Attack on Titan: Ultima temporada - Shingeki no Kyojin, The Last Season

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1405
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 820 cops
Gràcies rebudes: 392 cops

Noooo @Natalia TK, resisteix la temptació!

Mirau que no faig servir twitter per res, però ja me n'havia emportat mig spoiler de
Text amagat.
la mort de na Sasha
Sincerament, la gent fa oi.

No m'esperava per res això d'en Zeke. Però crec que també és rellevant que n'Eren hagi fet tot això sense dir res! Supòs que ens ho diran un poc en els capítols que venen, perquè ens han d'explicar un poc d'on surt la rossa barbuda aquella, però bé.

Quant als nens... veig venir que n'Eren està perdent cada vegada més punts i que en Falco en guanya més com a relleu de protagonista. No sé. Na Gabi fa ostiera profunda.

I mare meva, van lentíssims.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
taka
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Nya!
Entrades: 38
Membre des de: 15 gen. 2021, 23:43
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 18 cops
Gràcies rebudes: 11 cops

Jo mentre llegia el manga em feia la sensació que en Zeke acabaria com ha acabat, però m'ha sorprès igual. Està clar que en Zeke sap les conseqüències de tot el que han fet avui, i segurament l'eren també, per tant, hi ha d'haver alguna raó per la qual ho han fet. Que tenen planejat que sigui més important que evitar una guerra amb totes i cada una de les nacions del món?

Una línia important en aquest sentit és en Zeke preguntant a l'Eren si s'havia menjat el tità martell. Amb això, sembla que realment tot el que els importava era aquest tità, ni el cuirassat ni el mandíbula ni cap altre, només aquest. Per què? Que té d'especial? Que té aquest tità que valgui una guerra amb tot el món? Ho sabrem més endavant, suposo xD
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Entrades: 2166
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Pronom: Femení
Gràcies donades: 263 cops
Gràcies rebudes: 742 cops

Jo aquesta temporada he trobat el meu animal espiritual i és com el p**o millor personatge d'aquest anime, tant m'és el que digueu i quants arguments en contra tengueu, no hi ha debat possible i no canviaré de parer, tot i que les vostres rèpliques puguin tenir més seny que el meu criteri esquifit.

El millor personatge és el titan de càrrega perquè és com puto inútil, lleig i ningú l'estima i és com que em sento ultraidentificada i és la millor i, no sé, espero que sigui ella qui es carregui l'Eren amb un guantazo a la boca. Per favor, no demano més.

Amb vosaltres, la meva deessa.

Imatge


Dona-li laik a aquest missatge si encara tens fe que algun dia faci un comentari constructiu.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1405
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 820 cops
Gràcies rebudes: 392 cops

Aquests flashbacks mesclats amb flashbacks més antics mesclats amb el present m'estan matant. També es va explicar així al manga?

La qüestió, pareix que ja són conscients que se'ls acaba el temps i comencen el pla B, amb na Historia prenyada perquè els seus fills es mengin n'Eren (o el successor de n'Eren), o ho he entès malament?

Quant a n'Eren, pareix que ningú se'n refia ja i tothom fa comptes de qui se'l menjarà.

Per altra banda, no em fa gens de gràcia "el pla secret d'en Zeke". Entenc que el mantenen en secret també per mantenir-nos a nosaltres en el desconeixement i llavors poder sorprendre'ns, però no sé, és un poc sospitós, no? Tampoc m'ha acabat de quedar clar per què n'Eren acaba estant-hi d'acord (per no haver de convertir n'Historia en tità?) ni per què es llança a l'atac a Marley que vam veure en els primers episodis.

Sospit que... al final els dos germanastres s'han posat d'acord per trair també els governants de Paradis.

Què en pensau vosaltres? Voleu posar un poc de llum?
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM
Entrades: 560
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 280 cops
Gràcies rebudes: 263 cops

He plorat amb aquest ultim episodi. M'ha tocat la patata com evidentment la baralla a crits que tenien no tenia sentit perque totes dues eren les victimes. I be, segurament m'ha afectat tant perque el ending de shock es la cosa mes maravellosa i delicada del planeta i em mata cada cop que l'escolto. (Spam: Hi ha fandu en catala)
Imatge
Respon