Bona tarda!

Avatar de l’usuari
rem
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
おはよう!
Entrades: 13
Membre des de: 25 oct. 2022, 17:31
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 5 cops

Bona tarda, sóc en Rem i sóc nou! :hurra:

Des que era petit que m'agrada l'anime, sobretot per influència de la meva germana gran. Amb ella vaig mirar Vampire Knight, Toradora, Shingeki no Kyojin, Kaichou wa Maid-sama... (els bons temps!). Amb el temps m'he acabat decantant més pel manga, i sobretot pel génere de yuri!

També m'agrada jugar, tot i que no hi tinc gaire traça :roll: Sobretot jugo al Genshin, i estic intentant passar l'Undertale ara mateix.

He descobert aquest fòrum de la pàgina web dels fansubs catalans, espero gaudir-ne molt aquí! Vaig una mica perdut, però ja n'aniré aprenent :ilu:
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Hola @rem, sigues benvingut!

He vist el tema del manga que segueixes, gràcies per la recomanació :) -- Ja veuràs que per aquí també seguim anime, especialment anime de temporada i també els animes que s'estan emetent ara al SX3!

Som uns quants que juguem al genshin! Pots passar pel fil on en parlem (tot i que no en parlem gaire... potser l'hauríem de reviure un poc...). El meu UID és 721755697. Afegeix-me d'amic i compta amb mi pel que et faci falta!

I no passis pena que de seguida entendràs com funciona el fòrum. Tu participa a tot el que vulguis i ja està :) Anima't a dibuixar a l'inktober que hem muntat, per exemple, si vols :)

De fet, quant al tema fansubs, no som la mateixa cosa, tot i que hi hagis pogut trobar un enllaç cap aquí. De fet, pots comentar moltes més coses que no el que hi trobaràs allà. Ara bé, ja està bé poder-ho mirar en català :)
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Morte-Diem
Porco Rosso
Porco Rosso
♫ Tu Tu Ru ♪
Entrades: 407
Membre des de: 15 oct. 2016, 12:07
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 167 cops
Gràcies rebudes: 246 cops

Benvingut Rem, vaig a fer-te les preguntes típiques de benvinguda.

D'on has tret el nick? És de Re:Zero?
Quina opinió et mereix la pizza amb pinya?

Ens anem veient, espero que t'ho passis molt bé amb nosaltres.
Avatar de l’usuari
rem
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
おはよう!
Entrades: 13
Membre des de: 25 oct. 2022, 17:31
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 5 cops

Ahaha, sorprenentment no ho és! Vaig deformar una part del meu nom i va quedar Rem, que em va agradar molt. A l'época també escoltava alguna cosa de R.E.M., (suposo que va influir), però no vaig caure en què la Rem de Re;Zero era tan famosa 🤣

Sobre la pizza amb pinya... m'és bastant igual. No l'he tastat mai, però de moment tampoc n'he tingut ganes.
Avatar de l’usuari
taka
Porco Rosso
Porco Rosso
Nya!
Entrades: 148
Membre des de: 15 gen. 2021, 23:43
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 132 cops
Gràcies rebudes: 60 cops

Hola!! :hola:
Jo sóc en Taka, encantat! A mi sempre m'agrada molt preguntar que escolta la gent, així que aquí tens la meva pregunta: Quins gèneres musicals t'agraden? Openings d'anime? Més aviat electrònica? Odies el reggaeton? Drum N Bass?

Ens llegim! :adeu:
Avatar de l’usuari
rem
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
おはよう!
Entrades: 13
Membre des de: 25 oct. 2022, 17:31
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 5 cops

Ostres, Taka, doncs molt bona pregunta però no sé si tinc una bona resposta 🤣🤣 Diria que escolto de tot, no tinc gaire criteri... bàsicament, si m'agrada, l'afegeixo a la meva llista de reproducció i avant.

Últimament m'havia donat per les Gnossienes i les Gymnopedies de Satie, però també per l'àlbum "Teen Idle" de la Marina, Vocaloid (sobretot l'àlbum "Last Color" de Vanan'Ice), i "Wretched and Divine" de Black Veil Brides... (i unes quantes de regueton de tant que he anat de festa l'últim mes...).

