Wandavision

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Wandavision


Imatge

Any: 2021 - en emissió
Gènere: Drama, Misteri, Romàntic, Sitcom, Superheroïs
Plataforma: Disney+
Número de capítols: En emissió
Duració: 29–36min per cap.

Sinopsis


Després dels esdeveniments de Avengers: Endgame (2019), Wanda Maximoff i Visión estan vivint la vida suburbana ideal a la ciutat de Westview, intentant ocultar els seus poders. Però conforme comencen a entrar en noves dècades i es troben amb tropes televisius, la parella sospita que les coses no són el que semblen.

Trailer




Opinió personal


Capítol 1 i 2
No sabia què esperar d'aquesta sèrie i després de veure'n els dos primers capítols segueixo sense saber-ho. Wandavision és la sèrie que ens introdueix a la quarta fase del MCU i suposo que ens introduiran la nova trama i el nou dolent però per ara no veig quarta fase per enlloc.

He vist ja molts fils a twitter sobre teories i referències als dos primers capítols de la sèrie, sembla que els més frikis de Marvel ja saben qui serà el dolent de la quarta fase i per on aniran els trets. Jo estic completament perduda.

M'encanten la Wanda i en Visión i tot i que han sigut raros m'ha semblat molt interessants els dos primers episodis amb mil referències a sitcoms però també a películes, l'aurea surrealista que té tot m'ha fet picar la curiositat i evidentment seguiré veient la sèrie.

Algú més està seguint la sèrie? Que us han semblat els primers dos capítols? Us han enganxat o us han decepcionat?
Imatge
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Com ja vaig dir, tambe l'estic seguint (aquest mati he vist el 3r episodi).

Es cert que la serie es bona pero personalment no m'esta atrapant massa, te gracia perque sembla un sitcom tipic amb moltes referencies a "Embruixada" i tal pero l'argument en si no es gens impactant.

Deixant aixo de banda, comento els tres primers capitols dins d'un spoiler
Text amagat.
El primer i bona part del segon en banc i negre em va sorprendre, no esperaba un capitol sencer en blanc i negre a Marvel.

El 3r ha molat mes, tot el tema del embaras accelerat a sigut molt comic i l'escena final on Geraldine surt disparada de la barrera que ailla el poble de la resta del mon a sigut molt epic xDDD
Imatge
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 49 cops

Jo també segueixo la sèrie! De fet tinc ganes de demà al matí mirar-me el 4rt capítol. És cert que ara per ara, els que més estan gaudint de la sèrie són els seguidors acèrrims d'aquests dos personatges ja en les seves històries en els còmics (com el meu germà @Ashler) però la veritat és que, és tant diferent a tot el que hem vist fins ara (tant en sèries en así com a dins de l'UCM) que em crida molt l'atenció.

A veure fins on arriba tot plegat.

Afegit en 16 hores 51 minuts 37 segons:
Wow! Acabo de veure el 4t capítol i wow! Però primer de tot dir que si no heu vist encara Avengers: Infinity War, no seguiu perqué us menjareu spoilers importants. Així doncs deixaré tot el meu comentari com a text amagat.

Text amagat.
Per començar per primer cop veiem la relació entre la sèrie i les sagues de pel·lícules ja que descobrim que Monica Rambeau és una de les desaparegudes a causa de Thanos, al final de Infinity Wars i que torna 5 anys després al final a End Game. Però qui és realment Monica Rambeau, doncs com es veu en el capítol es la filla de Maria Rambeau que apareix a la pel·lícula de Capitana Marvel amb una Monica Rambeau molt més jove, es clar.

En el capítol també apareix la doctora Darcy Lewis que no la veiem des de Thor: El Mundo Oscuro (la segona de la triologia de Thor). M'encanta aquest personatge i a la sèrie la veritat és que esta fantàstica.

Del capítol podem dir que hem anat descobrint els personatges implicats: els protagonistes Wanda i Vison (que aquestes alçades ja sabíem tots que estava mort però ens faltava saber perquè apareix a la sèrie), l'agencia S.W.O.R.D que és dels còmics per no ens l'havien presentat encara en el UCM, i els veïns (que ara ja sabem més o menys qui poden ser).

