Barbie

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Barbie



Imatge


Duració: 114 min.
Gènere: comèdia, fantástica, sátira, feminisme.
Directora: Greta Gerwig
Any: 2023
País: Estats Units
Distribuïdora: Warner Bros.


Imatge


Sinopsis:


La Barbie porta una vida ideal a Barbieland, allí tot és perfecte, amb unes xupifestes plenes de música i color, i tots els dies són els millors dies. Barbieland és un lloc ideal ple de perfecció i diversió, excepte si tens una crisi existencial o si ets un Ken. I clar, arriba un moment en que la Barbie es fa algunes preguntes, qüestions força incomòdes, que no encaixen en el món idíl·lic al qual viuen ella i les altres Barbies.

Quan la Barbie s’adona que pot recolzar els talons al terra i tenir els peus plans, i que comença a tenir altres coses que per les Barbies vol dir estar defectuosa, decideix posar-hi remei posant-se unes sabates sense talons i viatjant fins al món real per tal de trobar la nena que està jugant amb ella i que està causant que sigui defectuosa.

Imatge

Opinió personal:


M'encanta!!!! Osigui, han pogut fer una pel·lícula 100% femenina (que això ja és tota una dificultat) on expliquen com ens sentim les dones (i la veritat és que ho encerta massa), on et sents identificada amb masses coses, i on veus que ni tan sols les Barbies són tan perfectes i que la perfecció... tampoc existeix.

M'agrada l'autocrítica que fan cap a la Barbie a través de la nena, ja que no només diuen les coses bones que ha aportat la famosa nina Barbie, sinó que també comenten les coses dolentes que ha aportat com per exemple els estereotips físics i l'obsessió amb la perfecció i el cos perfecte.

També com ensenyen la ironia de que una empresa dedicada a les dones, estigui dirigida per tot homes, que no en són poques (per això alguns productes per les dones van tan malament o s'haurien de replantejar).

He de dir que la Margot Robbie és la millor actriu que podrien haver triat per fer aquest paper, el clava, és genial!! I el mateix dic pel Ryan Gosling! Són genials tots dos! Igual que totes les altres Barbies i Kens, i l'Alan!!! M'ha encantat veure cares conegudes entre les Barbies i els Kens (com la que fa de Penelope als Bridgerton, 3 actors principals de Sex Education, l'actor de Shang-chi, entre d'altres).

Adoro massa el personatge de l'Alan, i me n'alegro de que l'hagin posat, ja que crec que representa a tots aquells homes que tampoc estan d'acord amb el patriarcat i que volen la igualtat per a tothom, o com a mínim, que les coses vagin be. Crec que ha sigut la millor manera de posar un home que dóna suport a les dones amb tota la lluita.

També vull dir que els decorats estan molt ben aconseguits, sobretot perquè no hi ha CGI amb quasi res (van causar l'esgotament de pintura rosa al país a causa d'això), i que realment tot sembli de plàstic, i sigui tot tan.... Barbie, m'encanta, ho trobo una currada impressionant, i veure els vestits que teniem, els objectes que feiem servir, la bicicleta... tots els objectes amb els quals hi jugavem, m'ha semblat una idea genial, i m'encanta!.

Res que m'ha agradat moltíssim com l'han fet, m'he sentit molt identificada en moltes coses, i m'ha agradat molt!

Només critico una cosa... Nicki Minaj, com pots destrossar la cançó de Barbie Girl d'aquesta manera?????? Remix vale, però això??? que coi va ser això???? La resta de banda sonora genial!

I vosaltres? hi heu anat? us ha agradat?
Avatar de l’usuari
Yuri
Porco Rosso
Porco Rosso
Ohayo minna!!
Entrades: 216
Membre des de: 02 maig 2018, 18:33
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 205 cops
Gràcies rebudes: 103 cops

La veritat és que poca cosa puc dir perquè estic d'acord amb tota la opinió de la @Layla.

Com li vaig dir a ella quan vaig sortir del cine, és una pel.lícula amb un argument simple però profund. Han intentat reflectir la realitat actual de la societat de l'eterna batalla entre el feminisme i el patricarcat.

Han mostrat que pot haver-hi molts tipus de dones i que per sort hi ha molts "Alans" que no es deixen influenciar i que busquen tenir la seva propia personalitat, igual que les Barbies lluiten per tenir veu i decidir sobre què volen ser.

La Margot Robbie està fantàstica, com totes les pelis que fa, perquè ha sabut transmetret totes les emocions que sent la Barbie amb tot el que li està passant al llarg de la pel.lícula i que dir d'en Ryan Gosling, el meu amor platònic des de l'adolescència, vaig disfrutar massa veient-lo en pantalla gran, i ho he de dir, estava guapíssim!!!!!! <3 però, a part de lo bo que està, és un gran actor en què ha tocat bastants gèneres i un dels que se li dòna bé és la comèdia i en aquesta peli rius força amb ell.


