World of Warcraft - Wrath of the Lich King

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Hola!

Ara que s'atraquen els exàmens, n'hem estat parlant i volíem jugar junts a algun joc en línia.

Ja vam jugar anteriorment al WoW, tot i que a una versió més moderna però que, la veritat, tenia molts bugs i ara està quasi deserta.

Aconsellats per en @Samael, creiem que hem trobat un bon lloc on passar-hi l'estona.

Com que no ens ho prendrem massa seriosament vam pensar que no feia falta jugar a l'oficial (12€ al mes). Per això, jugarem al regne Lordaeron del servidor Warmane. Jugarem amb personatges de l'Aliança.

Podeu crear-vos un compte aquí: https://www.warmane.com/account/create.

Podeu baixar-ho fent servir Torrent o descàrrega directa des de googledrive: Si no se vos guarden les opcions quan tancau i tornau a obrir el joc, heu de llevar l'opció de només lectura del fitxer WTF/Config.wtf (així).

El joc estarà en anglès. Si voleu posar-lo en castellà, podeu fer-ho, però heu de baixar-vos més coses:
Text amagat.
Podeu seguir aquestes instruccions: http://es.forum.firestorm-servers.com/i ... -completa/.

Bàsicament:
  • Vos baixau el joc amb els enllaços anteriors. Si ja el teniu baixat, aturau el joc i no l'obriu fins acabar.
  • Vos baixau el pack d'idioma des d'aquí: https://mega.nz/#!ZrphlBiL!tHyB5nAEYI1p ... 7lXSdmEhBk.
  • El descomprimiu dins la carpeta Data, de manera que la carpeta esES queda allà mateix que la enUS.
  • Copiau el fitxer realmlist.wtf de la carpeta Data/enUS a la carpeta Data/esES (el substituïu).
  • Modificau el fitxer Config.wtf de la carpeta WTF, canviant la línia SET locale "enUS" a SET locale "esES".


Quina és la idea? Molta part de l'experiència del WoW es pot jugar en grup, però també n'hi ha molta que es pot jugar individualment. Bàsicament, però, el progrés és els nivells (que arriben fins al 80). Estaria bé que tots fóssim del mateix nivell més o menys per poder fer coses junts.

Ja que el començament és diferent per cada raça, vos suggeresc que arribeu a nivell 10 pel vostre compte i llavors podem quedar per avançar junts més o menys. Passau pel xat i si hi ha quòrum i no feim res més, ho provam ;)

I això és molt important: l'altra vegada ens vam pegar una viciada excessiva. No hauríem de repetir-ho. Hi ha gent del fòrum que amb tot el seu dret passarà de jugar al WoW. De fet, segurament seran més els que preferiran no jugar. No es tracta de desaparèixer d'aquí per anar a viciar a una altra banda 24/7. A estonetes. Un dia tocarà WoW, un dia tocarà fer altres coses, d'acord? ;)

