Youtubers sobre anime

Respon
Avatar de l’usuari
Don Patch
Esperits del bosc
Esperits del bosc
Tadaima!
Entrades: 63
Membre des de: 24 jul. 2018, 15:27
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 64 cops
Gràcies rebudes: 33 cops

Bones!

He decidit obrir aquest post per conèixer els vostres gustos pel que fa als youtubers que parlen sobre anime i manga. I així de pasada descobrir nous canals que no siguin els d'en Khalathras/ Lolweapon i iLuTV !

Aquí us en deixo alguns dels meus preferits:

Gigguk




Fa reviews seriosos i en clau humorística.

Mother's Basement





Fa reviews bastant seriosos i és centra molt en la part tècnica. Però el que m'agrada més és que també analitza escenes i openings.
I fins aquí....lo temps!

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs jo la veritat és que estic molt peix amb aquest tema... M'agrada crear-me les meves pròpies opinions, així que tret d'algun rànquing o dels vídeos que fan presentació de tots els animes de la pròxima temporada, no acostumo a veure reviews d'animes al youtube.

Només això, el vídeo que fa el Kalathras (i em posa molt nerviosa el seu bad nihongo) dels animes que s'estrenen la següent temporada perquè em permet veure les imatges i tal, però generalment dir que no acostumo a seguir aquests canals (tot i que ara potser em fas canviar d'opinió).

Ara, dir que sí que sóc molt assídua a, si l'anime és antic i no l'he vist, cercar ressenyes a blocs d'opinions... Suposo que vindria a ser exactament el mateix i és que, al final, tot s'assembla xDDD
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Jo nomes segueixo 2 i de tant en tant.

iLuTV


Les impresions semanals que son entretingudes si estas veient l'anime en questio i algun mes de recomenacions manga/anime sense entrar en materia.

Justament gracies a ell vaig descobrir la joia Atelier of Witch Hat, aixi que ha valgu la pena de moment :lol:


I com @UkiHana al Kalathras per raons semblants, els Kalanime news, els nous de temporada i la serie de videos "Els mes forts del anime".

No acostumo a mirar ressenyes abans de començar, si m'agrada la sinopsis/trailer doncs endavant. Durant la visualitacio com ja no em puc menjar spoilers ni fer-me idees preconcebudes doncs no m'importa.
Imatge
Respon