Wonder egg priority

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

La Rika és un personatge que clarament es posa una màscara per protegir-se del seu sentiment de culpa envers la seva fan. Va dient pel món que la Chiemi era el seu moneder i que tria les seves amigues per l'aspecte, com si ho tingués tot molt clar i tan contenta, però ja ens ensenyen ben d'entrada que mirant endins està feta un nyap. No té clar si vol ser un eriçó o no.

Jo crec que sí, que es queda petrificada de resultes de l'atac del monstre i prou. A veure com se'n surt, l'Ai, que sembla que està en mig d'un d'aquells moments d'extrema motivació gràcies al flashback de la Koito amb el profe. Ja se sap que en una batalla d'anime, la motivació i el poder de l'amistat són el 90% de la força. I la Rika s'ha quedat petrificada amb un thumbs up, això és com over 9000 de poder de l'amistat.

Però comparat amb la lluita del capítol 2, ens falla una cosa, no? Les noies de l'ou es van suïcidar per seguir el seu ídol (el tal Yu-Yu, o la tal Yu-Yu, no m'ha quedat clar) però no sembla que si tenen algun trauma pendent, tinguin cap intenció de resoldre'l. Desapareixeran igual de felices de ser mortes que estan ara? O se'n penediran? Potser no és un requeriment, enfrontar-se al passat, de vegades, i n'hi ha prou amb ser molt fort pegant monstres.
Avatar de l’usuari
taka
Porco Rosso
Porco Rosso
Nya!
Entrades: 148
Membre des de: 15 gen. 2021, 23:43
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 132 cops
Gràcies rebudes: 60 cops

Bé no tenia pensat seguir aquesta sèrie, però vist la fantàstica relese per Ou Ferrat no Fansub m'he decidit a provar-la. Primer comentar que m'encanta l'animació i el detall, té un estil molt únic.

La Rika és un personatge que de primeres se m'ha fet molt repel·lent, però després, quan li han donat context a través de flashbacks, m'ha acabat caiguent molt bé. Tal com s'ha dit jo crec que la petrificació és una cosa temporal, de l'atac de l'enemic, i tinc curiositat per saber com es manifestarà això en el món real.

Moment de teories de la conspiració:
Text amagat.
Com s'ha dit per aquí, els morts estan morts i no ressusciten. Per altra banda, totes les noies que salven es van suïcidar, i la seva amiga també ho va fer. Sabem que les tres protagonistes estan molt afectades: La Rika es talla, la morena ens diuen que no té por a la mort i de l'Ai encara no n'estic segur, però tot això ens podria indicar que les mateixes protagonistes s'estan plantejant el suïcidi.
És possible que el món dels somnis sigui una representació del seu estat mental, i que al final (que com s'ha dit aquí acabarà malament) hauran de triar entre morir elles també i estar amb aquella persona que volien salvar, o acomiadar-se i tirar endavant amb la seva vida, havent superat aquests sentiments de culpa que els ataquen (la Rika se'n sent culpable, i l'Ai no sabem que va passar després de veure a la Keiko amb el professor)
Avatar de l’usuari
Natalia TK
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
:DD:
Entrades: 42
Membre des de: 12 gen. 2021, 11:42
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 43 cops
Gràcies rebudes: 26 cops

Doncs acabo de veure el tercer cap.
Ha desvetllat un parell de dubtes i la veritat m'agrada bastant el camí que está fent la série! Espero que segueixi així, una pena que no tingui manga per treure's les ganes de veure el seguent de sobre...
:riu:
M'encanta el personatge de la Rika la veritat, encara que diu coses que n i pensa de veritat...
I lo l
Text amagat.
quan les noies diuen lo de que tenen sugar daddys per a pagar els regals de la seva ídol xdd
deixo un petit fanart de naa Kawaii per aquí, pq avui ha sigut un dia intensitooo, bona nit a totss :hippie:

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

Natalia TK ha escrit: 28 gen. 2021, 22:21 Imatge
Ostres, tu, sí que dibuixes bé! T'ha quedat fantàstic. :D
Text amagat.
I sí, em vaig fer un fart de riure amb allò dels sugar daddy :riu:
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 49 cops

Ei! Ahir (que vaig tornar al fòrum) vaig veure que parlàveu d'aquest anime i com te només 3 capítols me posat a veure'l., tinc ganes de seguir sèries noves i si a més a més es poden comentar, ostres, genial.