Imatge
No ho puc evitar, ell era el indicat per fer de Ken <3

Realment em va sorprendre veure la gran quantitat d'actors famosos que sortien i lo bé que ho han fet tots. Els decorats, vestuari, accessoris, tot era una passada i m'encanta que no hagin fet servir gaire de CGI i que practicament tot fos real, cosa que ajuda molt als actors i actrius a posar-se en situació.

S'ha de dir que no és una peli per nens, si no més haviat per dones joves i adultes en què veient-la poden disfrutar dels records que els hi porta la Barbie i també veure que siguem com siguem, totes som molt valuoses.

Imatge

Com m'encanta aquesta noia!!! <3
“Qui sap, qui sap, podria ser que...?”
Avatar de l’usuari
Xail
Porco Rosso
Porco Rosso
( っ'-')っ ~ ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Entrades: 354
Membre des de: 05 feb. 2020, 13:44
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 356 cops
Gràcies rebudes: 288 cops

Vaig anar al cine el diumenge passat a veure-la, i vaig sortir molt content. Mai havia vist tan ple el cine aquest, de fet hi havia tanta cua a les crispetes que la gent entrava un cop ja havia començat la pel·lícula. Per suposat, molta gent vestida de rosa, i no us enganyaré, com tinc una samarreta rosa, ja que estava me la vaig ficar, és molt tonteria però em va fer gràcia.

La peli em va agradar, com heu dit està molt bé. És divertida i té un bon missatge, així que recomano a tots anar-la a veure, almenys si us agraden les comèdies així una mica "tontes". Cuidado amb les expectatives, que tot i que per mi és genial i estic supercontent d'haver anat al cine a veure-la, una amiga amb qui anava va sortir decepcionada, i crec que era perquè tenia unes expectatives superaltes, nose que esperava la veritat...

Jo mai he tingut Barbies, de petit el que tenia eren ActionMan... XD, però la peli m'ha agradat tot i potser no haver pillat totes les referències, ni tenir el record nostàlgic. Però aprofito per dir, tot i que no tingui res a veure, que als sims2 si vaig fer una família basada en els ninos famosos on la principal era la Barbie, que estava casada amb en Ken, però li va ficar els cuernos amb un ActionMan, etc etc, que vaig jugar temps i la història va quedar llarga...

Jo també esperava la cançó de Barbie Girl d'Aqua, i no aquest remix raro :( a mi uns amics em van dir que van tenir problemes, que en el seu dia van denunciar al grup per fer la cançó, i que a més la cançó el que fa realment és riures de Barbie. Però sí, passes el que passes, ara és mítica. De fet, ahir vaig sortir de festa major, on a la nit va sonar la "Barbie girl" i tothom estava a tope cantant-la.
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Xail ha escrit: 30 jul. 2023, 20:06 Jo mai he tingut Barbies, de petit el que tenia eren ActionMan... XD, però la peli m'ha agradat tot i potser no haver pillat totes les referències, ni tenir el record nostàlgic. Però aprofito per dir, tot i que no tingui res a veure, que als sims2 si vaig fer una família basada en els ninos famosos on la principal era la Barbie, que estava casada amb en Ken, però li va ficar els cuernos amb un ActionMan, etc etc, que vaig jugar temps i la història va quedar llarga...
M'encanta!!! hahahahahahhahaha és una bona història!! Jo al principi si que tenia més Barbies, però perquè tenia també les de ma germana, més endavant tenia nines diferents i feia una barreja d'històries amb les Barbies, les 3 bessones, les polly pocket i d'altres.. a més totes de diferents mides hahahaha.
Xail ha escrit: 30 jul. 2023, 20:06 Jo també esperava la cançó de Barbie Girl d'Aqua, i no aquest remix raro :( a mi uns amics em van dir que van tenir problemes, que en el seu dia van denunciar al grup per fer la cançó, i que a més la cançó el que fa realment és riures de Barbie. Però sí, passes el que passes, ara és mítica. De fet, ahir vaig sortir de festa major, on a la nit va sonar la "Barbie girl" i tothom estava a tope cantant-la.
Ara ja entenc més coses... Si que és veritat que algunes vegades que he escoltat la lletra (en comptes de sentir-la) semblava que se'n riguessin i fins i tot la sexualitzaven en algun moment ("em pots treure la roba on vulguis" sona raro, la veritat), però no m'hi havia parat a pensar tan... el problema és que aquesta cançó és molt famosa i tothom (o molta gent) l'associa a Barbie (i no en plan malament), llavors... em va fallar molt el remix hahahahaha
Respon