Pàgina 1 de 1

Shuumatsu no Valkyrie

Publicat: 11 maig 2020, 20:36
Autor: Shancks

Shuumatsu no Valkyrie


Imatge


Informació general
Titol original:
Gènere: Seinen, Acció, Super poders, Lluita
Capítols: 31/?? (en progrés - Mensual)
Any: 2017

Argument:
Text amagat.
Molt per sobre del regne de l’home, els déus del món s’han convocat per decidir sobre una única qüestió: l’existència continuada de la humanitat. Sota el cap de Zeus, les divinitats de l’Antiga Grècia, la mitologia nòrdica i l’hinduisme, entre d’altres, convoquen reunions cada mil anys per decidir el destí de la humanitat. A causa del seu maltractament incessant cap a l'altre i el planeta, aquesta vegada els déus voten per unanimitat a favor d'acabar amb la raça humana.

Però abans que el mandat s'efectui, Brunhild, una de les 13 semidéus Valkyries, fa una proposta alternativa: en lloc d’aniquilar anticlimàticament la humanitat, per què no donar-los una possibilitat de lluita i promou el Ragnarök, un enfrontament individual entre l’home i el déu? Inspirat en l'audàcia del desafiament, el consell diví accepta ràpidament, plenament confiat que aquest concurs mostrarà tota la força dels déus. Per contraposar-se als poderosos cels, Brunhild haurà de reunir els més grans individus de la història, altrament el timbre de la mort segurament serà escoltat per a la humanitat.

Opinio personal:

L'art es bo, l'historia esta currada pero sobre tot, els combats son molt bons, enginy i sentiments son plasmats d'una manera molt unica.

A cada moment en vols mes i mes i no pots parar de llegir-lo. No vull exagerar pero tinc la sensacio que no trigarem massa en que anunciin un anime d'aquest manga.
Pel que he vist al Japo esta molt amunt dels rankings de pularitat (i amb rao), aixi que quan tingui uns 50/60 capitols es bastant segur que tindra anime.

Com podeu veure, he gaudit moltisim i m'el he llegit en una tarda. Doneu-li l'oportunitat, crec que us agradara força.

Si algu l'esta llegint ja, comenteu dins un spoiler.

Spoilers

Text amagat.
Jack el Destripador m'ha molat un collo, es putament genial, de moment Jack vs Hercules es la batalla que mes m'ha agradat, es la mes extensa i la millor representada, es mes enginy que no pas força bruta.

Kojiro Sasaki vs Poseidon m'ha decebut un pel, esperaba mes atacs "acuatics" per part de Poseidon, que fes servir el mar que rodejaba i alguna montura marina (dolfi, caball mari, tauro, etc).


Capitol #31
Text amagat.
Jo crec que guanyara Shiva, potser m'equivoco i fan ganyar al Raiden (el de Sumo), pero sincerament a l'humanitat li fa falta una galleda d'aigua freda i perdre 3 combats seguits perque aixo es posi interesant.


Art:
Text amagat.
Jack The Reaper
Imatge

Lu Bu
Imatge


PD: @Nafi , el recomano pel Club de Lectura, es curtet :p

Re: Shuumatsu no Valkyrie

Publicat: 29 ago. 2020, 22:37
Autor: olidoliva23
jo el segueixo al dia, es espectacular com les baralles poden ser tan bones, a mi m'agrada especialment la d'adan contra zeus

Re: Shuumatsu no Valkyrie

Publicat: 08 set. 2020, 16:14
Autor: Grimmy
El tinc pendent a la llista com molts d'altres i no m'hi acabo de posar mai... xD

Suposo que prioritzaria altres manga que estiguin acabats també però si que sembla molt bona opció.

Re: Shuumatsu no Valkyrie

Publicat: 08 set. 2020, 16:21
Autor: hellra8
Boníssim, el vaig començar, em vaig enganxar, i vaig agafar el ritme rápidament, i l'he deixat en pausa, fins que tinguin més, i el retornaré a veure.
M'encanta la disfuncionalitat dels personatges

Re: Shuumatsu no Valkyrie

Publicat: 28 des. 2020, 20:42
Autor: Shancks
https://ramenparados.com/anunciado-el-a ... -ragnarok/

Han anunciat l'anime!!!! Quines ganes de que surti :uki:

L'arc actual del manga esta brutal
Text amagat.
Shiva vs Raiden esta brutal, quin desplegament de lluita esta fent el mangaka.