En quant a l'aspecte tècnic de l'anime, és diferente del que estic acostumat (quelcom més tradicional) però crec que és tendencia actual barrejar i fer una animació molt més moderna i digital. M'agrada força i trobo que l'animació es molt bona, amb moviments molt fluïts dels personatges.

I pel que fa a l'argument de la sèrie, doncs bé, vull veure com evoluciona una mica més doncs de moment només ens han presentat la premisa básica de que salvar ous pot arribar a salvar la seva amiga, tot basat en una hipòtesis feta per l'Ai però també per la Neiru i no estan pas contradites per els dos estranys que no recordo els seus noms (els asseguts a la taula).

He vist que comenteu que hi ha varis plans i a on es troben cadascuna. Jo només he comptat dos plans: el real on passa tota l'acció i el oníric, exclusiu per els combats i per a salvar els ous. L'Ai i la Neiru sempre s'han vist en el pla normal, allà on es compren els ous no es pas cap altre pla, simplement és una estranya localització a la que s'ha d'accedir a través de les escales mecàniques i el tobogan (crec jo, clar).

Com dic, a l'espera de més abans de poder valorar amb més consistència l'argument, la trama i els personatges. Per cert, em queia bé la Rika i estic molt convençut de que el profe i l'amiga de l'Ai tenien assumptes turbulents :pervertmoon: .
Avatar de l’usuari
taka
Porco Rosso
Porco Rosso
Nya!
Entrades: 148
Membre des de: 15 gen. 2021, 23:43
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 132 cops
Gràcies rebudes: 60 cops

Shiroyama ha escrit: 29 gen. 2021, 15:21 He vist que comenteu que hi ha varis plans i a on es troben cadascuna. Jo només he comptat dos plans: el real on passa tota l'acció i el oníric, exclusiu per els combats i per a salvar els ous. L'Ai i la Neiru sempre s'han vist en el pla normal, allà on es compren els ous no es pas cap altre pla, simplement és una estranya localització a la que s'ha d'accedir a través de les escales mecàniques i el tobogan (crec jo, clar).
Jo pel que entenc, cada noia té el seu propi món dels somnis, és a dir, si caminessis/volessis des del prat de flors, no podries arribar mai a l'escola. De fet, tinc dubtes sobre quants "mons del somni" hi ha de diferents, tants com noies que volen salvar gent, o tants com noies que necessiten ser salvades? Hi ha exactament la mateixa quantitat d'ous per salvar gent que d'estàtues amb gent que ha de ser salvada? O dit d'una altra manera, es pot trobar la protagonista a la seva amiga en un ou?
Però tornant al tema, jo entenc que de moment hem vist 3 mons, el món real, el dels somnis de l'Ai i el dels somnis de la Rika.
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

Al primer capítol s'insinua que les noies dels ous són estàtues de fet. La primera noia que veiem sortir d'un ou, aquella pèl-roja de cabell llarg, diu que espera que algun dels seus amics trobi la seva estàtua, així que sospito que mentre una noia ou tingui algú que la vol salvar, també serà una estàtua.
També pot ser que només siguin dins d'ous mentre no són estàtues, i que el moment en què algú vol salvar-les, s'hi converteixin. Personalment crec que aquest darrer cas és el més probable, perquè si un dels personatges es troba dins d'un ou a la persona que vol salvar, perdran una mica de sentit totes les peripècies aquestes que han de viure per salvar-les. Si finalment aquesta salvació és fer que acceptin el trauma/mort, ja se solucionaria quan les protegissin mentre són un ou i la funció de les estàtues desapareixeria.