Finalment, pels que no hagueu jugat mai o vos faci falta un repàs intens (possiblement no sóc el millor per fer-lo, però vaja):
  • Els personatges poden ser de dues faccions que estan enfrontades: l'Aliança i l'Horda. Nosaltres jugarem amb personatges de l'Aliança.
  • L'Aliança té cinc races: humans, nans, gnoms, elfs de la nit i draeneis. La resta (worgens, goblins i pandarens) no estan disponibles.
  • Llavors, els personatges poden ser de deu classes. Nou d'aquestes poden ser triades per personatges nous: guerrers, paladins, caçadors, bergants (pícaros, rogues), sacerdots, xamans, mags, bruixots i druides. Per fer-te un cavaller de la mort has de tenir un altre personatge a nivell 55 (i comencen a nivell 55). La resta (monjos i caçadors de dimonis) no estan disponibles.
    • Cada classe té un funcionament diferent i uns rols possibles (que s'especialitzen amb els talents, més endavant). A més, segons el que hagis triat, només podràs dur un tipus d'armes i armadures (notablement, la roba és de quatre tipus: tela, pell, malla i plaques, revisa què pot dur el teu personatge) i t'interessarà prioritzar una característica més que l'altra (els mags voldran més intel·ligència que força i els guerrers voldran el contrari).
  • A nivell 5, un personatge pot aprendre professions. Es poden aprendre dues professions primàries (alquímia, ferreria, encantament, enginyeria, herboristeria, inscripció, joieria, pelleteria, mineria, escorxar (llevar la pell als animals) i sastreria. Les tres professions secundàries es poden agafar totes sense problemes: cuina, pesca i primers auxilis. L'arqueologia no està disponible.
    • Buscau per Internet o demanau quina combinació convé que agafeu pel vostre personatge.
    • En concret, n'hi ha tres que donen recursos a la resta: mineria per a ferreria i joieria; herboristeria per a alquímia i inscripció; escorxar per a pelleteria, així que se solen agafar juntes (per exemple, mineria i ferreria).
  • A nivell 15 un personatge es pot començar a especialitzar, millorant unes habilitats o les altres. Per exemple, un guerrer pot especialitzar-se en combat en armes de dues mans, en dues armes de mà o en arma i escut. Les dues primeres estan orientades a pegar més fort, l'altra en resistir els cops de l'enemic. El millor que pots fer aquí és cercar per Internet a veure què diuen. Per exemple, aquí pareix que saben de què xerren: http://www.gnarlyguides.com/
  • Finalment, els add-ons són eines que et pots baixar d'Internet i que modifiquen la interfície del joc. Aquí ja... prova a veure què t'agrada més o cerca a veure si trobes una llista d'add-ons recomanats. Per exemple, d'aquí en pots treure uns quants: http://forum.warmane.com/showthread.php?t=369755.
Nota per als que s'hi vulguin viciar més:
  • Pensau que molts de nosaltres tenim altres coses a fer (cof-cof feina cof-cof).
  • Si avançau molt, no podreu jugar amb nosaltres i estareu sols.
  • Si estam tot el dia viciant, la gent del fòrum ens trobarà a faltar :(
  • Si així i tot podeu dedicar-hi més temps, podeu crear-vos un segon personatge. Però teniu en compte que si voleu poder jugar amb els dos a la vegada, haureu de crear-vos un altre compte!
Què vos pareix? Qui s'hi apunta? Ho repetesc: ens ho prendrem amb tranquil·litat i ens mourem dins els mateixos nivells tots per no avançar massa.

I... què vos fareu? :D

Llista de jugadors



Imatge

Imatge

Imatge

Imatge
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Meina
Totoro
Totoro
Dereshishishishishi!
Entrades: 1098
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 313 cops
Gràcies rebudes: 482 cops

M'apuntooo!!

Ja m'he creat un personatge que es una elfa del bosc druida que és diu Namjoo! Ara he arribat fins al nivell 7 i quan arribi al 10 ja pararé :3

Les professions que pensava agafar són alquímia i herboristeria :uki:

I no sé si he de dir algo més :thinking:

Edito: Vaig trobar l'altre dia una pàgina on tries la teva classe i l'especialització i et diu quines son les millors professions!

https://www.worldofwargraphs.com/es/pve ... ions/druid
Imatge
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

També m'apunto!!!

Jo m'he fet la Haruren, que és una caçadora draenei, que ja l'he deixat al nivell 10 per quan hi siguem tots!

I la Minseok, que és una elfa de la nit, druida, i encara no se quines professions agafaré... I ja està hahaha
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Jo tambe m'he apuntat.

M'he fet un Elf de la nit Druida que esta al lvl 7 que sera heal/tank que es diu Shancks i despres em fare un mag o bruixot (depen dels anims que tingui despres de pujar al druida) dps.
Imatge
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

He estat investigant una mica, i en més d'una de les classes, algunes tècniques, hechizos, com li vulgueu dir, les aconsegueixes mitjançant missions que et dona el teu trainer!

