Zankyou no Terror

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 268
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 217 cops
Gràcies rebudes: 217 cops


Zankyou no Terror


Imatge

Anime: Zankyou no Terror (Terror in Resonance)
Productor: ?
Gènere: Misteri, Psicològic, Thriller
Estat de l'obra: Acabat
Capítols anime: 11
Duració del capítol: 22 minuts
Temporades: 1
Data: 11/7/2014 - 26/9/2014
Estudi d'animació: MAPPA



Argument:
Un atac terrorista ha devastat la ciutat de Tòquio. L'única evidència que han deixat els culpables, anomenats Esfinx (Sphinx) és un vídeo que van pujar el dia abans a internet. Els responsables d'aquest atac són dos adolescents, en Nou (Nine) i en Dotze (Twelve), uns nois que suposadament no haurien d'existir, i han decidir despertar el món amb els seus plans de destrucció.

(Sóc un geni del basquetbol fent resums)

Opinió personal:
Text amagat.
La veritat es que m'ha decebut una mica. No pas perque sigui una mala obra, crec que és prou bona, sinó perque jo mateixa m'havia hypejat molt. Se m'havia encès l'antena detectora de bon material perque l'altre dia vaig escoltar la ost fortuitament, i vaig flipar molt. Em va semblar d'un rollo bastant diferent (i molt més decadent que la resta d'animes que conec), i vaig interpretar que seria tot així d'intens. Però és que em tenen molt ben acostumada. M'esperava un argument explicat al nivell de Monster, i una fotografia com la de la Chica Danesa (pro en anime, suposo, clar), i una serietat molt més pronunciada. Potser els hauria quedat millor si ho haguessin fet tot molt més metafòric, una història òbviament no real però perfectament real, que la línia entre la interpretació i els fets fos molt difusa, i convidaria a l'espectador a reflexionar i gaudir molt més. El principi m'ha semblat molt poc interessant i llarg, i el final m'ha semblat com "rushed", han dit poc i no han aclarit res. Potser és culpa meva, que li exigeixo al media molt més del que és la seva responsabilitat, i al final l'obra depèn més de que jo m'autosatisfaci amb la reflexió. Això sí, la música és 25/10. Sobretot Von, Is, i Bless. Llàstima que l'han utilitzat poc. Segurament per ènfasi del moment en concret. En resum, premissa genial, música genial, decepció parcial per la interpretació de la idea. Tot i així, segueix sent una bona obra, i em dona la impressio que una mica infravalorada?


Nota: 9 / 10


Els Personatges principals
Nine
Text amagat.
Imatge

Twelve
Text amagat.
Imatge

Lisa
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs jo sóc gilipolles i m'agrada spoilear-me abans de mirar un anime. Hi ha gent per tot i gràcies a gent com jo al lleixiu hi ha un avís que per favor no el beguis i tal. Doncs jo no tenia ni puta idea de què mirar i a un d'aquests llistats odiosos de "los mejoreh animeh der mundiilloh" vaig trobar aquesta, que era curta i vaig dir, doncs no tinc res millor a fer, i li vaig endinyar.

Primer vaig cercar ressenyes, que a mi no m'agraden les sorpreses, amb l'autospoileig previ perquè soc puta imbècil i deien que l'anime era bo els primers capítols, que després baixava la qualité... i com que ja anava amb aquesta idea, m'ha agradat molt més del que m'esperava.

Imatge

És a dir, sí que és cert que als primers capítols no podia aturar de mirar-la, que estava on fire perquè era com el sucre de la coca-cola, si en beus necessites més i doncs jo era completament addicta a aquesta merda. Em vaig mirar els primers del tirón, dormir? per què? per què vols dormir si pots veure adolescents terroristes posant en bragues la policia de Tòquio?


Ara parlaré un poc dels personatges, amb spoilers suuuper lleugers que si els llegiu no passa res perquè no diuen res realment, que sóc bona gent (però tonta, és a dir, no es pot tenir tot).

Però sí, després quan apareix la Five la cosa, imho, baixa. Que, per cert, vaja un personatge més odiós, li tinc tota la puta mania del món, és que fins i tot la puta veu em posava dels nervis. Passant als personatges, els dos nois m'han agradat força. M'hauria agradat saber-ne més, però tot i això em quedo satisfeta. Al cap i a la fi, més o menys t'ho expliquen absolutament tot, així que no em puc queixar, saber-ne més ja hauria estat xafardeig.

El Shibazaki un 10, m'ha encantat. Fins i tot és que el veus tot descontrolat a l'airport, però tot i les coses que li passen és un pavo decent i no sé, de veritat, un puto deu de personatge, el millor quasi amb la investigació que fa, com protegeix els altres polis... millor personatge. (tot i que el Nine personalment em puto encantava, molt més que el risitas del Twelve).

