DIAMOND NO ACE

Respon
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 72 cops

DIAMOND NO ACE


Imatge

Sinopsi:

La sèrie segueix a l'Eijun Sawamura, un llançador de beisbol amb un canvi molt inusual de llançament que es produeix de forma natural. En Sawamura planeja anar amb els seus amics a una escola a una preparatòria local i jugar al beisbol dintre de les seves possibilitats. No obstant això un dia escolta de la prestigiosa Seidou la qual s'apropa a ell i li ofereix una beca i l'oportunitat d'anar als nacionals. En Sawamura decideix fer una visita a l'escola, i canvia tota la seva perspectiva sobre el beisbol i el seu futur.

Generes:

Esport i comedia

Creador:

Yuji Terajima

Editorial:

Kodansha

Inici i fi de publicació:

2006-2015

Volums:

47

Primera temporada:

75 capítols

Segona temporada:

51 capítols

Estudis d'animació:

Madhouse i Production I.G

Música:

Frying-Pan

Opinió personal

Text amagat.
Per a mi aquest és un dels animes esportius que més m'ha agradat. La banda sonora encara que no és super variada esta molt ben utilitzada i saben molt be com emocionar-te, posar-te tens i qualsevol altre emoció que puguis tindre. El problema que se li pot trobar al principi és la qualitat d'imatge ja que online no la trobareu a més de 480p lo qual és una gran cacota. Clarament com tots els animes d'esports l'argument no és pas complicat i és bastant previsible en general però jo com a mínim no m'he avorrit en cap moment dels 126 capítols que té a excepció dels 3 primers de la segona temporada que són un resum de la primera. també com a part negativa per no ser massa fan-boy a vegades sobren els comentaris de personatges que estan al públic,
ja que diuen coses que són meh i alguns es repeteixen bastant.
La recomano molt de nota crec que li donaria un 7,5/10 pel que ja he dit anteriorment però us asseguro que hi haurà molts moments que no hi cabreu en vosaltres mateixos de l'emoció que sentireu!
PD: es poden fer molts ships yaoi :P

Una petita mostra de la banda sonora: (no la trobareu sencera a youtube però algunes de les millors cançons si que hi són)

Text amagat.

Text amagat.
Imatge
Respon