Yakuza 0

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Després de 57 hores m’he passat finalment el Yakuza 0 per PC (també està per PS3, PS4 i Xbox One) i quines ganes de tornar a Japó xD.

Nota:
Text amagat.
Que diuen que la història es passa en 31 hores i potser és veritat però tens TANTES coses per fer que t’entretens amb qualsevol merda. Havien passat 7 hores i només anava pel capítol 2. xD

Imatge

A veure, realment no tenia intenció de fer Review però la petjada que ha deixat al meu cor és tant gran que li dedicaré tot un senyor post SENSE SPOILERS. Ningú el jugarà? Cert, però tinc ganes d'escriure.

En fi al tema!

Opinió Història (10 / 10)

L’acció passa l’any 1988, principalment a Kabukicho (renombrat com a Kamurocho), Tokyo i a Dotonbori (renombrat com a Sotenbori), Osaka on la influencia de la Yakuza és total. I bàsicament, se lia la cosa. (Va ser una grata sorpresa veure que hi havia 2 protagonistes)

I CAGUN L’OU PERQUÈ UN SOL JOC té com a mínim MILLOR trama argumental que el 98% dels animes que existeixen? Aquest joc el recordaré segur com un dels millors en quan a trama sinó el millor que recordi fins ara. I no he jugat a cap altre joc de la saga però ja me l’han venuda tota.

Tot i que més que joc és una pel·lícula interactiva. És un bon joc per veure en stream per exemple.

L’argument no només és adult i interessant, sinó que tots els detalls estan pensats per generar intriga i maximitzar l’efecte que tenen sobre el receptor. O sigui, bona història, i a més ben explicada. No m’agrada hypejar les coses perquè després tot son decepcions però és que m’ha flipat.

Apartat Estètic (8 / 10)

No vull reduir-ho tot a la qualitat dels gràfics. Tot i que son uns gràfics molt decents, el punt important és el treball de recreació de tota la zona real que abraça. És a dir els barris i interiors son clavats a la realitat i evidentment s’agraeix el nivell de detall que hi han posat.

Gameplay (9 / 10)

El sistema de lluita està molt ben treballat. La veritat que és molt còmode i et proporciona moltíssimes opcions. No només pots fer servir objectes que et pots equipar (espases, pistoles, etc, etc) sinó que pots agafar i utilitzar objectes de l’entorn.

A mesura que avances pots anar desbloquejant més habilitats dins de 3 estils ben diferents. Però val una pasta (dins del joc), jo no he arribat a comprar-les totes ni de lluny.

La gracia de tot això son les anomenades “accions heat”. En certes circumstancies i quan tens prou plena la barra “heat” pots activar atacs cinematogràfics, però és que n’hi ha LA TIRA.

Depenent de molts factors en farà un o un altre. Per exemple a la vora d’una brana, prop d’una paret, al terra, d’esquena, etc. Molt guai la veritat.

Música ( 9 / 10)

Què puc dir, la música compleix perfectament el seu objectiu. I tenint disponible el famós Baka Mitai per cantar al Karaoke ja és un +1000.

Costa molt de treurete'l del cap.
Text amagat.

NOTA FINAL: 9 / 10


Haig d’admetre que al principi em va costar però. El meu amic m’ho va pintar com ho estic fent jo ara, en plan que hi ha moltes coses per fer i tal. Però no tot està disponible des del principi. Comences amb 4 tendes obertes i et sembla poc i a mesura que vas jugant es van obrint més coses i incomptables minijocs (sí, no exagero).

Les missions secundaries per algun motiu les fas per inèrcia i a més et donen avantatges, però son molt wtf lol xD

Potser també em va costar pel moment, ja que no volia veure’m absorbit per un joc tant dens, mentre havia d’estudiar i tal. Moltes coses i informació per aprendre del joc i si no t’hi poses en serio et pot fer pal. Però un cop l’història t’atrapa i li pilles el compàs al joc, ja no pots parar.

No deixa de ser opinió subjectiva clar, tenint en compte la meva relació amb el Japó potser a mi m’agrada més del compte però vaja veient el que diu l’altre gent no ho sembla.

És a dir, hi has d’invertir, a més de temps, paciència i ganes i jugar-lo amb calma i chill sobretot. Però ha valgut la pena totalment.

Ah me n’oblidava. El joc és en anglès però a PC fàcilment em vaig posar un mod amb castellanu per entendre-ho tot perfectament. A Steam està per 19€ i ja és worth it, però jo el vaig pillar a rebaixes per menys de 10 o sigui la hòstia. Això sí, sense mando té pinta de ser caca.
Respon