Wonder egg priority

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Minatoni ha escrit: 17 març 2021, 16:12Llavors, per què acaba a punt de liar-se de totes les noies-ou?
Perquè per les noies dels ous és un noi tan sexi, guai, atent i ben plantat, que li cauen als peus! Anime logic.
Minatoni ha escrit: 17 març 2021, 16:12És perquè ella (mig) vol?
El fet que ella vulgui o no, realment no afecta que les altres s'enamorin d'ella. O sigui, algú no s'enamora de tu perquè ho vulguis en el fons del cor, a no ser que actuïs en conseqüència. I de fet no veiem en cap moment que la Momoe faci res per atreure les noies a part de ser ella mateixa.
Minatoni ha escrit: 17 març 2021, 16:12O és que el món dels ous és una espècie de purgatori macabre que les fa patir?
És innegable que una mica sí, no?
Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Porco Rosso
Porco Rosso
YELLOW TEAM!
Entrades: 308
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 238 cops
Gràcies rebudes: 209 cops

Capítol 10!
Primer he de dir que aquestes noies són l'essència de Tadaima. Safareig, safareig!!! Millor escena.

M'ha sabut molt de greu per la Momoe el que li ha passat a la cita, perquè se la veia molt il·lusionada. Jo pel que entenc la Momoe és una noia i se sent noia, però alguna circumstància la devia portar a dur roba de noi. Segurament per ser alta i pel seu físic. No m'estranyaria que li haguessin començat a dir noi o a insultar i hagués començat a comportar-se com a tal per una inseguretat. Crec que sempre li han agradat els nois també perquè va rebutjar clarament les seves antigues amigues.

Després veiem en Kaoru, que contrasta amb ella. Pobre, el professor el va deixar embarassat, i segurament es devia suïcidar per aquesta raó. Finalment li fa un petó a la Momoe i es posa vermella com un tomàquet hehe.

El tema Accas m'ha sorprès però no han explicat gaire cosa i ha quedat a l'aire.

Ah, m'agraden els cabells que porta la Neiru.😆

De sobte, el final torna a agafar un to de por. Pobre Pànic, el mata la cosa que té el cos de l'amiga de la Momoe i a sobre li fa menjar les entranyes ecsssss.
Per molt que digui, que l'amiga ha reviscut no m'ho crec i tiro cap a la teoria d'en Minato.
Sobre el perquè la Momoe ha superat els somnis, que sembla que la gent en té dubtes, jo entenc que en Kaoru com que li ha acabat d'obrir els ulls i com que s'ha pogut acceptar a ella mateixa del tot(?) una cosa per l'estil.

Bé, realment penso que han explicat massa a corre-cuita tot el que volien explicar de la Momoe i llavors tots ens hem quedat amb dubtes.

Sobre el professor la veritat és que no sé què dir, encara ha d'explicar sobre la mort de la Koito. I que dibuixés l'Ai com a gran semblant a la mare hmmm en certa manera em sembla creepy perquè veia la mare en ella i potser tenia pensaments estranys xD. Espero que no.

Molt més enllà del temps, a la ciutat dels vents suaus vull que m'hi portis.

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Lluis_Cat ha escrit: 18 març 2021, 16:29 Per molt que digui, que l'amiga ha reviscut no m'ho crec i tiro cap a la teoria d'en Minato.
Potser és això, però, que tanmateix aquestes noies reviuen com a noies-papallona i és el destí de les altres tres i, el que han de fer les protagonistes, és combatre-les d'alguna manera (o no, potser els Acca són dolents i volen introduir les noies-papallones).
Lluis_Cat ha escrit: 18 març 2021, 16:29 Sobre el professor la veritat és que no sé què dir, encara ha d'explicar sobre la mort de la Koito. I que dibuixés l'Ai com a gran semblant a la mare hmmm en certa manera em sembla creepy perquè veia la mare en ella i potser tenia pensaments estranys xD. Espero que no.
Sí, creepy, però crec que ja ens han fet mig veure tantes vegades que el professor és dolent però no, que crec que és tot una distracció.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 49 cops

Ja s'ha dit gairebé tot d'aquest capítol... només vull aportar la meva opinió sobre els Accas, no crec pas que siguin dolents, la Neiru estaria més enfadada i sorpresa amb ells després de revelar que ja els coneixia d'abans... Crec que tenen la intenció de combatre algún mal (Thanatos) i estan preparant a les quatre noies per a fer-ho, d'una manera poc ética potser, però aquesta serie ens esta fent plantejar tota l'estona moltes coses sobre la societat i les relacions així que no ve d'aquí que hi hagi personatges poc ètics, mai podran ser pitjor que els monstres que persegueixen les noies ou, violadors i assetjadors...