En aquest capítol hem pogut respondre algunes preguntes com que està passant. Jo ja d'es d'un principi m'imaginava que era tot creació de Wanda, que havia creat una espècia de món bombolla per a poder seguir estant amb Vison, que és una de les víctimes de tot el tema Thanos però que no rep cap comiat especial, igual que la Viuda Negra. Doncs en aquest capítol es confirma la meva teoria i segur que la de molta gent.

I també s'han resolt totes les preguntes a que són aquestes petites interferències en aquesta espècia de sitcom creada per Wanda: l'helicòpter (dron de S.W.O.R:D), la retransmisió de ràdio (intent de comunicació de l'agent Woo amb ella), el apicultor (agent enviat a investigar). També com Wanda manipula la realitat del succeït per a que no aparegui en aquesta realitat alternativa en forma de sitcom.

I per si encara dubtaves sobre si Vison esta viu o mort, et mostren clarament com esta mort però que Wanda altera la realitat (no el resucita) per a que puguin interactuar com si res hagués passat.

A mi em queden algunes preguntes per resoldre com per exemple:
- Qui es la persona que mencionen que esta sota protecció de testimonis?
- Com faran que Wanda torni a la normalitat si qualsevol intent el rebutja?
- Que li faran a ella un cop permeti que tot torni a la normalitat?

La veritat és que ha estat un capítol genial, molt ben muntat en el que s'han explicat un munt de coses i resolt un altre munt amb només 4 escenes i que ha fet que de cop i volta tota la sèrie agafi sentit per a tots aquells que esperaven algo més que una comèdia protagonitzada per la parella de l'any, WandaVision.
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Més ben aviat si no heu vist Avengers : Endgame, no mireu la sèrie @Minatoni, es totalment la fase 4 i us menjareu el spoiler maxim.

Parlant del capítol...
Text amagat.
Quin gir argumental o millor dit, quina carta amagada, ara tot té moltíssim sentit. :uki:

Maleïda Wanda, la que ha liat ella sola per poder viure amb el Visió.

Doncs molt satisfet amb el capítol 4, very nice i veure que la alumna de la novia de Thor es ara una peça clau m'ha semblat ideal.

L'introduccio de SWORD ha sigut massa ràpida pel meu gust però espero que n'expliquin més després.
Imatge
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 49 cops

Un capítol que suposo que ningú esperava així, jo esperava...
Text amagat.
un fragment de la sitcom del anys 80...

Pero m'ha encantat.

Text amagat.
Jo crec que estava clar que la Wanda ho havia muntat tot, la primera pista va ser quan rebobina en el temps després de veure l'apicultor sortir del clavegueram, després un altre cop quan veiem que te dos cops seguit la mateixa conversa amb en Vison perqué ell comença a lligar fils i per si no estava prou clar, després es deixa entre veure que ella fa fora a la Monica Rambeau. Sempre et queda el dubte però crec que estava prou clar.

A mi la introducció de S.W.O.R.D així, ràpid i amb 4 escenes simples pero molt ben muntades m'ha semblat molt genial, que ens falta informació de qui son, no et creguis, ens diuen qui es la fundadora, Maria Rambeau, la que coneix a la Capitana Marvel i per tant, tot el que siguin fenòmens inexplicables, tant de la terra com de l'espai exterior.
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Jo sóc una empanada de la vida i no m'havia adonat de res
Text amagat.
He entés que tot era cosa de la Wanda com 5 minuts abans que ho digués un personatge de la sèrie, cerebro galaxia m'he sentit

Des de el minut 1 de la sèrie tenia la pregunta rondant-me pel cap en Visión no està mort?! quan m'he adonat del que estava passant m'ha trencat el cor per tot el dolor que deu està patint la Wanda después de la mort d'en Vision ara no vull que surti mai de la realitat i pugui ser feliç
No tinc ni idea de que és S.W.O.R.D però suposo que ens ho aniran introduint durant la sèrie.

M'ha encantat tornar a veure a la astrofísica de Thor, espero que aquest cop tingui més protagonisme a l'història.
Imatge
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 49 cops

Després de veure l'últim capítol de Wandavion, el 5è només puc dir que s'estan superant els del UCM.