Però s'ha de dir que solc tenir una preferència a la música rock; la resta se'm solen enganxar de sèries, recomanacions, etc.

No és una exageració dir que hi ha més de 2000 cançons a la meva llista de reproducció... de fet em quedo curt!
Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Porco Rosso
Porco Rosso
YELLOW TEAM!
Entrades: 308
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 238 cops
Gràcies rebudes: 209 cops

Hola, hola, Rem~~!! El neko oficial de tadaima et saluda :nekopoteta:

No sé què preguntar-te, que ja has parlat de videojocs i anime ;_;
Suposo que et preguntaré més a fons... A quina altra mena de videojocs has jugat? Hi ha algun gènere que t'agradi especialment? Jo sóc especialment fan dels JRPG i d'això en concret...
Text amagat.
(també jugo al genshin, el meu uid deu ser al fil que ha passat en minato)
I pel que fa als animes i mangues, dius que t'agrada el Yuri, però encara t'agraden els shojos com els que has dit que miraves abans? O uns altres gèneres? Jo estic enamorat de la nova de fruits basket... i bé, els isekais i manhwas de reencarnació imperial també em flipen.

Ens anem veient~~!

Molt més enllà del temps, a la ciutat dels vents suaus vull que m'hi portis.

Avatar de l’usuari
rem
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
おはよう!
Entrades: 13
Membre des de: 25 oct. 2022, 17:31
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 5 cops

Encantat de coneixe't, gatet!

Doncs mira, el que ve a ser jugar jugar, no jugo gaire :D tinc tanta traça jugant amb qualsevol consola com en té un porc per escriure (és a dir, gens). A més, sóc una persona molt passiva (la qual cosa vol dir que generalment faig més allò de veure persones jugar a jocs que no pas jugar-los jo).

Però et puc fer algun repàs per jocs que sí que m'agraden (i en alguns casos he jugat):
- L'Animal Crossing (em vaig iniciar amb l'Animal Crossing: Wild World, a la consola del fill de la meva cangur, i posteriorment amb l'Animal Crossing: New Leaf, que encara tinc, a la meva pròpia consola)

- El Zelda (literalment qualsevol): vaig provar una demo en alguna consola i el vaig trobar xulíssim. No l'he tornat a tocar mai, però m'agradaria jugar-lo.

- Minecraft: menció obligatòria de la meva fase de fan suprem de minecraft 2012-2016. ara el continuo fent servir, és divertit.

- L'Oriental/High School/Beach Flirting Game: joc divertidíssim i online on bàsicament fulmines nois perquè s'enamorin de tu. N'hi ha diferents versions segons on passi l'acció. La meva infància.

- Literalment tot el que hi havia a l'EDU365, sobretot els jocs de la prehistòria (TORNEU-ME'LSSSSSSSS), per òbvies raons

- Jocs japonesos d'horror fets amb l'RPGMaker (que tinc entés que no són RPGs?): The Witch's House, Ao Oni, Misao, IB, Pocket Mirror (aquest és més recent), Corpse Party, The Crooked Man, Mad Father, Forest of the Drizzling Rain, El Chat Maldito (que aquest sí que és espanyol), i probablement més que ara no recordo. AQUESTS SON ELS MEUS PREFERITS, PER SI EN QUEDA ALGUN DUBTE <3

- Òbviament el Genshin, però aquest va ser més per pura xiripa que altra cosa... que no em cridava gaire, però després vaig veure els personatges i me'n vaig enamorar. Primer gacha que jugo (i espero que l'últim també, que això de les apostes no em fa gaire gràcia...)

Així que, gènere que m'agrada... possiblement el terror? Però sóc un caguetes amb reflexos de 0 a l'esquerra i propensitat a endur-me ensurts d'infart... (Jugar a FNAF va ser terrible pel meu pobre cor) es pot veure que és una mala combinació -_-

I pel que fa als animes i mangues... realment m'agrada tot prou, simplement m'atreu més si és yuri. M'agrada prou el terror, el que passa és que no hi he entrat gaire més enllà de Junji Ito o semblant (ara m'havia enganxat al manga de la Mieruko-chan, no sé si això compta?). M'agradaria provar algun battle royale d'aquests, o coses de supervivència en general, però tampoc m'hi he endinsat gaire (vaig provar Mirai Nikki i al seu moment no em va tirar gaire; ara fa poc vaig provar I am a Hero perquè volia alguna cosa de zombies, i al capítol 70 vaig dir "fins aquí hem arribat" perquè no suportava els personatges...). Vull provar Battle Royale, per veure si m'agrada o no.