Imatge

I bé, la Lisa... Lisa hoy es tu cumpleee, se muy feliz Lisaaaaaaa... doncs vaja, la típica pava tonta inútil ploranera i torpe que posa catxondos als japonesos. Sí, evidentment que m'hauria agradat una transformació, però així com acaba, havia de ser tonta. I res, no diré que no m'hagi fet ràbia a vegades, però mireu, és el Japó, ells mullen calces per aquesta classe de ties, així que dono les gràcies que no hagi tingut més protagonisme, així que m'ha fet bona d'aguantar.

Pel que fa la Five ja ho he dit, putament odiosa.

Ara spoilerinos seronyos, don't open

Text amagat.
No he entès el final de la Five. És a dir, l'he entès, no, però no li he trobat puto sentit. És a dir, la pava estava super obsessionada per agafar el Nine (del Twelve suda que és un niño risitas i després de la putada de la Lisa plena de bombes ja el deixen com fora de combat al cabró) i quan el troba, doncs no sé, a cremar-se. És a dir, que amb l'aeroport em va quedar clar que estava putament pertorbada, però l'extrem és més bèstia del que em podria imaginar xDDD

Pel que fa al final de l'anime, quan he vist la situació d'amor, amistat i superació m'ha fet molta gràcia del pal "això no pot acabar com si res, has fet esclatar una bomba atòmica tete" i bé, al final els putos americans ficant-se on no els demanen i esas cosas. Però eh, van aconseguir el que volien, es va destapar el seu cas i fins i tot ens expliquen el significat de VON, jo ja me n'havia oblidat. Ara, sí que m'hauria agradat saber què ha passat amb la Lisa. Ha tornat amb la mare maltractadora? Després de tot el que va viure, no la tenen super vigilada, no sé... jo ho faria. Ja sabem que la pava no dona gaire de si, però bé...



En general molt bona, jo l'aprovo amb nota. Sí, el ritme no és constant, sí algun personatge es mereix una pallissa, però té adrenalina, bombes i, per sort, en cap moment és un drama amorós, que això també s'ha d'agrair. Mireu-la per a més emocions. L'animació, la veritat, és que m'ha encantat. Ho poso així com a darrer apunt, però certament animació i especialment banda sonora es mereixen un capítol a part, perquè és bestial.

Imatge
Avatar de l’usuari
Natalia TK
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
:DD:
Entrades: 42
Membre des de: 12 gen. 2021, 11:42
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 43 cops
Gràcies rebudes: 26 cops

Vaig veure aquesta serie ja fa uns pocs mesos i la veritat es que tampoc vaig aguantar i la vaig mirar en casi un dia sencer.
Al principi em vaig cagar una mica de com aniria seguint la historia tractant-se de terroristes, a sobre que te un to una mica trist i es com que en casi tota la serie no pasa casi res bo.
El que fa la direcció i l'ost la veritat m'encanten, pero es clar es tracta de Watanabe es obvi.
:cor:
Text amagat.
Durant tota la serie em moro de ganes que la prota també evolucioni una mica, pero el que mes volia que evoluciones era la relació amb en twelve, pero quan sembla que comença a florir es quan pasen tota la merda amb five va i els maten. Es mlt breuu. O sigui, menudo final. M'agraden els finals tristos i depres pero, se'm va fer curt :c
Imatge
I el millor personatge de tota la serie es el detectiu, en serio, m'encantaria haver tingut un backstory més rellevant d'ell.
Pero es una serie super recomenable per un all nighter sii
:pervertmoon:
Imatge
Avatar de l’usuari
taka
Porco Rosso
Porco Rosso
Nya!
Entrades: 148
Membre des de: 15 gen. 2021, 23:43
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 132 cops
Gràcies rebudes: 60 cops

Jo aquesta serie la vaig estar seguint al 2014 quan estava en emissió, i sobretot, el que més recordo és l'essena de la moto, em va transmetre una extranya pau i tranquitat. aquí es pot veure:
Text amagat.
Si que és veritat que a paritr de cert punt la trama perd molt, peró passa de ser una bona serie a una serie correcte, i en alguns punts continua atrapant igual que al principi. L'animació i la OST són bones.
Avatar de l’usuari
takugo
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
mondai nai
Entrades: 13
Membre des de: 27 abr. 2018, 01:13
0
1
Gràcies donades: 2 cops
Gràcies rebudes: 5 cops

Es un dels meus animes preferits, les BSO son magnifiques, i la cançó de VON amb va tenir molt temps enganxat que no paraba d'escoltar-le, me l'haig de tornar a veure per refrescar-la.
Fins fa poquet creia que la cançó era en Finlandès, un dels motius per els quals volia anar a finlandia, pero en un stream vaig descobrir que vaig llegir malament i que estava feta amb Islandès que es d'Islandia que no es gaire a prop que diguem, pero recomano molt aquest, anime, a mi sempre m'ha semblat semblant a Death note, per el tema policial i com ho porten.
Gracies per llegir.
Imatge
Respon