Pàgina 1 de 2

Proposta: Seguir un manga en grup

Publicat: 21 set. 2016, 15:52
Autor: surreak
Us volia proposar una idea que sempre he tingut ganes de fer, i és triar un manga que ens interessi a tots els que volem participar (ja sigui acabat o en publicació), i anar-lo llegint al mateix ritme per comentar-lo. Ho dic en manga perquè sempre és més ràpid de llegir, però també es pot fer amb anime si ho preferiu. La idea és que pactem un ritme (1 capítol setmanal, o cada 2 dies, o cada 15 dies, o cada 5 dies... tant se val), i anem deixant els nostres comentaris a cada capítol. Ja sé que no és una idea revolucionària, però crec que pot ser interessant. Si ho voleu provar amb un manga que s'estigui publicant, potser ens pot ser més fàcil anar seguint el capítol setmanal i comentar-lo.
Què us sembla?

Re: Proposta: Seguir un manga en grup

Publicat: 21 set. 2016, 20:14
Autor: Ichi4
A mi em sembla una boníssima idea! Ja s'han fet el seguiment d'un anime en grup, pero em sembla una idea genial fer-ho d'un manga! Compteu amb mi si es fa! :3

Re: Proposta: Seguir un manga en grup

Publicat: 21 set. 2016, 21:49
Autor: UkiHana
Com ja vaig dir ahir, per mi endavant, compteu amb mi! :visca:

Amb un manga em pareix una bona idea per anar començant i mirar a veure si la idea qualla. Per part meva triaria un manga que no porti massa capítols (perquè no sigui massa rollo llegir-se 400 capítols de tira) de qualsevol gènere i que la publicació, a poder ser, fos setmanal. Suposo que serà molt complicat trobar un que tingui unes característiques similars i que ens agradi a tots, però provem-ho!!

Re: Proposta: Seguir un manga en grup

Publicat: 22 set. 2016, 22:54
Autor: Meina
Jo també m'apuntariaa!!

Llegir mangas no em costa gent, i saber que en segueixo un al mateix temps que altre gent del forum molaaa!!

Re: Proposta: Seguir un manga en grup

Publicat: 22 set. 2016, 23:06
Autor: Nafi
M'encanta la idea! Fa molt que no llegeixo manga i si ho comentem tots junts sempre fa més ganes *feel like old Bleach times*.
Lo que veig més xungo és TRIAR EL MANGA. Algú està ficat en els mangues que han començat aquest any? Jo estic perdudissima amb lo que surt últimament tant en anime com en manga.

M'he posat a cotillejar per Google a vera que m'explica posant "manga 2016" (ho he suat) i m'ha sortit aquest article, només presenta 5 mangues però semblen interessants: 5 estupendos mangas del 2016 que vale la pena leer http://www.batanga.com/comics/64922/5-e ... -pena-leer
També he trobat aquest altre article però no són per força animes del 2016 així que no sé quans capítols porten:
6 series de manga que deberías estar leyendo http://www.batanga.com/comics/60170/6-s ... ar-leyendo
Em criden bastant la atenció: Platinum End, Criminale! (pot ser rises), Seraphim: 266613336 Wings (però no sé quans capítols té), Prophecy (Yokokuhan) (igual que Seraphim).
I un últim article en anglès també sobre mangues del 2016: http://thehypedgeek.com/here-are-the-to ... nglepage=1
Com que sóc conscient que tinc uns gustos macabres escolto les vostres propostes que és probable que agradin més a la majoria de tadaimeres i tadaimers :elmo:

Re: Proposta: Seguir un manga en grup

Publicat: 22 set. 2016, 23:38
Autor: UkiHana
Moltes gràcies Nafi!! :lloa: :lloa:

A mi m'han cridat l'atenció alguns dels que has dit tu també!

-Prophecy: el rollo amenaçar gent que ha fet coses dolentes i que et persegueixin per això mola, espero que no sigui massa americà.

-Seraphim: Mola moltíssim l'argument, però pateixo perquè l'article diu que mai s'acabarà...

-Platinum End: No està mal, no està gens malament (hauriem de ver si el prota és un emo homicida com el Light o un imbècil com el prota de Bakuman...)

-Fureru to Kikoeru: em mola molt l'argument i el dibuix també pareix molt xulo


PD: Boruto me pone bruto, però suda a saco xDDDD

Re: Proposta: Seguir un manga en grup

Publicat: 23 set. 2016, 10:59
Autor: surreak
Gràcies per la cerca, Nafi!!

Dels que has posat m'han cridat l'atenció Prophecy i Platinum End, tot i que Platinum End us fotré una surra a tots perquè no l'esteu seguint ja en català, que la fem a Lluna Plena!!

Us poso jo algunes propostes, que no són de sèries recents, però que sempre m'han encuriosit, i encara que portin temps començades, potser en trobem alguna del gust de tothom :3

- Kamisama no Iu Toori: https://en.wikipedia.org/wiki/Kami-sama ... oori#Manga
- Tobaku Haouden Zero: https://myanimelist.net/manga/3576/Tobaku_Haouden_Zero
- Volia proposar Danganronpa, però m'he trobat que hi ha mil mangues... : https://en.wikipedia.org/wiki/Danganronpa#Manga
- Judge: També la tenim feta a Lluna Plena, i són 32 capítols, crec. És del mateix autor i segueix la mateixa estètica que Rabbit Doubt.

Tinc més coses al cap, però de moment ho deixo aquí, a veure si alguna de les propostes us fa el pes! :uki:

Re: Proposta: Seguir un manga en grup

Publicat: 03 oct. 2016, 11:32
Autor: UkiHana
De moment pel que veig l'opció que té més seguidors és Platinum End, que ja que està en català ho hem d'aprofitar!

Hi ha més propostes tret de les que ja s'han presentat? Us va bé amb Platinum End o en preferiu un altre? Digueu la vostra!!

Re: Proposta: Seguir un manga en grup

Publicat: 03 oct. 2016, 20:53
Autor: Bank
Jo m'hi apunto! No se de què va el manga ni de com ho farem ni de si aguantaré el hype, però podeu comptar amb mi si hi participeu :uki:

Re: Proposta: Seguir un manga en grup

Publicat: 03 oct. 2016, 21:34
Autor: Shancks
Jo he llegit Platinum End fins el cap 9 (en castella) i em falta el 10 (que en cat esta pero en cast no), aixi que m'espero a que arribeu al 10 per veure'l a la vegada.