Dr. Stone [DISCUSSIÓ MANGA]

Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1280
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 143 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Imatge


Informació general
Gènere: Shounen, Aventura
Autors: : Riichiro Inagaki (guio), Boichi (Dibuix)
Capítols: 88/?? (en progrés)
Any: 2017 - ??
Revista: Weekly Shounen Jump (semanal)

Argument:
Text amagat.
El dia que Taiju Oki, un adolescent fort però alguna cosa taujà, es decideix per no declarar-li el seu amor a Yuzuriha, passa una cosa radical i inesperat: just un segon abans de la declaració, causes desconegudes porten al total de la humanitat a convertir instantàniament en pedra . Després de 3.689 anys i 158 dies, durant els quals ha lluitat per no perdre la consciència i desaparèixer, Taiju finalment emergeix de la pedra i torna a la normalitat. Encara que només per descobrir que la resta de la humanitat mai va despertar del seu somni petri. Després s'assabenta que el seu amic Solitari, un geni absolut de vocació cientí ca i mentalitat molt més pragmàtica, també ha sobreviscut, i junts troben una fórmula per tornar a la vida a moltes de les estàtues que no s'han partit en trossos amb el pas dels segles. Arribats a aquest punt es marquen com a objectiu reconstruir la civilització des dels seus fonaments i tractar d'assolir el mateix desenvolupament tecnològic que hi havia abans de la catàstrofe d'origen desconegut. Però han de fer-ho de la forma més accelerada possible ja que no volen morir-se en l'edat de pedra.

La missió és anar pas a pas reproduint tot el que va ser necessari per arribar a convertir les matèries primeres de la naturalesa en les coses que avui donem per fetes, com ordinadors, mòbils i avions. Els acompanyaran en aquest desafiament Yuzuriha, l'etern amor de Taiju, i altres variats personatges. ¿Aconseguiran el seu objectiu sense que les salvatges bèsties que ara campen al seu aire pel món es facin un entrepà d'humà abans? Hi ha més gent que ha despertat sense ajuda en aquest reverdit món? I si hi ha més però no tots tenen objectius tan paci s- tes? Servirà la combinació de cervell i músculs com a pedra fundacional per a aquesta nova Edat de Pedra de la humanitat? Tots aquests dubtes i moltes més seran respostes en el mateix primer tom, obrint el ventall d'incògnites per explorar aquest nou món.

Opinio personal:


Vaig començar-lo fa uns dies i acabo de posarme al dia (capitol 88)

M'esta agradant força i com a algu que ha estudiat quimica m'ha sorpres el bon fonament cientific de les explicacions,etc. Molt recomanable i l'anime sera interesant segurisim.

PD:

Anime confirmat pel Juliol de 2019

Imatge
Respon