La majoria dels shojos que he dit abans no els he tornat a mirar per una barreja de manca de temps i d'estar mirant altres coses, però molts d'ells m'agradaria tornar a mirar-los. Tinc intencions de tornar a mirar Sailor Moon, Sakura caçadora de cartes, Fushigi Yugi, Kaichou wa maid sama, Toradora, Kimi ni Todoke, Wotakoi, K-ON... i potser intentar-ne altres de clàssiques (Orange encara no l'he vist mai... ni Fruits Basket ehe) o de les noves que estan fent ara (Kaguya Love is War o així?). Vampire Knight, tanmateix, és un no com una casa perquè em nego a tornar a passar per la revelació final x-x

Em tira molt també la fantasia i el misteri (no he llegit gaire de ci-fi encara). La meva sèrie preferida quan era petit (i que més o menys es manté) és Fairy Tail (disculpes per ser tan bàsic), però també m'agradava molt (i em continua agradant) Death Note (tot i que hi ha misogínia per dar i regalar), Pandora Hearts (una altra prefe <3), Kuroshitsuji... MADOKA NO PODEM OBLIDAR MADOKA!! Vaig provar Spy Family i em va agradar prou, però no sé si la vull continuar la veritat.

El tema del yuri, també us dic, no és només yuri sinó també una tendència general a històries de temàtica LGBTQ (simplement que es nota més amb el yuri xD). Sombras sobre Shimanami, Wandering Son, El marido de mi hermano, Ao no Flag, Boys Run the Riot, etc. em tiren molt.

MENCIÓ ESPECIAL A TAMEN DE GUSHI, QUE ÉS XINÉS I UN YURI PRECIÓS <3

He provat algun isekai, la veritat, i són xulos, però de vegades no acabo d'entendre lo de les heroïnes i les villanes i tot això. He llegit la de "Bully Me, Miss Villainess", "I'm in love with the Villainess", "The story of a villainess seducing the hero", "The executioner and her way of life" (si, són totes yuri xD Vaig provar Zero no Tsukaima i SAO i van ser terribles)... De manhwes d'aquests amb transmigració no hi entenc gaire, però estic seguint ara "Fall in love with the empress" de Tangluo Shi.

MENCIÓ ESPECIAL 2 A HER TALE OF SIM CHEONG, QUE ÉS COREÀ I TAMBÉ ÉS UN YURI PRECIÓS <3 <3


Literal doneu-me recomanacions si en teniu de mangues/manhwes/manhues de por-misteri-fantasia-isekai que creieu que em puguin agradar, i am desperate
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Hola Rem! Benvingut :D

Ja he llegit tot el que has escrit. Et faig unes quantes recomanacions d'anime i de manga, per si et ve de gust! (ja deus haver vist que aquí anem seguint sèries i les comentem pel fòrum hehe).
Animes que m'estan encantant: Spy x Family (i el manga també), Odd Taxi, Princess Tutu (aquesta sé que sembla ridícula pel títol, però no ho és gens), Sakamoto desu-ga, Ani ni tsukeru kusuri wa nai, Shadows House.
Manga (menys) que també m'agrada molt: I'm the villainess so I'm taming the final boss (ja que has mencionat no sé quina de villainess hehe), La Tomo és una noia, Megane-chan i Yankee-kun.
Alguns títols els he posat en català perquè jo ho miro gairebé tot en català a un lloc de fansubs. A veure si ens trobem pel xat o comentant alguna cosa! :worryhola:
Avatar de l’usuari
rem
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
おはよう!
Entrades: 13
Membre des de: 25 oct. 2022, 17:31
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 5 cops

Ei, Estel! Merci per les recomanacions c: La majoria dels anime que em comentes no em sonen, així que ja els faré una miradeta, que n'hi ha algun d'interessant ehehe

Em sona bastant el manga de Tomo que menciones, així que passaré a mirar de què va també.

Moltes gràcies per les recomanacions! :D
Respon