Bleach [Discussió Manga] -Spoilers-

Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Entrades: 2161
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Pronom: Femení
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 728 cops

Em sap com a greu ressuscitar aquest tema, però és important perquè han anunciat dos artbook de Bleach i sé que els voleu.

ImatgeImatge

Els publicaran amb el nom de Bleach JET i sortiran el 4 de desembre. Els dos artbooks vindran amb un cofre (per tant és com si fos un de sol) i valdran (alerta!) 17.280 iens. Ho voleu traduït? Sou valents... 135€ eurazos. Toma hachazo!

I què és el Bleach JET aquest? És el recull de totes les il·lustracions de Bleach (TOTES) durant els 16 anys de serialització i ve amb imatges inèdites que el Tite va dibuixar però que no va colar enlloc. Però bé, jo el vull. Sí, potser me'ls compraré de segona mà quan faci temps que hagin sortit, però el vull... Ara, espero que tengui prou material inèdit i no sigui una forma asquerosa de guanyar pasta. Sempre m'ha sabut greu que Bleach només tingués un artbook i que, sincerament, fot puta pena xDDD

Vosaltres teniu ganes de pillar-lo??
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 298
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 72 cops

Uff si algo m'agrada de Bleach són els personatges m'encantaria tenir aquest artbook pero 135€ és massa per a un pobre estudiant sense feina com jo! XD
Imatge
Avatar de l’usuari
Grimmy
Porco Rosso
Porco Rosso
Judo ❀ 柔道
Entrades: 381
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 133 cops
Gràcies rebudes: 136 cops

Va, com que el manga ja va acabar i se'm va demanar per debatre, sobre el final, etc, explicaré una mica les meves sensacions.

Bleach va ser una de les sèries que vaig començar amb més ganes. Podriem dir que va ser una de les meves primeres post-generació K3. Sentia a parlar tant de Bleach que em vaig decidir a comprar el manga en català. I així vaig anar fent. (Parlaré de “sagues” molt generalment i sota el meu criteri, ja se que es subdivideixen en varies, però m'és més facil així)

La cosa va començar forta, ja el principi em va semblar molt original i amb una trama molt digne. Cada vegada estava més hypejat i el climax va ser el final de la saga del rescat. Amb la revelació de l'Aizen vaig acabar al·lucinat i amb moltes expectatives cap a una altra gran saga. Fins aquell moment la sèrie em semblava de 8 – 9 / 10.

Després va venir la part dels Arrancars, tot i que no em semblava al nivell del que havia vist anteriorment, bé em va mantenir l'interès i els combats em van semblar prou bons sobretot contra els Espada. Tot i així la ambientació, sobretot Hueco Mundo no em va acabar de convencer i ho vaig trobar bastant pobre. Crec que el final de saga amb l'Aizen va ser una mica enrebessat però fins aquí va ser acceptable. Aquesta segona part la valoraria amb un 7 / 10, sense arribar al 8. (Recordo que vaig deixar de comprar el manga durant aquest període)

Amb l'arribada dels Fullbrings desgraciadament la cosa ja se'm va començar a fer massa pesada. Anava seguint la sèrie gran part per la inèrcia però no va aconseguir captar la meva atenció. Sumant-li el fet de ser un capítol setmanal va fer-ho tot molt més lent i tediós. (Cosa semblant va passar-me amb Naruto)

L'última part, amb la gran guerra va tenir algun element interessant però no suficient i crec que va deixar moltes incognites sense resposta que sincerament esperava que fossin tractades i resoltes.

No soc capaç de posar-li una nota precisa al manga. Potser en un temps li donaré una altra oportunitat i me'l rellegiré tot seguit aviam si el punt de vista canvia una mica, sobretot per la segona meitat de la sèrie.

PD: Parlaria dels ships però potser millor fer-ho en un tema més general.
Imatge
Respon