Cosplay tutorial: fer neta una perruca llarga

Regles del fòrum
Està prohibit fer passar com a propi contingut amb copyright de terceres persones.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
❁✿❀
Entrades: 2516
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
10
15
6
Pronom: Femení
Gràcies donades: 388 cops
Gràcies rebudes: 1232 cops

He estat incapaç de trobar un maleït tutorial per youtube o per webs sobre cosplay que em diguessin com fer neta una perruca llarga. Primerament vaig fer servir un que em va anar fatal i, al final, després de llegir molts tutorials els he combinat i m'ha funcionat molt bé, així que si heu de fer neta una perruca, ja sigui llarga o curta, us conto com ho vaig fer.

Hi ha tutorials que et diuen que no els posis xampú, que els posis detergent o suavitzant per a roba (una vegada ho vaig intentar i la perruca NO es fa neta) així que, com a materials que necessiteu hi ha: xampú, suavitzant per a cabells (res de mimosin con diuen alguns tutorials, que la perruca queda com acartronada), una pinta per als cabells de pues separades, tovallola i assecador.

Imatge


Passes a seguir
1. Poseu dins una cubeta aigua FREDA (important que sigui freda, als cabells sintètics no els va bé la calor) i hi fiqueu la perruca a dintre. Aleshores agafeu el xampú (jo vaig fer servir un cul d'H&S amb oloreta de llimona que quedava a ca ma mare) i el poseu sobre la perruca.

Per escampar el xampú, no heu de fer com si fossin els vostres cabells i anar remenant-los, sinó que heu de, suaument, fregar sense gaire força per sobre de la perruca sense despentinar-la, començant per les puntes i acabant a la part de dalt. Això farà la perruca neta. Jo ho vaig fer dues vegades, canviant l'aigua dos cops.

2. Quan ja tenim la perruca neta, li posen suavitzant per a cabells, igual que amb el pas 1, sense remenar els cabells, només fent-hi un suau massatge de baix a dalt. També ho vaig fer dues vegades.

3. Traieu la perruca i la deixeu degotar uns minuts. Quan ja quasi no caigui aigua, poseu la perruca a sobre d'una tovallola i, primer la pentineu amb els dits. Quan no hi hagi nusos, agafeu la pinta de pues separades i l'aneu pentinant de baix a dalt, començant per les puntes i acabant a la part superior de la perruca. Si trobeu nusos molt bèsties, millor desfer-los amb els dits o tallar la part conflictiva que no pegar-li estirades.

Imatge


4. Quan ja tingueu la perruca pentinada i sense nusos, la poseu sobre un cap (o el que sigui) i li doneu assecador. L'aire ha de ser FRED, molt important! L'aire calent fa malbé les perruques. A molts tutorials veureu que us diuen que els passeu la planxa de cabells, però no va gaire bé i s'ha de fer amb la temperatura al mínim i quasi ni es nota.

L'assequeu amb cura, amb l'aire fred i quan acabeu el procés tindreu una perruca neta, que fa bona oloreta i que pareixerà nova!!
Avatar de l’usuari
Meina
Calcifer
Calcifer
Dereshishishishishi!
Entrades: 872
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
6
10
4
Pronom: Femení
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 391 cops

Hanakooo, merci pel tutorial!!

Sempre m'ha fet por aixo de rentar les perruques per si les faig malbé i tal, pero si aquest procés dius que va bé ja ho faré, merciii!!
Imatge
Respon