Dancer cosplayers

Regles del fòrum
La zona artística està destinada, principalment, a compartir tot allò que els mateixos usuaris hagin fet amb els seus propis mitjans: fanfiction, fanarts, cosplay...

Està prohibit fer passar com a propi contingut amb copyright de terceres persones.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2197
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
1
3
2
Pronom: Femení
Gràcies donades: 267 cops
Gràcies rebudes: 784 cops

Imatge

Ja sabeu que twitter em proporciona saviesa eterna i avui he descobert quelcom que no sabia i m'ha cridat tant l'atenció que m'agradaria compartir-ho amb vosaltres, a veure si vosaltres sí que n'havíeu vist i si en sabeu un poc més del tema.

Sempre havia vist cosplayers ballant els openings del respectiu anime, però sempre com una afició i, sincerament, sempre ho havia vist en pla un poc cutre i sense massa mitjans fins que avui he descobert un grup japonès anomenat GMP (però segur que n'hi ha milers, he estat mirant Stage On però no conec cap dels animes dels quals fan les covers) que, tot i que segueixen sent fans no professionals realment , ballen coreografies molt currades i confeccionen uns cosplays increïbles. Fins i tot, pel que he vist per youtube, els "contracten" (o s'exhibeixen) a esdeveniments, i ja ho poden fer perquè ho fan genial!!

Us deixo uns quants videos, a mi m'han flipat molt, no sé vosaltres què en pensareu. Pel meu gust la coreografia està molt encertada, molt sincronitzats i ballar amb cosplay té molt de mèrit si tenim en compte que, com a mínim les perruques, són sempre molt incòmodes i segons quin tipus de sabates són horribles. Aquí teniu les obres d'art:

Text amagat.
No se salva ni el Touken Ranbu


Love Live!! <3 Aquestes es diuen Odottemita i fan moltes covers de Love Live.


No sabia que havia gent que s'ho currés tant. Vosaltres coneixeu algun grup que faci aquestes actuacions tan currades? Si algú sabés un poquet més sobre aquest tema, em molaria molt saber més!
Respon