Ara de moment explicaré com poden aconseguir la transformació a os els druides (com aconseguir la mascota pels caçadors vindrà quan l'hagi aconseguit (?)).

Quan arribes al nivell 10, has d'anar al teu trainer que està a Darnassus (no se si els que hi ha en altres ciutats serveixen, però vaja, que anar a Darnassus tampoc us farà cap mal), concretament al Cenarion Enclave (posaré els noms en anglès, però vaja, és un arbre que hi ha allà a Darnassus, a dalt de tot del mapa). Us recomano que uniu la pedra a Darnassus, almenys al fer aquestes missions, us serà molt més còmode.

Aquest et donarà una missió, en el que has d'anar a parlar amb un tio que es diu Mathrengyl Bearwalker, res, que està a la planta de dalt (al spoiler hi ha foto d'on està l'arbolito aquest i el tio xungo), acabes la missió i te'n donen una altra (lo lògic vaja), en aquesta et donen l'hechizo per teletransportar-te a Moonglade (claro de la luna), llavors et teletransportes i allà cobres la missió (easy).

Text amagat.
Imatge


Te'n donen una altra, i has d'anar fins a l'esperit d'un os que hi ha por ahi (al mapa us surt marcat així que no especificaré on), parleu amb ell i llavors ja podeu anar a cobrar la missió i us donarà la missió que serà tornar cap a Darnassus (es van currar molt la missió, podeu tornar amb la piedra hogar. Problema que us podeu trobar: la piedra hogar s'està recarregant i tarda mitja vida... cap problema! Hi ha solució!!! Hi ha un punt de vol a Claro de la Luna que et permet viatjar cap a Darnassus del free!!! Si si, ni una sola moneda!!!! (a l'spoiler hi ha la foto d'on està, passeu del requadre que hi ha, i aneu a per la fletxa que és lo important, hi ha 2 dones, la de l'esquerra va a cima del trueno i al ser nosaltres ali passarà de naltrus, heu d'anar a la de la dreta!).

Text amagat.

Imatge


Torneu a l'arbolito aquell cobreu la missió i aquí ve el mareig del segle!!! Us donen una missió que et diu que es fa allà mateix a l'arbolito, però no us ho heu de creure, és una mentidaaa! Heu d'anar a buscar el vaixell, i anar cap a costa oscura. El port on us deixa es diu Auberdine, i heu d'anar a una cova, la cova aquesta, quan obres el mapa, estaria situada a la segona E d'Auberdine (per a què us feu una idea d'on anar). Llavors us trobareu a uns quants lechuzos lunares per matar, el problema és que són de nivell 12 però bueno, es poden matar (?).

Després entreu a la cova, és petita i hi ha una pedra amb una llumeta blava al mig, doncs cliqueu als polvos que us han donat per a fer la missió quan estigueu davant de la pedra, us apareixerà un altre lechuzo d'aquests, que es diu Lunaclaw (o almenys així es diu en anglès), aquest lechuzo és molt dolent i acostuma a aparèixer darrere, per fotre bàsicament. El mateu i llavors apareixerà l'esperit, i hi heu de parlar, i ja podreu tornar cap a Darnassus (o piedra hogar o vaixell), aneu cap a l'arbolito i cobreu la missió. Al cobrar la missió us donaran l'hechizo per convertir-vos en os!

I ja està, quan aconsegueixi la mascota ja ho escriuré també per qui ho necessiti!
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

La missio de Druida l'he fet aquesta tarda (fa un parell d'hores xDD) i ja tinc la forma d'os, es pot fer perfectament tot al nivell 10, el problema es que s'ha d'anar caminant molta estona.