Text amagat.
Brutal aparició final de Quicksilver (el Mercurio de X-Men de la Fox) interpretant el paper del germà de la Wanda Pietro (el Mercurio de Vengadores: Age of Ultron de Marvel Studios). Quina és la intenció real d'haver fet aquesta aparició la desconec, però estar clar que és una declaració d'intencions d'arreglar aquelles petites coses que Marvel Studios no va poder fer en el seu moment, doncs els drets d'alguns personatges els havia venut a la Fox feia temps, però com que la tota poderosa Disney fa poc va comprar Fox, tot arreglat.

Tothom sabia que tant Quicksilver de X-men com Pietro de Vengadores era el mateix personatge, el germà de la Bruja Escarlata, Mercurio, el fill adoptat de Magneto. Però els drets dels personatges compartits entre la Fox i Marvel Studios van provocar aquesta especia de duplicitat de personatge. Ara toca veure com ho acaban de fer perque la veritat que m'ha agradat molt, m'ha recordat a trames de còmics de DC inclús, com quant hi ha Crisis i similars.

Per la resta de cap, interesant veure com Vision sembla que desenvolupa consciencia pròpia tot i estar mort i animat per els poders de la Wanda. Hi ha teories molt interesants a la xarxa, si voleu us poso una que m'ha deixat de pedra.

I m'ha encantat l'època de la sitcom perquè m'ha recordat a les que veia de petit a la tele, series com Los Problemas Crecen o Padres Forzosos, amb les tradicionals ovacions quan entra algú conegut per la porta, com ha passat al trobar-nos al nou germà de la Wanda a la porta.
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

La serie esta millorant molt a cada capitol.
Text amagat.
L'aparicio de Wanda davant dels soldats de SWORD, l'explicacio de perque Wanda te el cadaver de Visio, el dron dels anys 80 per evitar la transformacio,etc. Tot molt ben explicat.

Espero que al seguent o l'altre hi hagi algun enfrentament Wanda vs soldats o Visio es posi violent. Es un sintezoide creat a partir de Tony Stark,etc. es normal que es doni conta del que esta fent Wanda.

Jo crec que Wanda no te control total, hi ha alguna cosa mes, algu que vol que la situacio actual es mantingui, algu que li va dir on era el cadaver,etc.
Imatge
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 49 cops

Text amagat.
Shancks ha escrit: 07 feb. 2021, 20:18 Es un sintezoide creat a partir de Tony Stark,etc. es normal que es doni conta del que esta fent Wanda.
Però està mort, per tant és simplement obra de Wanda i el fet de que agafi consciencia i percebi que la realitat no és la que hauria de ser, no deixa de ser sorprenent; tot i que després de llegir-me una teoria sobre el tema potser no està tan mort com ens pensem...
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Estic flipant amb la sèrie, dono gràcies de no haver-la droppejada als primers dos capítols.
Text amagat.
Finalment hem vist a la Wanda interactuar amb els soldats de S.W.O.R.D. i amb el seu accent, com ha de ser! Molta gent li diu villana però jo sóc incapaç de imaginar-me-la com a la dolenta, està sufrint moltissim, és normal que estigui desatada. Lo que em descoloca més és que fa sofrir a la gent que té segrestada a Westview, suposo que comparteix el seu dolor amb ells i lo que experimenten és lo mateix que està sentint la Wanda des de la mort d'en Visió.

En Visió estava mort, però una màquina pot morir? És cert que no funcionava sense la pedra de la Ment però poder amb els seus poders la Wanda l'ha aconseguit fer reviure, o amb alguna altra cosa. No em sembla gens descabellada la idea de que hi ha algú més darrere tot això, potser algú està aprofitant el dolor de la Wanda per a algun altre fi. És cert que si en Visió fos únicament obra de la Wanda no hauria pogut adonar-se del que estava passant ni "desconfigurar" la ment del senyo aquell que treballa amb ell. Aquí hi ha gat amagat.

Jo no m'he llegit cap còmic així que em vaig quedar loquísima al veure en Quicksilver al final del capítol, no s'havia que era el mateix personatge exacte que a X-Men, pensava que tenien poders similars i ja està. Això vol dir que potser aviat veure'm X-Men i Vengadors junts?
Imatge
Respon