Amor a Tòquio

Respon
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 177
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
3
6
0
Gràcies donades: 135 cops
Gràcies rebudes: 164 cops

Amor a Tòquio


Imatge


Tokyo Marble Chocolate o Amor a Tòquio –segons el doblatge en català–és un OVA de 2 capítols que va ser retransmès al K3 en forma de pel·lícula.

La història se centra en dos personatges, en Yuudai i la Chizuru, que són tan maldestres en l'amor que totes les seves parelles anteriors els han deixat abans que pogués sorgir res mínimament sòlid. Ara els dos són parella i l'obra se centra en el primer Nadal que passen plegats. A la Chizuru li encanten els animals i en Yuudai ha comprat un conill per regalar-li... o això és el que es pensa, perquè dins la caixa no hi ha ni més ni menys que un "mini burro" que els farà anar de bòlit.

Vejam, l'animació i la música estan molt bé. El dibuix m'agrada, trobo que s'assembla al de Hachimitsu to Clover i Sangatsu no Lion, per això m'hi vaig interessar, en part; però tret del format de narració, on tots dos personatges ens fan testimonis dels seus punts de vista –cosa interessant–, la història deixa molt a desitjar.

Els primers minuts ens expliquen ràpidament els problemes que han tingut els dos protagonistes amb totes les seves anteriors parelles: situacions absurdes i còmiques que ràpidament conclouen les relacions. Però no s'ens explica com ha començat cap d'aquestes relacions, ni tan sols la present. Intenta aprofundir en els problemes que surten un cop iniciada la relació? Si és així, com han arribat a ser parella si encara estan en un punt de festeig on no són clars amb els seus sentiments? Tot va seguint un patró de casualitats molt concretes que mouen la història, una mica oportú. Tampoc ens desenvolupen l'origen de l'animal que els acompanya!

Text amagat.
I el més important: si l'interès de tot plegat era que ell s'atrevís a confesar-li els seus sentiments per què al final no li diu que l'estima??????? No n'hi ha prou amb una abraçada, no han assolit les expectatives que m'han ofert.


Tanmateix, és una història prou tendre que entreté i està doblada al català.
Imatge
Busca els teus amics. Hi ha algú que t’està esperant en algun lloc de l’oceà.
Respon