Recomanacio:
Si no teniu la pedra hogar a Darnassus o la teniu en carrega (que son 30 min d'espera...), si agafeu el vol desde Clar de Lluna, et porta a la aldea-port de Darnassus i de pas t'obre el vol a Costa Oscura i no has d'esperar despres al vaixell en la seguent missio.

PD: @Minatoni he agafat les profesions Herbolisteria i Inscripcio
Shancks l’ha editat per darrera vegada el dia: 04 juny 2018, 20:06, en total s’ha editat 1 vegada.
Imatge
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Shancks ha escrit: 04 juny 2018, 20:01
Recomanacio:
Si no teniu la pedra hogar a Darnassus o la teniu en carrega (que son 30 min d'espera...), si agafeu el vol desde Clar de Lluna, et porta a la aldea-port de Darnassus i de pas t'obre el vol a Costa Oscura i no has d'esperar despres al vaixell en la seguent missio.
és el que he dit al post :roll:
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Layla ha escrit: 04 juny 2018, 20:04
Shancks ha escrit: 04 juny 2018, 20:01Recomanacio:
Si no teniu la pedra hogar a Darnassus o la teniu en carrega (que son 30 min d'espera...), si agafeu el vol desde Clar de Lluna, et porta a la aldea-port de Darnassus i de pas t'obre el vol a Costa Oscura i no has d'esperar despres al vaixell en la seguent missio.
és el que he dit al post :roll:
Gomen, no he llegit tota l'explicacio sencera, es que com ja ho he fet, he llegit per sobre de que anaba :p
Imatge
Avatar de l’usuari
Morte-Diem
Porco Rosso
Porco Rosso
♫ Tu Tu Ru ♪
Entrades: 407
Membre des de: 15 oct. 2016, 12:07
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 167 cops
Gràcies rebudes: 246 cops

Jo també m'hi apunto, crec que em faré un caçador, tot i que no em vull mullar...
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

AddOns que crec que són molt útils

Descomprimiu el que baixeu, ho ficau dins la carpeta del joc/Interface/AddOns i normalment es poden configurar dins el joc a través d'ESC > Interface > AddOns.

Bagnon
Totes les bosses en una. També funciona en els bancs. També et diu què tenen els teus altres personatges.
Imatge

Scrap
Ven automàticament tots els objectes grisos en visitar una botiga.

GatherMate i GatherMateData
Posa icones al mapa d'on hi ha nodes de mineria, herboristeria, pesca, tresors... Amb una base de dades!
Per importar la base de dades, seguiu aquestes passes.
Imatge

TomTom
Permet posar punts al mapa i surt una fletxa indicant cap a on has d'anar.
Imatge

EveryQuest, EveryQuest QuestGivers i HandyNotes
Et mostra una llista de les missions que es poden fer a la zona. Pots demanar al servidor quines ja has fet. Mostra una icona al mapa d'on et donen les missions.
Imatge

Carbonite
No recordava aquest addon fins que en @Shancks el va mencionar! La veritat és que és canyero. Massa i tot. Canvia moltes parts de la interfície del joc (i... no és massa atractiu), però és molt potent. Què fa? Substitueix el mapa i el canvia per un estil google maps, mostra al mapa tots els punts d'interès del joc (incloent els inicis de les missions), té integrada una fletxa que et duu cap al punt que hagis triat o cap a l'objectiu de la missió, mostra els nodes de mineria i herboristeria... Bé, una passada. Si fas servir aquest no fa falta facis servir Gathermate, Tomtom ni EveryQuest. Ara, és lleig.

I això no és un AddOn, sinó una macro, que serveix per alternar automàticament entre trobar herbes i trobar minerals:

/run if not THO then local f,t,c=CreateFrame("Frame","THO"),1,0 f:SetScript("OnUpdate", function(_, e) c=c+e if c>3 then c=0 SetTracking(t) if t==1 then t=2 else t=1 end end end) THO:Hide() end
/run if THO:IsVisible() then THO:Hide() else THO:Show() end
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon