Animanga Unpopular Opinion

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Repte d'anime 2020
Categoria Or
26 / 32
Repte d'anime 2020
Anime de temporada
6 / 12
Entrades: 2161
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 728 cops
Sexe: Dona

12 oct. 2019, 13:16

Doncs vinc a queixar-me sobre Tsurune, que penso que està molt sobrevalorat. És un anime d'esports amb drama inclòs i companyonia que se centra en un club de tir amb arc. Sincerament, és un anime del montón, fins i tot massa centrat en la tragèdia personal del prota, que intenta ficar molts personatges però que al final no els desenvolupen i acaben sent: el borde, el ligón, el preocupat... I fica també un equip de noies que semblava que havia de ser un anime molt pro i al final no són més que les noietes que animen l'equip de machos cabrios potentosos.

És un equip desestructurat, amb un professor que tot just acaba de començar, amb el prota que és putament incapaç de fer una diana i, oh sorprenentment
Text amagat.


Doncs no sé, trobo que és un anime més aviat fluixet, que hi ha animes d'esports mil vegades millors, com ara Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru i estic cansada de llegir que Tsurune és una obra d'art quan és un anime per posar-li un 5 i dir-li "gracias por nada!


Gràcies per permetre'm amollar el hate xDDD

Avatar de l’usuari
olidoliva23
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
L'oli sempre verge e
Entrades: 17
Membre des de: 29 ago. 2020, 19:57
Gràcies rebudes: 2 cops
Sexe: Sense especificar

05 set. 2020, 13:02

Jo no em porto bé amb re zero, tothom dient que és un isekai bonissim, bon prota, moltes waifus guapas, misteri.... i no, 9 episodis m'han semblat una oportunitat massa gran, els primers capítols no estàn malament, et preguntes perque reviu, qui el mata... etc.
Però després es converteix en un isekai més que és un harem de merda un prota fastigós una maid sumisa, tots donen fàstic i el triangle amorós entre el prota, la elfa i la maid del pelo azul em dona bastant fàstic... 0/10
Per cert el segon opening m'encanta xd

Respon