Fitxa del Bank

Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops
Sexe: Home

08 des. 2015, 20:57

Imatge


Nom: Bank Aiden

Edat: 19

Sexe: Masculí

Família: Fill d’una família multimilionària, en Bank va marxar de casa fa dos anys per crear-se el seu propi camí sense viure a l’ombra dels seus pares. Actualment, en Bank viu en un pis d’estudiants universitaris a la ciutat on estudia i només manté contacte casual amb la seva germana petita.
El pare es diu Ragnar, la mare Hikari, la germana Nami i l’avi Mario. El Kevin, el Petrov, l’Elizabeth i el Vincenzo, entre d’altres, són personal de la mansió Aiden molt lligats al Bank.

Per Nadal la seva família té per costum segrestar-lo i obligar-lo a festejar amb ells.

Vida al món humà: En Bank és un estudiant de Ciències Banàniques a la UCR (Universitat de Ciències Random). Viu amb tres companys més a un pis a la ciutat, tot i que tots tres són més grans que ell i treballen tots tres. En Bank és aficionat al món de l’anime i del manga i compta amb una sèrie d’habilitats que l’ajudaran en el que vindrà després...

Malgrat que no té gaires amics a la seva classe, es porta molt bé amb els seus companys de pis: l'Anselmo, el Shiro i el Rodolfo. També va a un dojo de kendo on, entre altres, ha fet amics com la Meina i hi practica sovint. A part d'això, està sortint amb una noia de la facultat del costat anomenada Yoruichi.

Despcripció Física: Alt, amb el cabell a l’alçada de les espatlles de color verd, té els ulls molt clars de color gris quasi blanc. Quan entra al món de Tadaima, però, el cabell li creix encara més i el porta recollit amb una cua. Odia portar barba i calça un 44 de peu. A més, sembla que a Tadaima moltes noies li van darrere.

Descripció Psicològica: Les coses que més agraden al Bank són les Ciències Banàniques, les arts marcials, la xocolata i els jocs que requereixen pensar. És un gran aficionat a tot tipus d’enigmes i jocs lògics. Li agrada conèixer gent i ajudar als seus amics, però acostumat a buscar-se la vida i a no deixar que els seus pares li diguin què ha de fer, li costa confiar en la gent i per tant li costa fer amics de veritat. A part d’això, és divertit i amant dels acudits fàcils.

Degut a les adversitats i responsabilitats que ha hagut de suportar a Tadaima, ha desenvolupat un sentit de lideratge valorat entre els seus. És un capità estimat pels seus aliats i conegut per tot Shinsei.

MON VIRTUAL

Equip: Shinsei

Divisió: Exploració

Càrrec: Capità

Objecte Màgic: Un collaret amb un tros de malaquita verda que va guanyar en una parada de tir amb arc en una fira medieval.

Roba del món virtual: Porta una armadura d'aquest tipus:
Text amagat.

Per caminar i passejar per Shinsei porta un kimono verd clar, casi blanc i un obi blau elèctric.

Element: El Bosc. El món virtual li ha donat el poder del bosc, que fa servir per modificar les propietats de les plantes a la seva voluntat.

Armes: En Bank porta un arc i fletxes i una katana.

Atacs:
  • Com les fulles del Bosc: En Bank crea moltes il·lusions d’ell mateix, tantes com fulles té un arbre, que rodegen a l’enemic.
  • Explosió d’estelles: Quan el Bank dispara una fletxa, pot fer que exploti provocant una pluja d’estelles esmolades de fusta.
  • Martell de la Fúria del Bosc: En Bank envesteix l’objectiu amb la punta de la katana, però el cop té una força descomunal, com si en comptes d’una espasa en Bank empunyés un tronc d’arbre gegantí.
  • Lligams amb la terra: En Bank fa sortir lianes molt resistents des del terra que atrapen a l’enemic.
  • Tinent: Força curativa: El Bank ha après a utilitzar l'energia de les plantes per curar ferides lleus.
  • Tinent: Arma-Armadura del Bosc: El puny i avantbraç esquerre del Bank es recobreix en una armadura de fusta i fulles que augmenta la força d'aquell braç. Aquesta armadura absorbeix els cops, talls i llum solar, sent només dèbil contra el foc o el gel i actuant com un escut. Com més cops o llum absorbeix les fulles brillen amb més intensitat i quan està carregat el Bank pot alliberar un raig de llum molt poderós (a l'estil de l'atac Rayo Solar de pokémon), que destrueix l'armadura.
  • Capità: Fúria dels esperits: El Bank convoca el poder dels esperits del bosc, éssers que vigilen per la protecció dels boscos i dels seus habitants. El Bank es converteix en un arbre gegant, tipus Ent, amb una força descomunal, una velocitat elevada per la seva mida i amb l’habilitat de convocar mini-ents que l’ajuden en combat.

Lluita cos a cos: 50/100 -> 65/110 -> 85/125

Lluita a distància: 80/100 -> 100/110 -> 125/125

Intel·ligència:60/100 -> 65/110 -> 90/125

Resistència: 60/100 -> 60/110 -> 70/125

Habilitats mèdiques: 25/100 -> 35/110 -> 45/125

Rapidesa: 60/100 -> 60/110 -> 70/125

Agilitat: 55/100 -> 60/110 -> 70/125

Poder Defensiu: 40/100 -> 50/110 -> 70/125

Poder Ofensiu: 70/100 -> 80/110 -> 80/125

Mascota: Un fantasma petit anomenat Joaq que em segueix a tot arreu.
Text amagat.

I el fènix Dassan.
Imatge

Bloquejat