Pel que fa als plans, jo crec que hi ha el món on viuen, els diversos mons dels somnis (i estic d'acord amb en @taka que cada món oníric està separat) i una mena de pla intermedi que no acaba de ser un pla diferent, però que tampoc acaba de ser del tot el mateix, perquè em sembla que sense la cuca que les guiï no hi podrien arribar pas per casualitat, que és on compren els ous i els senyors sospitosos prenen el te.
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Ara em ve el dubte, si per anar al lloc dels ous baixen per un tobogan... per tornar, hi ha alguna mena d'escales o ascensor? Com tornen a casa?
Amb això que comenteu de les estàtues i els ous... us imagineu que per dir alguna cosa la Neiru es trobés la Koito? "Com et dius?" "Koito" "osti no deus pas ser...?". Seria un bon gir argumental!
I encara més important, per què tenen uns llibres a sota el tauler de go, l'acca i l'ura-acca? Fan res més, a part de jugar una partida rere l'altra? Qui dels dos és més bo? :thinking: (I pels que sabeu japojapo, volen dir alguna cosa els seus noms?)
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 125
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 78 cops

cosarara ha escrit: 31 gen. 2021, 23:47 Ara em ve el dubte, si per anar al lloc dels ous baixen per un tobogan... per tornar, hi ha alguna mena d'escales o ascensor? Com tornen a casa?
Amb això que comenteu de les estàtues i els ous... us imagineu que per dir alguna cosa la Neiru es trobés la Koito? "Com et dius?" "Koito" "osti no deus pas ser...?". Seria un bon gir argumental!
I encara més important, per què tenen uns llibres a sota el tauler de go, l'acca i l'ura-acca? Fan res més, a part de jugar una partida rere l'altra? Qui dels dos és més bo? :thinking: (I pels que sabeu japojapo, volen dir alguna cosa els seus noms?)
A mi em sona d'haver vist unes escales mecàniques per allà, potser les fan servir per pujar i per baixar ho fan amb el tobogan, que té més emoció. :scratch:
Els llibres suposo que són per fer de potes del tauler i que no tenen cap altre significat. Però qui sap, potser són els llibres sagrats dels mons onírics i la persona que els posseeixi es torna en l'amo i senyor del pla intermedi, que tot ho controla.

He buscat el nom d'aquests dos en japonès, però estan en katakana així que poden voler dir una munió de coses i mitja. També és molt possible que no vulguin dir res. Això sí, "ura", que està en kanji, vol dir "contrari"(a més de "darrere", "costat amagat"), i en aquest cas entenc que és perquè els dos senyors deuen representar certs estereotips contraris. L'Acca a seques sembla més senyoret i de casa bona, i l'Ura Acca sembla més jove i modern. Potser són una mena de representació tipus Ying Yang d'aquest món oníric?
Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Porco Rosso
Porco Rosso
YELLOW TEAM!
Entrades: 308
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 238 cops
Gràcies rebudes: 209 cops

Primer de tot, dir que la Rika Bonica (nom amb el qual l'he batejada) al principi em cau molt malament. Després veiem que s'havia tallat els braços (segurament per això té d'armes unes tisores) i que el seu "moneder" no és tant moneder com crèiem. Dit tot això, crec que no justifica el comportament de garrepa i maleducada (segurament també és per ser una estrella famosa).

En aquest capítol es dóna a entendre que aquests mons són a dins dels seus somnis i que no són els mateixos. També com pensàvem, es confirma que les noies que salven són noies que ja han mort a la vida real.

El que m'ha sobtat més és veure que potser la Koito jugava a dues bandes o l'altra teoria és que no confiava prou en l'Ai per dir-li el que li preocupava.

M'agrada el moment que l'Ai agafa confiança i fa aquella cara de valenta.

El final del capítol em preocupa perquè si no es despetrifica, què li passaria a la vida real? I si es despetrifica, li quedaria alguna seqüela?

Molt més enllà del temps, a la ciutat dels vents suaus vull que m'hi portis.

Respon