Butterbreze - repte de calories

Regles del fòrum
Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.
Respon
Avatar de l’usuari
cosarara
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 122
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
Gràcies donades: 33 cops
Gràcies rebudes: 54 cops
Sexe: Sense especificar

20 oct. 2018, 17:16

Si estàs a dieta o et fan por les calories en general, deixa de llegir ara mateix. Les imatges que hi ha a continuació no són aptes per a dèbils d'estómac, nutricionistes, ni realfooders.

(perdoneu que les imatges són una mica de pena, el meu mòbil està arribant als seus últims dies, i fer fotos amb les mans plenes de mantega sempre costa)

Avui us presento:

Die Butterbreze


Imatge
Diccionari ha escrit:Bre•ze die; -, -n; südd ≈ Brezel
Substantiv, feminin
Wikipedia ha escrit:Die Brezel (in Österreich auch das Brezel; in Bayern und Österreich die Breze oder bairisch die Brezn; in der Schweiz und in Oberschwaben Bretzel geschrieben, in Hessen und Rheinland-Pfalz mit kurzem „E“ gesprochen, in Norddeutschland mit langem erstem „E“)
A la viquipèdia sota el nom de Pretzel, com en anglès.
No estem parlant d'un breze de galeta sinó de pa. Salat.

Un pretzel es pot omplir de moltes coses, però avui us ensenyaré el classic: el pretzel de mantega.
Necessitarem:
  • Un puto pretzel, del LIDL o del forn alemany de confiança.
  • Mantega
  • Un ganivet
Primer de tot s'ha de partir el pretzel per la meitat:
Imatge
La part del mig és fotuda, en aquesta foto he passat de fer-la perquè tinc un ganivet que no val res. Si teniu un ganivet del pa de tota la vida, segur que va millor. Diuen que Musashi ho feia amb els ulls tancats.

Llavors i posem mantega, al gust de cadascú:
Imatge

Imatge

Tanquem el pretzel:
Imatge
I ja està, a menjar!
Es pot acompanyar amb birra.

Espero veure les vostres fotos de butterbrezen aviat ;)

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 842
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Gràcies donades: 502 cops
Gràcies rebudes: 234 cops
Sexe: Home

22 oct. 2018, 19:32

Die Butterbreze!

Imatge
L'he encalentit un poc a la paella per veure si es fonia un poc la mantega, però no xD.

Imatge
N'he fet mig sol i mig amb cuixot d'indiot.

Imatge
He tastat el sol, m'ha agradat i ho he tancat. Riiico.

Ingredients:
- bretzel del mercadona (sí, cuuutre. He de dir que ha millorat molt)
- mantega sense lactosa
- cuixot d'indiot
- cervesa del lidl
Imatge
"Investigar" és un eufemisme per "anem a provar-ho, a veure si peta".
Text amagat.

Respon