Coronavirus

Regles del fòrum
Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1551
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
10
15
4
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 930 cops
Gràcies rebudes: 467 cops

A mi em fa un poc de vergonya admetre-ho, però sempre m'agrada tenir el rebost amb 2-3 unitats de recanvi de tot. Fa unes setmanes vaig comprar 2-3 més de tot, i fa uns dies 2-3 més també.

Evidentment, no pas pena de quedar-me sense menjar, però cony si vull menjar cigrons, en vull poder menjar.

Evidentment, no vaig comprar fruita ni res així que es fa malbé tot d'una: tot conserves i carn per congelar.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Grimmy
Porco Rosso
Porco Rosso
Judo ❀ Master
Entrades: 473
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 161 cops
Gràcies rebudes: 171 cops

cosarara ha escrit: 11 març 2020, 22:06 Després faré un comentari més llarg, però de moment vull respondre a aquesta pregunta:
Grimmy ha escrit: 11 març 2020, 19:36 Perquè si igualment haig d'acabar contagiant-me i contagiant als meus avist, perquè haig de deixar de fer coses que voldria fer? No té cap sentit.
Quan els teus avis agafin el virus, oi que voldràs que puguin tenir la millor assistència mèdica possible? Doncs si els teus avis l'agafen alhora que la resta d'avis de catalunya... no hi ha recursos. Per això s'intenta enderrerir i enlentir el propagament de la malaltia.
Clar però això seria totalment si hi hagués una previsió de millora, és a dir que en el futur proper els recursos fossin suficients i té pinta que és al contrari. Si a dia d'avui ja van quasi col·lapsats i estem a l'inici de la propagació imaginat quan surtin tots els casos que no sabem, perquè entenc que això ha de créixer més, si només son 2.000 el marge d'empitjorament és molt gran i per moltes mesures que s'apliquin, moltes han anat tard i malament, com era d'esperar.

Amb això no dic que em vulgui contagiar quan abans millor, total ja s'han cancel·lat totes les coses i a mi no em costa gens estar confinat que soc otaco al final, però jdr és que ho fan fet com el cul tot.
Imatge
Avatar de l’usuari
Giggles
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 212
Membre des de: 26 nov. 2017, 00:52
1
3
0
Gràcies donades: 164 cops
Gràcies rebudes: 128 cops

Us passo un enllaç on ho explica de manera clara https://www.instagram.com/tv/B9mECKaKcU ... 6wlxisx8kz

Es tracta d'aplanar la linia
Avatar de l’usuari
Morte-Diem
Porco Rosso
Porco Rosso
♫ Tu Tu Ru ♪
Entrades: 301
Membre des de: 15 oct. 2016, 12:07
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 123 cops
Gràcies rebudes: 161 cops

Hola, deixant a banda el tema de corves, grau de perillositat, mortalitat, contenció i totes aquests conceptes de caire més "mèdic". M'agradaria posar èmfasi a la imbècilitat d'algunes persones; Especialment totes aquelles persones que decideixen anar al supermercat a comprar menjar pels propers 102 anys sense ni tan sols parar-se a pensar amb el client que vindrà després de que ell ja hagi arrasat.

I és que amb tots els dies que portem hi ha tot de gent (relacionada amb la política obviament) que treu pit exclamant que aquesta societat [espanyola] és molt madura per estar resistint el confinament quan una alarmant majoria de gent ho està fent fatal (en tots els sentits). Fa una mica de por pensar que el vot d'aquesta colla d'histèrics té el mateix valor que el de gent que quan va al supermercat NO s'emporta el prestatge sencer de paper higiènic. No vull entrar de ple a l'altre cara de la moneda que és tota aquesta altre gent despreocupada que es mou per tot arreu provinents de punts calents del virus, però aprofito el post per dir-los-hi que també són imbècils.

Per acabar, la meva opinió sobre el virus, segueix essent la mateixa de fa 2 setmanes: penso que és un virus lleu, que tot i que pot ser perillós per col·lectius de risc (com qualsevol altre virus ja conegut). Tot i això, penso que és correcte parar-ho tot una mica per evitar col·lapsar el sistema sanitari, però també penso que si es treballa amb aquestes polítiques, m'agradaria que les posessin amb una mica més de serietat, em sembla patètic que es decretin confinaments i la gent encara es mogui més que com si no n'hi hagués. Resum: Si es fa, que es faci bé, sinó tots perdem setmanes de feina de manera estúpida.

I com a últim apunt, (la gent molt cremada pot deixar de llegir aquí). La vida humana tal i com la coneixem no està preparada per aguantar 100 anys amb les defenses de quan se'n tenia 20. La mort forma part de la vida, inevitablement molta gent gran no superarà la malaltia, no pas perquè aquesta malaltia sigui nova o es digui coronavirus, sinó pel simple fet de que avui dia no es coneixen mètodes efectius per mantenir un cos humà de més de X anys al 100% de les seves facultats. I aquesta gent que aquest any no superarà el coronavirus, molt probablement l'any que ve no hauria superat una grip o un refredat comú. Això és un fet objectiu. Desgraciadament és el que hi ha, a ningú li agrada veure i parlar de morts, però és el que hi ha, i és el que hi haurà. - Ja sabem que el virus causarà moltes morts, però penseu que podria haver sigut molt pitjor-
Avatar de l’usuari
Misae
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 5
Membre des de: 11 feb. 2019, 23:28
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies rebudes: 2 cops

Hola,

Abans netejant-se les mans i fent gargares n'hi havia prou per mantenir totes les infeccions a ratlla, això ho vaig apendre en la meva infància a Kyushu. Però sembla que cada cop el jovent és més irresponsable i es reuneix sense respectar les mesures de seguretat als karaokes i a les màquines escurabutxaques i amb aquest virus endimoniat ja hem begut oli.
Respon