Finding Paradise (To the Moon 2)

Respon
Avatar de l’usuari
Ereza
Moderador
Moderador
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 616
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
1
3
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 442 cops
Gràcies rebudes: 344 cops

Finding Paradise


Imatge

Fitxa tècnica


Any: 2017
Gènere: RPG/Història visual?
Desenvolupador: Freebird Games
Plataforma: PC

Sinopsi


Els doctors Eva Rosalene i Neil Watts tenen una feina peculiar: compleixen desitjos, donant una altra oportunitat a la gent perquè visquin la seva vida un altre cop. Però això només passa dins la ment dels seus pacients.

Els doctors disposen d'una tecnologia que els permet dissenyar records artificials, per poder complir el desig que els seus pacients volien, però que no van aconseguir complir. Però a causa del resultat del procediment en la ment dels pacients, només es fa servir en gent que és a punt de morir, de manera que la "nova vida" sigui l'última cosa que el pacient recordi abans de deixar anar l'últim alè de vida.

Tot i que sembli complicat, sol ser un procediment estàndard: els doctors viatgen pels records del pacient, connectant un senyal des del record més recent fins al més llunyà. En el transcurs d'això, també tenen la sort de poder donar un cop d'ull a la vida del pacient d'una manera que mai abans ha pogut veure ningú.

Però de tant en tant, hi ha algun cas peculiar. "Finding Paradise" segueix el viatge dels dos doctors mentre naveguen pels records d'un pacient anomenat Colin Reeds, per aconseguir complir un desig que sembla força paradoxal... "canviar alguna cosa però alhora no canviar res". Quin deu ser aquest desig?

Imatge Imatge

Més informació


Em fa la impressió que serà important haver jugat al "To the Moon" per entendre-ho bé tot i lligar caps amb segons quines coses. Ja sabeu que el recomano molt, aquí teniu un post amb la recomanació i el "Juguem-hi" que vam fer. També podeu donar un cop d'ull al A Bird's Story, que pel que van dir, el nen que hi surt és el protagonista de la nova història (el joc dura aproximadament una hora, i val la pena).

El joc surt a la venda el 14 de desembre. Us en deixo aquí el darrer tràiler:I el tràiler anterior amb només imatges.

I aquí un enllaç al web oficial amb més informació.
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
Respon