Dororo: Anime de temporada 2019

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 335
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
0
1
Gràcies donades: 299 cops
Gràcies rebudes: 303 cops

Doncs m'he posat al dia, que tenia un parell de capítols pendents i volia comentar una mica el panorama després de tots els esdeveniments.

I hi he estat pensant i no m'acaba d'agradar com s'està desenvolupant. El passa amb els nens i la Mio ho ha fet més evident: tots els personatges que hem vist de moment en l'època actual –no flashbacks–: tant els mencionats com el samurai de l'espasa maleïda comprenen històries molt dramàtiques però alhora molt gratuites. És a dir: 1) apareix un personatge del que no sabem res i es coneix amb els nostres protagonistes 2) descobrim que tot i els seus actes és bondadós i hi ha algú que se l'estima perquè coneix com és realment (els nens amb la Mio i la germana amb el samurai) 3) passa algun esdeveniment que fa que algú aliè li tregui la vida just després de frases molt esperançadores i somriures de "complirem els nostres somnis" perquè faci més mal 4) quin remei, la vida és així 5) repetir des de el pas 1. Ha passat, però si no hagués passat estaríem igual perquè els sentits els recupera matant dimonis.

Que siiiii, que tot això ens serveix per conèixer i desenvolupar més els dos personatges importants que són en Dororo i en Hyakkimaru, però em sembla que és com molt perquè sí que tots acabin morts. Sembla que vulguin justificar això que diu el cec que en Hyakkimaru té l'ànima com de dimoni i ha de vigilar de no tornar-s'hi i si es mor gent propera a ell resulta més complicat que es mantingui bo. Però vaja, és com si se'ls volguessin treure a tots de sobre i així ja no s'han de preocupar de què se n'ha fet d'aquell personatge i ells poden seguir viatjant.

En fi, no ho sé. Tinc ganes de veure més capítols per si tot això ens porta a algun lloc, si la història es defineix i comencen a tenir més solidesa els esdeveniments. Però sinó la deixaré, que per veure com maten a tot personatge que s'acosti a aquest parell, passo.
Imatge
No hi ha cap miracle ni cavaller amb una armadura brillant que vingui a rescatar tothom dels seus problemes.
La vida pot ser cruel, però no sense esperança.
Cal fer-hi front i seguir endevant.
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

No entenc cap a on va aquest anime, portem 8 capítols de 12 i seguim veient històries de gent random que no tenen res a veure amb el protagonista. A més sembla que els guionistes ens van voler fer el lio, els primers capítols eren drama rere drama i els últims dos han tingut final feliç i tot, no sembla Dororo. Suposo que després de lo de la Mio van pensar que o posaven algo mínimament alegre o se'ls suicidaven tots els seguidors.

No tinc gaire a dir sobre el capítol, són personatges random que no tornarem a veure més segurament (a menys que al final del anime facin tots una quedada en plan Big Fish), lo únic rellevant ha sigut com en Hyakkimaru ha recuperat l'olfacte (justament en un lloc on feia pudor) i que per fi hem sentit la seva veu i és molt sexy <3 QUAN HA DIT DORORO CASI EM MORO :sang:
Imatge
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 254
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 119 cops

I després de dos episodis de relax, felicitat i rialletes...
... benvinguts altre cop a Da Rial Dororo.

Tot torna a estar a lloc.

Imatge

Quan es posen a fer flaixbacs en blanc i negre, gairebé no es nota la diferència amb el color.
O potser soc jo... quan repasso mentalment qualsevol escena de l'anime, en el meu cap està en blanc i negre i sempre em sorprenc quan recordo que, en realitat, és en color.
El Hespiritu l’ha editat per darrera vegada el dia: 14 març 2019, 11:11, en total s’ha editat 1 vegada.
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Capítol 9


Doncs no va estar pas malament, el Hyakki va dir tres paraules seguides, ha estat com a poètic i tot. I m'ha agradat saber el passat de la Dororo, no era la primera vegada que parlava de la mare, així que també ha estat bé saber d'on ve! Ara, a part d'això poca cosa més en aquest capítol... però pareix que el germà del Hyakki entrarà aviat en acció :pervertmoon:
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Sí, la veritat és que els flaixbacs estan molt ben fets, @El Hespiritu.

Tot i això, ja que ha estat quasi tot flaixbac, no hi ha hagut gaire chicha i ha estat un poc emosido engañados. Però bé. M'ha agradat tenir un capítol centrat en na Dororo i, com diu na @UkiHana, que en Hyakkimaru digués tres paraules més o manco seguides.

Respecte al flaixbac, m'esperava confirmar la teoria que teníem de que tot i haver-ho evitat tota la vida, havia estat violada fins la mort. Després de les crítiques a na Mio, esperava trobar alguna referència a la prostitució / violació. Potser està contat des del punt de vista d'una nena petita i no se n'adonava (que sí perquè llavors li ho retreu a na Mio). Però bé. Ja està.

