All Saints Street

Respon
Avatar de l’usuari
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM
Entrades: 637
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
3
6
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 331 cops
Gràcies rebudes: 321 cops

All Saints Street


Imatge
Genere: Comedia
Duració: 5 minuts per cap.
Nº d'episodis: ???
Ve d'un webcomic.

Opening


Sinopsi
Versió fictícia de la Terra on humans, deïtats i dimonis conviuen pacíficament. Neil "Nini" Bowman, un dimoni fascinat pels humans,i fuig de casa per viure al món humà. Tot i el seu desig d’integrar-se amb els humans, finalment es troba compartint un apartament amb altres éssers mitològics.

Imatge


Opinió personal
Text amagat.
EL OPENING EL CANTEN VOCALOIDS(Chinesos). Per aixo vaig trobar la serie XD
Essers de halloween + comedia+ vocaloid, FUCK IM IN.
ES UNA MARAVELLA EN TOTS ELS SENTITS? M'encanta la comedia que te, m'encanten els personatjes, la tematica, TOT!!! Si he de dir una unica cosa dolenta, esque sabent que venia de un webcomic vaig buscarlo per saber mes de la historia, ja que actualment nomes he trobat 16 episodis, i vaig emocionarme al veure que el webcomic te com +200 capitols, la meva decepció va ser que el estil d'animació de dibuix i de tot de l'anime es brutalissim i el del webcomic fa mal als ulls. No es gens semblant. I em van trencar el kokoro massa ja que vaig intentar posar-me tot i el estil horroros i hi ha una diferencia grossa entre els personatjes del anime i els del webcomic. Canvia massa. Em quedo amb l'anime de tros.
Imatge
TOTS SON GUAPISSISISISIISISISISISISIMISSSSSSSSSSSSSSSSSSSS I em sento blessed de estar viva i poder gaudir de aquestes excelents obres d'animacio. Odio escoltar xino pero aquesta serie te uns seiyus que OH MY GOD!!!!!!!! HO FAN TAN BE I TENEN UNA VEU TAN SENSUAL TOTS AAAAAAAAAAAAH

Imatge
9999999999999999999999999999/10(Nomes al anime)
Imatge
Respon