Ballroom e Youkoso

Respon
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 72 cops

Imatge


BALLROOM E YOUKOSOSinopsis


La historia segueix a un estudiant, en Tatara Fujita, el qual no sap que fer amb la seva vida i vol ser capaç de ser bo en alguna cosa. Per desgràcia es un pobre estudiant mediocre del qual el matons del barri se n'aprofiten sempre que poden per prendre-li els pocs diners que pugui tenir (és de una família pobre). Un dia un home que es diu Sengoku el salva d'aquests matons, el qual resulta ser un ballarí de fama mundial, gracies a ell el protagonista queda encantat pel mon dels balls de salo i decideix dedicar-si provocant un canvi molt gran en la seva ratinaria i avorrida vida.

Opinió personal


Text amagat.
Per a mi aquest anime entra al meu top 5 animes del 2017, te una bona banda sonora, els dissenys dels personatges i les seves personalitats estan mot ben definides, si, tenen colls de girafa però jo crec que és per representar les postures que adopten els ballarins. La evolució d'en Tatara em sembla molt bona i com la Chinatsu evoluciona juntament amb ell, el final m'ha semblat espectacular, es veritat que falta resoldre algunes coses com per exemple que el Tatara li digui al seu pare que es dedica als balls de saló o que passa a la gran competició on les 3 parelles protagonistes ballaran per demostrar qui són els millors.
Aquest anime ha sigut capaç de fer-me entrar ganes d'aprendre a ballar cosa que en ma vida m'ha interessat gens ni mica, per tot això jo crec que es mereix un lloc entre els millors animes d'aquest 2017.

Posaré algunes imatges així veureu que s'hi pot trobar de tot

Text amagat.

Imatge

Imatge

Imatge

Poso un Spoiler extra per que la pròxima en fa bastant
Text amagat.

ImatgeRecomano 100% que li otorgueu una oportunitat a aquest anime!

Imatge
Respon