Yooka-Laylee

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 254
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
0
1
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 98 cops

Yooka-Laylee es un joc desenvolupat per Playtonic Games, considerat el successor espiritual de Banjo-Kazooie i que té l'objectiu de reviure el genere de les plataformes en 3D d'exploracio. I personalment penso que ho han aconseguit, ja que jugar a aquest joc m'ha transmes les mateixes sensacions que jugar al Banjo-Kazooie.

Pels que no coneguin Playtonic Games, són un petit equip de desenvolupadors, entre els quals es troben antics treballadors de Rare, estudi responsable de grans jocs en el genere com Donkey Kong 64, Banjo-Kazooie, Banjo-Tooie i Conker's bad fur day, es a dir, aquesta gent saben com fer la seva feina

Argument: El malvat Capital B esta absorbint tots els llibres del mon amb una maquina anomenada el novelizador 64 (es nota el rencor a nintendo) amb l'objectiu de revendre'ls. Entre els llibres que han robat es troba un llibre daurat que el dolent necessita pels seus plans i que la Laylee feia servir de posavasos, així en Yooka i la Laylee s'embarcaran en una aventura per recuperar el llibre i les seves pagines disperses per tot l'edifici de Capital B.

Els personatges: En Yooka es un camaleo, que pot copiar els objectes que toca, menjar fruites que li permeten disparar foc, gel, aigua i bombes, i fer-se invisible i la Laylee es una rat-penat que pot emetre ones de so i portar en Yooka volant entre altres habilitats. Per descomptat no comences amb totes les habilitats des del principi (de fet nomes de començar no tens ni el salt d'alçada), sino que les pots anar comprant a base de plomes. A part dels dos protagonistes hi ha altres personatges que t'ajuden durant l'aventura: La serp Trowzer, que et ven les habilitats, la doctora Puzz, que et transforma en un objecte o altre depenent del mon o la nevera de sexe indefinit Vendi, que et dona diferents tonics de millora; tots ells fets amb el mateix carisma que en altres plataformes de Rare.

El mon: L'objectiu del joc es aconseguir les diferents pagines del llibre daurat. Dins l'edifici de Capital B hi ha 5 llibres que et transporten a diferents mons i necessitaras pagines per desbloquejar-los. Pero aixo no es tot, ja que si tens suficients pagines pots fer-les servir per ampliar un mon i per tant aconseguir mes pagines (les pagines nomes es poden fer servir un cop). Els mons son enormes, i et donen una gran llibertat a l'hora de recorre'ls, el problema que hi pots trobar es que potser per aconseguir certa pagina et falti una habilitat que no obtindras fins al mon seguent.

I com a extra, el control es genial quan tens un grapat d'habilitats, els personatges son carismatics i el guio te el tipic humor ranci de rare, musica que et retorna a la infancia i guinyos als seus jocs antics (fins i tot el dolent esta tota l'estona fent rimes com la Gruntilda de Banjo-kazooie). Si us agraden els classics o les plataformes en 3d, aquest es un must-have. A mes esta per totes les plataformes per nomes 40 euros (i es un joc pel qual jo hagues pagat el preu d'un triple A), aixi que doneu-li una oportunitat que se la mereix.

Si algu vol el trailer:
Text amagat.
Respon