Binan koukou chikyuu bouei-bu love!

Respon
Avatar de l’usuari
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM
Entrades: 589
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
3
6
2
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 309 cops
Gràcies rebudes: 275 cops

Binan koukou chikyuu bouei-bu love!


Imatge

Any: 2015
Episodis primera temp: 12 (24 ")
Episodis segona temp: 12 (24 ")
Episodis tercera temp: ENCARA NO HA SORTIR, SURT AL 2018!
OVA: 1
Te jóc otome i BL: Sí.
Manga: Sí
Genere: Comèdia, PARODIA, Escolar, Slice of Life, Magical girls/boys.
Imatge

Argument


Tracta sobre un grup de nois que no volen fotre res després de classes i solen anar sovint a relaxar-se als banys termals al costat de l'Escola. Tots ells estan apuntats a un club escolar abandonat, on l'únic que fan és explicar salseo i menjar. Un bon dia, als banys, apareix un estrany esser rosa, un wombat, que els explica que la terra està en perill i han sigut els elegits per salvar la terra AMB AMOR! Total, que els obliga a ser magical boys contra la seva voluntat i lluitar contra els dolents que van apareixent , creats per un grup de malvats misteriosos que van a la mateixa escola.
Imatge

OP EN


Text amagat.

op 1
op 2
en 1


Opinió mega personal
Text amagat.
Vinc a tirar-me molta sal a mi mateix per defensar aquest anime.
Per començar, diré la que crec que es la principal raó de la gent que l'odia (Perquè aquest anime o l'odies o l'estimes). Si el veus com un anime de debò i no com una parodia TOTAL, perd tota la gràcia i no val res. Està fet expressament per riures de tots els cliches y les situacions còmiques que surten als animes de Magical Girls(y més) portats a l'extrem, i en comptes d'utilitzar un humor bast, ho fan amb ñoñeries. Jo mhe rigut a saco i quan va sortir puc dir sense vergonya que era l'única cosa que m'alegrava la setmana.
Es un anime on han mimat MOLTIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSIM a la seva audiència, per això ha arribat tan lluny. Els seiyus estimaven un ou als seus pj i no han parat ni un sol moment de fer actes per les fans, han fet milions de productes de tot tipus, molts discs de character songs i mil programes de radio. EL FANDOM es super fidel, divertit i apassionat. Un anime molt agraït en tot. Perque les noies/lolis sempre han de ser les que salven el món amb amor? Va ser tota una revelació. HI HA SHIPS, INCLÚS CANON. :pervertmoon: (Destaco l'amor/rencor que li te en kinshiro al atsushi que no sho mereix en absolut)
EL YUMOTO ES UNA MARAVELLA I AQUEST MÓN NO ES MEREIX A UNA PERSONA TAN BONA!!!
Imatge
El meu petit nen zoofílic <3
Imatge
A MES, no vull fer spoilers, PERÒ EL FINAL DE LA PRIMERA TEMPORADA NO L'ESPERES PER RES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OPINIÓ SEGONA TEMPORADA
Malgrat els nois son genials, a la segona temporada treuen als delegats i perd moltíssim, ja que els bessons no valen ni un pet. La van cagar bastant, no estava a l'altura de la primera , no feia gràcia i el final horrible. No la recomano, però si en la primera temporada et vas enamorar d'ells, si, segueix per amor però per res més XD
SHA DE DIR QUE VAN DEIXAR ALS FANS CREAR ELS MONSTRES QUE SORTIRIEN A CADA EPISODI.

OPINIÓ TERCERA TEMPORADA

ENS HAN CANVIAT ELS NOIS Y EL TEMA DE LA HISTORIA PERO LI DONAREM UNA OPORTUNITAT

Imatge
Imatge
Respon