Bridgerton

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Bridgerton


Imatge


Títol: Bridgerton
Disponible a: Netflix
Capítols: actualment 2 temporades de 8 capítols i 1 spin-off de 6 capítols (a finals d'any surt la 3a, de 8 capítols també).
Any: 2020 – actualitat.
Basat en: saga de novel•les de Bridgerton de la Julia Quinn



Us porto els Bridgerton! I direu: ara ens ve amb una sèrie “històrica” que segur que és dramàtica, masclista, amb música clàssica lenta i més “avorrida”, i amb aquelles perruques tan horribles? Doncs no!!!

Molt probablement la gran majoria haurà sentit a parlar dels Bridgerton, alguns potser l'haureu vist, d'altres potser pensareu el que vaig pensar jo (el que he escrit dalt) i per això no l'heu vist, potser els que l'heu vist compartiu la mateixa opinió o potser no, però ningú pot negar l'èxit que està tenint, tan les dues temporades emeses com l'spin-off que va sortir no fa gaire s'han tornat molt famoses i amb molt bones crítiques.

Bridgerton no és la típica sèrie basada en el passat on els homes són uns capullos merdosos i tenen més gran la perruca que el cervell! És més, és una sèrie molt feminista, amb música molt actual versionada instrumentalment, sense perruques horribles i vestits avorrits, sinó que amb uns vestits de colors molt currats. Trenca esquemes amb una reina de color, una parella homosexual (a l’spin-off), amb dones amb poder, decidides, atrevides i fortes i sobretot amb amor real, una cosa no gaire habitual en sèries basades en el segle XVII, on els matrimonis en general eren de conveniència i no tan per amor. (l'única que porta perruca és la reina i només en certes ocasions).

Imatge


Sinopsis

Els Bridgerton és una sèrie que explica, des d’una perspectiva feminista, una història d’amor durant el període de regència del Regne Unit. Tracta de les vides riques, divertides, tristes, sexuals, magnífiques i fins i tot solitàries de les dones i homes de l’alta societat de Londres. Tot això s’explica des de la posició de la poderosa família Bridgerton. Cada temporada tracta d'un germà diferent.

Primera temporada:
La Daphne Bridgerton és la filla gran dels Bridgerton. Les perspectives de la Dahne per seguir els passos dels seus pares i trobar l’amor verdader són esperançadores, però tot es comença a desmoronar quan surt a la llum un diari ple d’escàndols sobre l’alta societat escrit per la misteriosa Lady Whistledown, on també hi calumnia a la Daphne.

Per acabar amb aquestes calúmnies i aconseguir trobar l’amor verdader, forma una aliança amb el rebel Duc de Hastings, el solter més cotitzat de la temporada, millorant així la seva reputació i fer que tingués més atractiu de cara a la resta d'homes.

Segona temporada:
El Lord Anthony Bridgerton, el més gran dels germans Bridgerton i vescomte, es disposa a trobar a una muller adequada. Impulsat pel seu deure de mantener el nom de la familia, la cerca de l’Anthony d’una debutant que cumpleixi amb els seus estàndards impossibles sembla infructuosa fins que la Kate i la Edwina Sharma arriben de la Índia.

Quan l’Anthony comença a cortejar a l’Edwina, la Kate descobreix la verdadera naturalesa de la seves intencions, i és que ell només busca trobar una dona per cumplir amb els seus deures, l’amor verdader no és una de les seves prioritats, i per tant, la Kate decideix per tot el posible per aturar la unió. Però al fer-ho, els enfrontaments verbals entre la Kate i l’Anthony no fan més que apropar-los i complicar les coses per ambdues parts.

Spin-off:
És una preqüela de l’univers dels Bridgerton. Tracta de la reina Charlotte abans de casar-se i sobretot des de que es casa amb el rei George III al 1761; una unió que la va convertir en reina de Gran Bretanya.

Quan la Charlotte arriba a Londres el mateix dia de la seva boda, s’ha d’enfrontar a l’escrutini de la mare del rei i de la resta d’aristòcrates i a una boda amb un home que ni tan sols coneix i del qual ningú li diu res. Durant els primers mesos d'aquest matrimoni, la Charlotte s'ha d'enfrontar contra la solitud, la frustració i un marit temperamental.

