[Anime de Temporada] Yamada-kun to Lv 999 no Koi wo Suru

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Skuld
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 574
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 69 cops
Gràcies rebudes: 259 cops

Yamada-kun to Lv 999 no Koi wo Suru



Imatge

Director: Asaka Morio
Estudi: Madhouse
Basat en: Web Manga per Mashiro (història i dibuix)
Primera emissió: 2 abril 2023
Episodis: 13
Estat: En emissió. El manga també segueix en publicació.
Gènere: Shoujo. Romàntic, Videojocs


Sinopsis:

Després que la seva parella la deixi per una altra noia, l’estudiant universitària Kinoshita Akane ha de lidiar amb un cor trencat. Com que dedica molt de temps a Forest of Savior, el joc MMO al qual acostumaven a jugar plegats, acaba planificant un intent de recuperar el noi assistint a un esdeveniment que s'organitza a la ciutat. En el procés es troba amb algú ineseperat: Yamada Akito, un gamer professional que a més és company del seu mateix gremi.
Desesperada per trobar cert recolzament, l’Akane involucra en Yamada (que és una "mica" asocial) per ajudar-la amb l’estratagema i després l'obliga a acompanyar-la per tenir una espatlla on plorar. Les diferències entre un i altre són abismals, però no tarden en descobrir les qualitats de l’altra persona.

Primers Episodis 1 - 6 (no spoilers):

No sé si és que jo, igual que l’Akane, també estava desesperada (per un shoujo amb determinades característiques, en aquest cas) però trobar aquest anime ha estat una mica com una droga. S’acaba l’episodi i necessito més material perquè se’m fa súper curt. No diria que hi hagi res que el faci especialment únic, però és divertit i prou entretingut. Serveix passar una bona estona perquè si hi ha drama dura poc i s’arregla la situació ràpidament. No he pogut evitar donar un cop d’ull al manga i si bé l’anime adapta perfectament el material original trobo que afegeix context a les escenes perquè quedi tot en una narrativa més completa; els episodis del manga són curts i adorables, però l’anime allarga algunes escenes clau de forma convenient perquè quedi tot més ben lligat. No sé si algú més l’està mirant, però crec que si no fos per obligacions de la vida m’hauria posat al dia amb el manga en una nit XD
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Episodi 1-4
Jo també l'estic seguint, em falta el capítol 6 que no em venia de gust veure'l quan va sortir, esperaré que se'm acumulin 2 o 3.

Personalment(i no es cap problema de la serie, no es pas dolenta), no em fa gaire el pes, pensava que seria una cosa (pel seu títol) clarament gamer i que veuriem un romanç purament d'internet.

A traves dels seus personatges del joc s'idealitzarien i ja d'aquí vindria en persona, però de moment de joc poc o res i tot es presencial.
Imatge
Respon