De debó només queden 2 capítols per resoldre-ho tot? Això em preocupa més que els propis Accas xD
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Vaja, ja sabem què és na Frill. Uau amb la història dels Acca. No m'esperava tanta cosa! Això, cada vegada més, s'assembla a una espècie d'Evangelion estrany.

Llavors... crec que d'alguna manera les noies que s'han suïcidat (na Koito, la germana de na Neiru, na Chiemi i na Haruka) han estat influïdes per na Frill i els ha menjat el tarro. I la resta de les noies-ou? També es van suïcidar per influència de na Frill? Potser sí, potser no.

La qüestió és... quin rol tenen, realment, les protagonistes, les guerreres d'Eros? No crec que l'objectiu dels Acca fos torturar psicològicament persones properes a un acte de na Frill. Creieu que són les primeres, elles quatre? Quan he vist tanta foto m'he pensat que eren iteracions anteriors de les quatre protagonistes, però no ens n'han dit res.

Què és Thanatos!?

Per cert, en teoria, només queda un episodi, però he llegit que l'episodi de farciment no estava planejat i que potser hi ha un tretzè ephttps://www.reddit.com/r/anime/comments ... urce=shareisodi...

De tota manera, pareix que nanai, que acaba la setmana que ve.

Per cert! Pareix que les noies-papallona no són les noies-estàtua, sinó que són Hyphen i Dot, dues creacions de na Frill. Potser sí que les noies-estàtua han anat a l'altre món.
No sé si ho podran explicar tot en un sol episodi. Veurem...
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 49 cops

La setmana pasada quan va aparèixer per primer com la Hyphen ja em va semblar que no era l'amiga de la Momoe amb cap de papallona, pero a tothom li ho va semblar així que vaig pensar que potser no m''havia fixat prou. Aquesta setmana, al aparèixer la Dot he comprovat que realment no fos l'amiga de la Rika i és el primer que us volia comentar, però després ja ha vingut tota l'explicació d'en Ura-Acca i ja no cal, es confirma que aquestes dos (l'Hyphen i la Dot) son creacions de Frill, l'error que intenten arreglar els maniquís forjant a les quatre protagonistes com a guerreres d'Eros.

Pel que fa a Thanatos no se si serà un personatge també creat per Frill o és el "programa" que aquesta A.I. va desenvolupar per poder impulsar a noies al suïcidi, si és que realment funciona així. De fet, alguns cops hem vist com les protagonistes han estat temptades i ho han anat superat, pot ser que Frill es pugues colar en el món oníric per intentar-ho a través dels monstres amb els que lluitaven i quan diuen que nomes les guerreres d'Eros podran soportar Thanatos és perquè aquestes temptacions aniran en augment; la Momoe i la Rika ara mateix estan desquiciades a casa... pobretes.

A veure com ho lliguen tot amb només un capítol, tant de bo en siguin 13 o hi hagi una segona temporada.
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

Ostres, Wonder Egg no decep. La història dels Acca m'ha semblat molt forta i crec que en part, ells en tenen la culpa. Primer fan una IA amb els estereotips que ells consideren que són típics d'una dona i després la ignoren... La Frill no deixa de ser una màquina, així que no és capaç d'entendre que matar està malament suposo. Si n'haguessin parlat amb ella, la cosa no se'ls hauria escapat tant de les mans.
I a més, en teoria se l'estimaven com a una filla, però no sembla que cap dels dos tingui mala consciència de deixar-la tancada i oblidada en un racó? Què esperaven que fes? Quedar-se tancadeta per la resta de l'eternitat com si res? M'han fet moltíssima ràbia els Acca en aquest capítol.

