[Anime de temporada] Deca-dence

Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 248
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
Gràcies donades: 93 cops
Gràcies rebudes: 100 cops

I fin. Final feliç, el món és bonic, i colorin colorado. Gràcies al poder dels hacks, que és més fort que el poder de l'amistat. I a sobre va i el kabukabu torna a la vida gràcies a un backup, si és que tot rodó. La veritat és que m'ha deixat tot com força indiferent. No hi ha gaire missatge més enllà del que no es pot controlar tot en un sistema (sempre hi haurà bugs / excepcions / coses que no havies previst). Ah, i que s'ha de viure al límit. Ja no es diu gaire, això de viure al límit irònicament, mira que havia estat un meme important.
En resum, anime d'aquell que dius "està bé". No és trash. No és material de fanservice. No és una obra d'art. Es deixa mirar, passes l'estona entretingut i au.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1377
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 800 cops
Gràcies rebudes: 381 cops

S'ha acabat.

Sí, un final (massa) feliç i tot.

Crec que l'explicació de per què anar a cercar aquells trossos de Decadence antics serveixen per fer un super canó ha estat fluixa, però que ha lligat bé amb tot el que ens havien dit fins ara: les missions dels gears, que els tankers sempre han estat ignorats (i ara hi participen), que hi havia peces de Decadence per allà tirades, que hi ha un limitador que es pot llevar. Mira, compro.

No ha acabat de quedar clar per què el sistema ha decidit deixar-li fer el que volia a en Kaburagi. Potser perquè ha vist que l'evolució havia d'anar cap a aquell camí? Finalment, l'evolució de Decadence: ha passat de ser un joc de supervivència a ser un joc d'entreteniment. Bé... realment tampoc és mala idea! En comptes de putejar els pobres humans, els tenen en un parc recreatiu... Mira, també compro.

Finalment, crec que l'escena on en Kaburagi mor estava molt bé. Ella no l'havia vist mai i el veu al final de tot i ell acaba morint en veure que ha tengut èxit. Crec que no feia falta fer-lo tornar, però bé. Això obre moltes preguntes: seran amics... o més que amics?

Text amagat.
Imatge


Al final m'han agradat bastant tant na Gill com en Minato com en Donatello. Un bon equip de secundaris, sí. Voldria que na Natsume hagués fet alguna cosa més, la veritat.

Deixo aquí la darrera imatge. M'ha parescut maca.

Imatge
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon