[Anime K3] Kimagure Orange☆Road

Respon
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 174
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
0
1
2
Gràcies donades: 132 cops
Gràcies rebudes: 159 cops

Kimagure Orange☆Road


Imatge

Fitxa tècnica


Títol original: Kimagure Orange☆Road (きまぐれオレンジ☆ロード)
Autor: Matsumoto, Izumi
Gènere: comèdia, romanç, drama, retalls de la vida, vida escolar, shonen, super poders
Estudi: Studio Pierrot
Temporada: Primavera 1987
Capítols: 48

Argument


"D'una sola trobada em van sortir dos amors.
Els tres cors, tremolosos, van fer sonar una melodia dolça.
Em dic Kyosuke Kasuga,
tinc quinze anys
i estic a la flor de la vida."


En Kyosuke Kasuga i la seva família han marxat de la ciutat on vivien perquè els han descobert: tenen poders sobrenaturals. Tot just acaba de mudar-se a una nova ciutat quan coneix a la Madoka Ayukawa a les escales que pugen a la part alta de la nova ciutat. Queda tan encisat d'aquesta trobada que se n'enamora pràcticament al moment. Dies després es retroben a l'institut on ell s'ha transferit, però la Madoka ha esdevingut una noia freda i, segons tothom comenta, que es relaciona amb bandes de delinqüents. Alhora, té una trobada inesperada amb la Hikaru Hiyama, una amiga de la Madoka, que queda perdudament enamorada d'en Kyosuke (el seu maco), completant d'aquesta manera el triangle amorós. Aquests tres personatges, juntament amb les germanes bessones d'en Kyosuke, la Kurumi i la Manami, i els amics de l'institut, viuran tot un reguitzell d'aventures mentre el nostre protagonista intenta amagar els seus poders alhora que es balanceja en un nus d'indecisions amoroses!


Openings i Endings


OP1: Night of Summer Side – Masanori Ikeda (eps 1-19)
Text amagat.

OP2: Orange Mystery – Hideyuki Nagashima (eps 20-36)
Text amagat.

OP3: Kagami no naka no actress – Meiko Nakahara (eps 36-48)
Text amagat.

ED1: Natsu no mirage – Kanako Wada (eps 1- 19)
Text amagat.

ED2: Sad Heart Burning – Wada Kanako (eps 20-36)
Text amagat.

ED3: Dance in Memories – Meiko Nakahara (eps 37-48)
Text amagat.


Opinió personal


Doncs precisament aquests dies he estat remirant alguns capítols i ara amb l'@Ereza comentàvem que no hi havia post. Kimagure és un clàssic del K3, personalment trobo que el factor nostàlgia hi juga molt a favor perquè l'argument d'entrada no és gaire espectacular. A banda d'això, en Kyosuke és molt ximple i sempre està embolicant la troca de manera que posa dels nervis i et fa plantejar a cada moment com pot ser que tingui tant d'èxit dins l'anime. De fet tots els homes d'aquest anime són uns ximples excepte el Màster i per això s'ha guanyat la confiança de la Madoka, un personatge brillant, que és el verdader i únic motiu pel qual val la pena fer un rewatch a aquest anime dels 80.

Imatge


D'altra banda cal fer una menció especial a la banda sonora. Els openings són l'estrella que ha marcat una generació d'otacos amb les seves lletres i melodies que et fan aixecar de la cadira només de sonar les primeres notes.

I vosaltres què en penseu?
Imatge
Respon