Fa unes setmanes, n'Alex va recuperar la seva sèrie de vídeos sobre el ramen de fa uns anys per fer-ne una segona part:
És bastant interessant (tot i que es basa en la primera part, per tant, mirau-la si no l'heu vista) i, el que em va cridar més l'atenció, va ser el darrer vídeo que ha penjat:
Aquest vídeo no parla de com cuinar un bon ramen sinó de com menjar-lo: ens explica que això que podem fer de "fer cullerada" de la pasta (sigui amb la cullera o agafant els fideus amb els bastons) no és la millor manera de menjar aquest plat i tampoc hauríem de fer "succió" fent el buit; sinó que es tracta de fer-los pujar a través de l'aire...
Bé, mirau-lo, que no ho sé explicar tan bé com ell :p
Què en pensau?
La qüestió és... no deus acabar ple d'aire a la panxa menjant així?
Alex (FrenchGuyCooking) - Ramen Series part 2
- UkiHana
- Administradora
- Burxaratti
- Entrades: 2827
- Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
- Pronom: Femení
- Gràcies donades: 491 cops
- Gràcies rebudes: 1503 cops
0
1
I ara aquest canal està bé, no com quan es va flipar fent vídeos que volien ser com a de documental però no, ara n'Alex torna a molar i a més et ven coses perquè el capitalisme existeix i el pobre noi és francès i ja prou té amb aquesta desgràcia que li va tocar a l'hora de néixer.
- Minatoni
- Administrador
- Tadaima!
- Entrades: 2571
- Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
- Pronom: Masculí
- Gràcies donades: 2210 cops
- Gràcies rebudes: 991 cops
0
1
Ha anat a visitar una fàbrica de fideus ara. La veritat és que no m'imaginava que la pasta fresca es fes així per als restaurants gourmet (tot i que si ho penses un poc, té tot el sentit del món).
Això del Kansui m'ha recordat molt a quan vam fer ramen, hehehe. @Giggles, te'n recordes? :)
I res... l'home de la fàbrica...
Text amagat.
- Giggles
- Porco Rosso
- Tadaima!
- Entrades: 344
- Membre des de: 26 nov. 2017, 00:52
- Gràcies donades: 299 cops
- Gràcies rebudes: 277 cops
0
1
Bon vespre !
Encara no he mirat aquests videos però tinc curiositat. El que passa és que quan miro aquesta mena de videos d'aquest friki automaticament s'encén en mi la bogeria del ramen i em venen ganes d'anar a comprar ingredients i passar-me hores cuinant. I de moment no puc permetre-m'ho perqué no tinc prou temps.
Però encara que sigui juliol hauria de tornar a intentar fer un ramen cassolà. Porto més d'un any volent fer un!
Tinc la iŀlusió d'anar a un lloc de Barcelona on venen congelat el rollito aquell amb una espiral rosa. El vull afegir al topping!
Encara no he mirat aquests videos però tinc curiositat. El que passa és que quan miro aquesta mena de videos d'aquest friki automaticament s'encén en mi la bogeria del ramen i em venen ganes d'anar a comprar ingredients i passar-me hores cuinant. I de moment no puc permetre-m'ho perqué no tinc prou temps.
Però encara que sigui juliol hauria de tornar a intentar fer un ramen cassolà. Porto més d'un any volent fer un!
Tinc la iŀlusió d'anar a un lloc de Barcelona on venen congelat el rollito aquell amb una espiral rosa. El vull afegir al topping!