[Podcast] Oye Polo

Respon
Avatar de l’usuari
Akime
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Entrades: 34
Membre des de: 28 abr. 2021, 18:04
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 33 cops
Gràcies rebudes: 26 cops

Imatge

Any: Setembre 2020 - en emissió
Gènere: Comèdia, nostàlgia dosmilera, feminisme
Plataforma: Spotify
Duració: Una hora aproximadament
Idioma: Català

Descripció


L'Ana Polo i la Maria Rovira (Oye Sherman) són les dues presentadores d'aquest podcast. En cada capítol expliquen anècdotes personals, comenten temes de la cultura pop i analitzen algun producte cultural amb mirada feminista i molt d'humor. Els episodis sempre tenen la mateixa estructura: repàs de comentaris del programa anterior, comentari d'allò més destacat de la setmana de les dues presentadores, comentari d'algun producte cultural i premis Bertin. Tot això amb molt d'humor i referències constants a altres qüestions. Alguns dels temes recurrents del programa són l'amor per Kan Kilis, l'odi per Rosa dels Vents i la competició xirimoia versus caqui.

Opinió personal


Em sembla una fantasia de programa. Al principi em va costar una mica, perquè normalment escolto podcasts una mica més densos i aquest és molt distès, però una vegada ets dins la roda ja no pots parar d'escoltar-les. Tenen un munt de bromes internes que les fan molt divertides i es nota que són molt amigues, cosa que atrau moltíssim.

Va en la tònica d'Estirando el chicle, Deforme Semanal, Dulces y Saladas y tots aquests podcasts feministes que han agafat volada últimament, així que si us agrada aquest estil, us el recomano moltíssim!
Respon