Supòs que ha servit per a què en Hyakkimaru se n'adoni de que na Dororo és una noia. La veritat és que tots ho sospitàvem més o manco, tot i que no havia estat confirmat enlloc i afirmar-ho com si un sabés què ha de passar és això, com si un sabés què ha de passar. He dit. (He pitjat molt fort la tecla del punt).
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Trobava a faltar el drama de Dororo, els últims capítols no semblaven el mateix anime amb tant final feliç. Ha sigut molt maco conèixer la història de la Dororo (i que per fi ens hagin deixat clar que és una noia), la seva vida ha sigut un drama i tota la història m'ha recordat (no se perquè) la Tomba de les Lluernes. M'ha semblat curiós que al final la Dororo hagi fet cas al traidor de son pare i sobrevisqui amb el cervell i no amb la força (sino no seguiria viva). És molt trist que hagi de fingir ser un noi perquè la seva vida encara no sigui pitjor.

Respecte a lo que comentes @Minatoni sobre la mort que ens havien insinuat de la mare, trobo que és un tema molt delicat i potser tampoc fa falta semar-se en lo que respecta a aquesta part de la història, no? Per a mi ha sigut perfecte tal i com ho han explicat, no feia falta fer-ho encara més cruel amb tot allò.

Aquest capítol ens demostra que no et pots fiar mai d'algú que es digui Itachi, és nom de traidor.
Imatge
Avatar de l’usuari
Daelis
Sense cara
Sense cara
Hi!
Entrades: 8
Membre des de: 27 feb. 2019, 16:18
0
1
Pronom: Femení
Gràcies rebudes: 2 cops

Com m'he apuntat al repte d'animes passo a deixar la meva opinió del que em sembla aquesta història fins ara.
De moment em sembla de el millor de la temporada, té una història profunda que pot donar molt de si i uns personatges ben construïts, fins i tot els secundaris que tenen menys escenes.
L'animació em sembla meravellosa i la banda sonora és ideal, l'opening és genial.
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Sembla que ja ha arribat el moment que tots esperàvem, per fi els dos germans es trobaran, però el misteri és... es reconeixeran? No tenen perquè. Potser passaran l'un de l'altre però aleshores no tindria cap sentit el capítol d'aquesta setmana.

No tinc gaire a dir del capítol, és el típic capítol de transició abans de la bomba. M'ha deixat molt hyped i l'espera es farà mooolt llarga fins la setmana que ve. M'ha sorprés el caràcter del germà petit, no és un imbècil com semblava i com el pentinat que porta podria indicar. No sembla que hagi de reaccionar de manera gaire estúpida però veient el pare que té podria petar per qualsevol banda.

Sembla que el germanet petit està molt orgullós del que ha fet el seu pare, tinc curiositat per saber com reaccionarà quan sàpiga que és un troç de merda que va sacrificar el seu fill per fer-se poderós. Ho negarà, renegarà del seu pare o intentarà matar a son germà per fer veure que res ha passat i mantenir el nom del pare intancte? Ara mateix no sabria dir que és lo més probable.
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

La veritat és que em va agradar bastant! No només en Tahomaru descobreix l'existència de cert bebè sinó que a més, es troben!

Jo crec que sí, @Nafi, en Tahomaru ha reconegut en Hyakkimaru: crec que ens han fet entendre que li ha vist el que duu penjat pel coll.

S'haurà de veure com evoluciona la cosa, perquè pareix que en Tahomaru és bona persona i es preocupa pel seu poble. S'haurà de veure com duu el tema de la competència.

He de dir que potser sí que veurem cert enfrentament i/o rivalitat, però m'esperaria que aquest moment fos dels darrers de la història: crec que encara ha d'avançar un poc més per enfrentar-se amb la família.

Bé, a veure com va, amb ganes de més, com sempre :3
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
robguerrero
Porco Rosso
Porco Rosso
Absolute Zero-San
Entrades: 315
Membre des de: 29 jul. 2016, 23:16
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 92 cops
Gràcies rebudes: 82 cops

Minatoni ha escrit: 05 març 2019, 09:40

Supòs que ha servit per a què en Hyakkimaru se n'adoni de que na Dororo és una noia. La veritat és que tots ho sospitàvem més o manco, tot i que no havia estat confirmat enlloc i afirmar-ho com si un sabés què ha de passar és això, com si un sabés què ha de passar. He dit. (He pitjat molt fort la tecla del punt).
Bé, almenys en aquesta versió han fet a vía en aquest aspecte :( . Jo realment estic molt content amb aquests últims capítols 8-9 han donat a entendre que dins d'aquest món ple de desgràcies hi ha lloc per l'amor i venen a donar un missatge a un Hikkymaru que venia després de perdre la Mío i els nens tocat emocionalment. Suposo que ara amb tot el succeït a l'episodi 10 la cosa anirà a més, el fill buscant més respostes, en Daigo cada cop més preocupat de perdre el favor dels dimonis i la parella de protagonistes perseverant per trobar les seves pròpies respostes.

L'única cosa que m'espanta es que facin un canvi d'opening i d'ending, m'agraden massa i els trobaria a faltar.

PD: Heu notat canvis en alguna escena de l'opening o es una mena de paranoia meva?
Imatge
La vida no consiste en esperar a que pase la tormenta, si no en aprender a bailar bajo la lluvia. Touka Kirishima
Respon