@Shiroyama, jo també crec que el Thanatos deu ser el programa de l'IA o un programa que ha fet la Frill per influir en les noies. Tot i que realment és culpa de la Frill? Potser són els Acca que han decidit donar-li la culpa de tot. (Segurament no, que si no seria un final una mica nyap, però amb la història que ens han explicat, no m'estranyaria pas)

I d'on ha tret la Frill els ordinadors? Si estava tancada i no podia sortir, per molt geni que sigui és impossible. I si els els han portat les seves "amigues", això vol dir que podia sortir, així que per què s'ha quedat allà tancada? Els Acca se n'havien oblidat d'ella durant anys, així que no se n'haurien adonat que no hi era. Potser per la manera en què està programada?
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Heu vist la peli Ex Machina? Tot i que la situació és diferent, m'hi ha fet pensar.
La Frill insisteix que és humana... i potser té raó. No seria la primera que mata per pura gelosia, tot i que potser hauria d'haver pensat una mica en les conseqüències. Tot i que a veure, una noia nascuda amb catorze anys (quins coneixements li van carregar de fàbrica? Sap parlar, i més coses que deu saber) i que ha viscut sempre aïllada del món exterior, per força ha de sortir rara. Si la teva filla mata la teva dona... la tanques al soterrani? Accas si us plau.
El que és un interrogant encara més gran són la Dot i la Hyphen. Les fa la Frill, però... i després què? No les veiem mai fent cap mena de vida familiar, les tenien tancades a l'armari? Són les joguines de la Frill i prou?
Quins nervis. Això del 12è capítol pot quedar molt bé o molt malament, però el que està clar és que quedarà comprimit. Ja ningú se'n recorda de l'Ai demanant-li al professor que per què va morir la seva amiga, eh?
PD: fanarts amb la Frill vestida de Lain en 3, 2, 1...
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

cosarara ha escrit: 25 març 2021, 12:48 Heu vist la peli Ex Machina? Tot i que la situació és diferent, m'hi ha fet pensar.
La Frill insisteix que és humana... i potser té raó. No seria la primera que mata per pura gelosia, tot i que potser hauria d'haver pensat una mica en les conseqüències. Tot i que a veure, una noia nascuda amb catorze anys (quins coneixements li van carregar de fàbrica? Sap parlar, i més coses que deu saber) i que ha viscut sempre aïllada del món exterior, per força ha de sortir rara. Si la teva filla mata la teva dona... la tanques al soterrani? Accas si us plau.
El que és un interrogant encara més gran són la Dot i la Hyphen. Les fa la Frill, però... i després què? No les veiem mai fent cap mena de vida familiar, les tenien tancades a l'armari? Són les joguines de la Frill i prou?
Quins nervis. Això del 12è capítol pot quedar molt bé o molt malament, però el que està clar és que quedarà comprimit. Ja ningú se'n recorda de l'Ai demanant-li al professor que per què va morir la seva amiga, eh?
PD: fanarts amb la Frill vestida de Lain en 3, 2, 1...
Me n'havia oblidat del tot! Espero que ho diguin al pròxim capítol, que si no :plorar:
I ara que ho penso, la Frill no deixa de ser una IA, si volen "matar-la" només cal que la desconnectin, no? No fa falta deixar-la tancada durant anys i portar-la molt dramàticament a algun lloc per matar-la com fa l'Ura-Acca. Són molt intel·ligents i tal, però sembla que la majoria de vegades s'oblidin de fer servir el cervell. Potser haurien hagut de fer que es tornessin en Clicks i que el cervell es pogués posar i treure. :urahara:
Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Porco Rosso
Porco Rosso
YELLOW TEAM!
Entrades: 308
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 238 cops
Gràcies rebudes: 209 cops

Per fi he vist el capítol.
M'ha semblat ultra interessant la història dels Acca i la Frill. Se m'ha fet molt curt el capítol.
Crec que no puc dir res més que no hàgiu dit vosaltres. L'únic que em preocupa el que poden fer en un sol capítol, perquè després d'aquesta backstory m'han deixat amb les ganes. I realment encara no sabem moltes coses passades o no estan aclarides com l'amiga de la Neiru i la seva empresa, etc.
Sembla que les noies també estan traumatitzades. En un capítol aconseguiran superar el trauma i lluitar contra Thanatos, etc.? Si no fan una segona temporada, serà un capítol amb molta acció i molt comprimit.
El símbol dels llavis de la Frill no sé si l'he acabat d'entendre. Al principi entenia que els Acca se n'havien començat a enamorar, però es veu que no és així. Llavors finalment amb la filla, tornem a veure aquest símbol que representa que ha tornat la Frill i suposo que també representa la sensualitat de la noia(?) Una mica confús per mi.
També tenia curiositat de quan/com es van transformar en ninots els Acca, però no ho expliquen, aiix.
Resum: feu-nos-en una pel·li o una 2a temporada!!!

Molt més enllà del temps, a la ciutat dels vents suaus vull que m'hi portis.

Respon