Imatge


Opinió personal:

Una pacient a la feina me la va recomanar, jo li vaig dir que no l'havia mirat perquè tenia la sensació de que seria com la típica història romàntica històrica amb totes les merdes que ja he dit abans, però em va donar força bons arguments (els que també he dit abans) que em van cridar l'atenció i li vaig voler donar una oportunitat. La veritat és que em va sorprendre molt.

M'esperava una sèrie avorrida, amb temes potser més polítics, amb les dones relegades a cuidar els nens, a no fotre brot a part de quedar "guapes" i fer veure que fan alguna cosa... quan en realitat quasi que és al revés. Als homes no els pinten com si no fessin res, però si que t'ensenyen a les dones com a les poderoses, com a les que realment tallen el bacallà per dir-ho d'alguna manera. Òbviament també es veuen relacions on és al revés, o on l'home és un fill de puta integral i tens ganes de que es mori ja (per sort... pocs hi han).

A part de que el duc de Hastings està molt be i alegra moltíssim la vista (cosa que sempre ajuda quan mires una sèrie), m'agrada molt la química que hi ha. Hi ha molts clixés, com per exemple a la primera temporada que decideixen tenir una relació falsa i s'acaba convertint en real (no és spoiler, us ho podieu imaginar), o la segona temporada, que és una relació d'enemics a amor genial! Personalment la segona temporada és millor que la primera.

Hi ha personatges que els agafes més carinyo per dir-ho d'alguna manera, d'altres t'agraden més, i d'altres són genials! Per exemple, el personatge de la Lady Danbury és un personatge genial del qual vas descobrint més coses a mesura que van avançant les temporades i coneixes el seu passat a l'spin-off, on el carinyo que li tens, augmenta exponencialment, una dona increible!

Una cosa que m'agrada molt és que tambe et parlen de la solitud, tan la buscada com la no buscada, en parlen molt més a l'spin-off que a les altres, però em sembla una cosa que no se'n parla gaire, almenys no de la manera que ho han tractat en aquesta sèrie.

Res, crec que parlaria i comentaria 30 mil coses i això semblarà la Bíblia al final, així que res, us la recomano molt, em va sorprendre moltíssim i tinc moltes ganes de veure què fan amb la 3a! I si ja l'heu vist i en voleu comentar algo ja sabeu!

Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs n'havia sentit a parlar perquè li vam regalar els tres primers a una amiga del Minato pel seu aniversari i els vaig fullejar i la literatura no estava pas malament.

La idea de vestits guapos m'atreu per motius evidents però després em farà passar pena perquè la moda actual és una merda i considero que tothom hauria de vestir PRECIOSAMENT i no amb roba gairebé d'un sol ús que de tant dolenta que és que quan la rentes ja desitja la jubilació.

La veritat és que ningú me l'havia recomanat tret de l'amiga aquesta que es va llegir els llibres i no sabia ben bé de què anava (pels llibres havia entès que era romàntic però no li vaig donar més voltes).

Potser li dono l'oportunitat i em passo als llibres o potser primer llegiré el primer tom, a veure si m'enganxa.

Moltes gràcies per la recomanació, @Layla
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

@UkiHana jo crec que els vestits t'agradaran, en general estan molt currats, potser a alguns els canviaries el color, però tenen aquell color per motiu x que no diré per no fer spoilers i tal, però jo crec que t'agradaran.

Jo n'havia sentit a parlar allà a la feina, i allò que t'ho recomana netflix i tal, però ho vaig ignorar totalment, i al cap de mig any o així, una pacient me la va recomanar amb tantes ganes i amb tan bones característiques que va ser un... s'haurà de provar... I la veritat és que em va agradar molt i no me'n penedeixo gens d'haver-li fet cas hahahahha.

Enganxa força, nse si ja ho vaig dir a l'altre post, però be, personalment la segona temporada és millor que la primera (però perquè el "enemies" to lovers m'encanta i perquè hi ha una química impressionant. I l'spin-off no crec que es pugui comparar amb els altres ja que tracta altres temes també i no se centren tant potser en el salseo sinó més en la salut mental d'un dels personatges etc.

Si, van sobre l'amor, perquè realment se centren en això, però des d'un punt de vista que personalment no hi ha tantes sèries que el tractin (potser és perquè estic més acostumada a un altre tipus de sèrie), no et sabria dir el motiu, però és la sensació que em dóna.

Si li dones una oportunitat ja diràs que tal!!!
Respon