Aiko és una noia alegre i eixerida, molt positiva i a la Nafi li agrada tenir-la a prop tot i que no entén com una noia com l'Aiko pot estar interessada en algú tan solitari com la Nafi.

- Descripció psicològica:

La Nafi és una noia que viu en el seu món, el seu somni és publicar algun dia el seu propi manga i convertir-se en una dibuixant famosa i tot el que fa ho fa per aconseguir-ho. No és molt conscient del que passa al seu voltant per lo que sol ser bastant despistada i dona la impressió que no li importa gaire res, tot i que en realitat és una noia molt disciplinada i organitzada, no suporta el desordre ni el caos.
A l'escola sempre va ser la noia rareta que es passava el dia dibuixant per lo que va aprendre a defensar-se des de petita apuntant-se a classes d'arts marcials, i quan va donar dos o tres pallisses als gamberros de la seva classe va aconseguir que la deixessin en pau, fins al punt que ningú se li acostava per por. El mestre Shan va ser la figura paterna que li faltava a casa i des de que el va conèixer va ser la seva guia i ell la va convertir en la noia seria i disciplinada que és a través de les arts marcials. Tot i que en té un gran domini no en fa ús si no és estrictament necessari, prefereix evitar les confrontacions físiques ja que no li agrada embrutar-se.

- Descripció física:

Cabell tenyit de blau amb alguns contrastos negres, ulls clars que semblen liles segons com li dona la llum. Duu els cabells curts i els seus ulls són pràcticament inexpressius. Fa 1,75 cm d'alçada i és de complexió robusta amb la pell blanca.

Informació món virtual

- Equip: Drakkar

- Divisió: Cavalleria

- Càrrec: Ras

- Objecte màgic: un talismà rodó amb vuit pedres de colors.

Text amagat.
Imatge

- Roba que porta:

Roba d'entrenament: camiseta de cuir de tirants que acaba per sobre del melic, pantalons també de cuir i botes lleugeres que li arriben per sota els genolls. Sol portar un cinturó a on porta enganxada la funda de l'espasa que porta pràcticament a tot arreu.

Text amagat.
Imatge

Imatge

Armadura de batalla: pantalons de cuir per tindre mobilitat i peto i ombreres també de metall que li protegeixen fins els colzes, guants reforçats, botes de metall i el cinturó on du la funda de l'espasa. També porta un elm amb el que només se li veuen els ulls, i part del nas i la boca tot i que se'l sol treure a mitja batalla ja que li impedeix veure-hi bé i fa molta calor.

Text amagat.
Imatge

- Element: Sorra

- Arma: Espasa amb empunyadura en forma de cap de drac amb la boca oberta i les ales. Tota forjada en metall negre, excepte el cap de drac de l'empunyadura.

Text amagat.
Imatge

- Atacs:

1. Sand speed: L'espasa redueix el seu tamany i a canvi la Nafi aconsegueix més rapidesa d'atac emputxada per la sorra que es separa de la fulla de l'espasa.

2. Sand protection: la fulla de l'espasa desapareix i es torna una escut de sorra que cobreix completament l'armadura de la Nafi fent-la impenetrable.

- Encara ha de descobrir tots els seus poders -

- Habilitats:

Lluita cos a cos: 100

Lluita a distància: 20

Intel·ligència: 70

Resistència: 50

Habilitats mèdiques: 0

Rapidesa: 60

Agilitat: 60

Poder defensiu: 60

Poder ofensiu: 80

- Altres: la seva muntura és un drac que es diu Vesa i li van donar quan el cavaller que el muntava va morir en una batalla abans que la Nafi arribés a Drakkar, però ella va ser la primera a qui va deixar acostar. Li va costar que en Vesa confiés en ella però des de que ho va aconseguir que són companys inseparables i que confien l'un en l'altre més que en ningú.

Text amagat.
Imatge
Imatge
Bloquejat