Pàgina 1 de 1

Karakai Jouzu no Takagi-san

Publicat: 01 abr. 2018, 21:11
Autor: BlackStar

KARAKAI JOUZU NO TAKAGI-SAN


Imatge


Sinopsi


La sèrie segueix la vida de Nishikata, un estudiant de secundària que sofreix constantment les bromes de la seva companya de classe Takagi. Des d'aleshores, s'ha compromès al fet que un dia li farà el mateix a ella i intenta tenir èxit en les seves bromes.

Informació


Capitols manga: 76 (en emisió)
Capitols anime: 12 (finalitzat), tindrà una OVA al Juliol
Escrit i dibuixat per: Sōichirō Yamamoto
Editorial: Shogakukan
Estudi animació: Shin-Ei Animation
Director anime: Michiko Yokote
Música anime: Hiroaki Tsutsumi

Opening i Ending del anime


Text amagat.


Spin-Off


El manga disposa de un spin-off escrit i dibuixat per Inaba Mifumi el qual ens mostra un futur on els 2 protagonistes s'han casat i han tingut una filla, tant ella com la mare (la Takagi) es fiquen amb en Nishikata i li fan bromes també es bastant divertit.
Imatge

Opinions personals

Text amagat.

Re: Karakai Jouzu no Takagi-san

Publicat: 03 abr. 2018, 16:02
Autor: robguerrero
En el meu cas, jo ja seguia els manga religiosament d'abans que hi hagués el boom del gran públic en motiu de l'anime. Ja quan van anunciar que farien una adaptació animada ja em vaig emocionar bastant, perqué era un manga romàntic pero sense tants drames i que trencava molts esquemes. Potser per això la vaig posar com una de les que veuria i que sorprendria a propis i estranys,

L'anime ha estat adaptat magníficament. Artísticament com bé dius potser no crida molt l'atenció, ja sigui per l'estil simple del dibuix o pel moe, pero a la llarga t'acaba agradant, precisament per ser simple, molt a to amb la historia. Només m'ha molestat que no adaptesin el capítol trol del futur, que al seu moment va deixar a molta gent descolada fins als últims moments.

Per mi es un anime/manga recomants per sortir de la tònica habitual. Ara bé, cal ser francs, el fet de ser gags potser no ajuda gaire a que la gent s'aficioni.

Re: Karakai Jouzu no Takagi-san

Publicat: 03 abr. 2018, 23:24
Autor: BlackStar
Si, pel fet de ser gags és el motiu pel qual jo vaig posposar veure-la fins que s'hacabes jajaja.
He enviat missatge a norma i ivrea pels foros a veure si la llicencien que el vull tenir a la meva estanteria aquest manga

Re: Karakai Jouzu no Takagi-san

Publicat: 05 feb. 2019, 00:08
Autor: Giggles
Ei l'estic llegint ara i m'està matant de riure! Hilarant! A més els trobo a tots dos molt adorables !

M'està encantant!