Pluto

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Imatge

8 episodis d'una horeta cadascun
Netflix

Resum (Wikipedia)
Pluto segueix el detectiu robot de l'Europol, Gesicht, en els seus intents per resoldre el cas d'una sèrie de morts de robots i humans arreu del món, on totes les víctimes tenen objectes inserits o col·locats als seus caps, imitant banyes. El cas es torna més desconcertant quan les proves suggereixen que un robot és responsable dels homicidis, la qual cosa suposaria la primera vegada en vuit anys que un robot ha matat un ésser humà. Tots set dels grans robots del món (els més avançats científicament amb potencial per esdevenir armes de destrucció massiva) semblen ser els objectius de l'assassí, i els humans assassinats estan relacionats amb la preservació de les Lleis Internacionals dels Robots, les quals concedeixen igualtat de drets als robots.

Opinió

Vaig llegir el manga perquè es va proposar per aquí fa tres anys (tot i que crec que vaig ser dels pocs, potser l'únic, que ho va fer). No recordava del tot què passava, però crec que he acabat amb les mateixes sensacions: el worldbuilding és bastant bo, el misteri està ben muntat, però la història no és tan bona.

Això no vol dir per res que sigui tan dolent, però no està a l'altura de la resta.

Amb la versió de l'anime, la veritat és que l'animació és espectacular (excepte alguns trossets de CGI un poc estrany, però res gaire important).

En definitiva, l'única crítica grossa que l'hi puc fer és la segona meitat del primer episodi: tot el tros d'en North-2 és una terrible torrada que no afegeix RES més a la història que un +1 als set robots. Si en fossin sis i no passés això d'en North, la història seria EXACTAMENT igual, i aquell mig episodi és terriblement avorrit. A més, és durant el primer episodi i estic segur que ha fet que més d'un hagi abandonat la sèrie.

Per altra banda, hauria agraït un poc més de desenvolupament d'en Blau i de l'osset. No record si al manga s'aprofundia gaire més en ells o no, però aquí... no sé. Ha faltat un poc de cosa.

La resta, sincerament, està bastant bé i vos recoman que la seguiu.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

M'ha agradat, sincerament. La recomano si voleu fugir dels shonens amb protagonistes estúpids que criden o ploren o fan les dues coses a la vegada.

Estic molt d'acord amb el Minato, el primer episodi no és el millor... De fet, se'm va fer pesadíssim. Però la resta m'ha agradat bastant, perquè et van presentant tots els robots que tenen una vida molt perfecta i són molt bona gent i, és clar, saps què passarà i tal. I a més hi ha la intriga de la guerra al darrere, els misteris d'en Gesitch i a poc a poc et va atrapant.

Pel que fa a l'animació està prou bé, m'ha agradat la paleta de colors i el fet que els personatges siguin bastant reals, amb nàpies enormes. El millor n'Epsilon que a més té la veu de Mamoru Miyano. I en Gesitch m'ha agradat molt per ser el protagonista, perquè darrerament trobar bons protagonistes és difícil.

En general bon aprovat. Per a mi, personalment, m'ha semblat una cagada que...

Text amagat.
Tot i que va ser extremadament poètic, que el protagonista la palmi em sembla una cagada molt heavy, però bé... no passa res perquè al final acaba tot bé però m'ha faltat en Gesitch als darrers capítols.
Avatar de l’usuari
Xail
Porco Rosso
Porco Rosso
( っ'-')っ ~ ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Entrades: 354
Membre des de: 05 feb. 2020, 13:44
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 356 cops
Gràcies rebudes: 288 cops

A mi també m'ha agradat, però si, el principi no em va convèncer del tot. Suposo que com dieu, per aquella part, que casi m'adormo xD. I tampoc m'ha agradat que els capítols siguin tan llargs, hauria preferit que en tingues més i que fossin més curts.

Però a part d'això bé. Coincideixo també que l'Epsilon és el millor, tot i que Astro boy i la germana també m'han agradat molt.

Sobretot no obriu l'spoiler si la teniu pensada veure.
Text amagat.
A mi m'ha agradat que la palmi Genichin, però m'ha fet pena pobret, bueno pobres tots... De fet, al principi pensava que el prota seria Atom, i no em pensava que s'anes a morir allà al principi. Tot i que bueno, després passa el que passa.

Epsilon :pandacry:
Respon