Pàgina 1 de 1

Doubt (Rabbit doubt)

Publicat: 12 març 2018, 21:46
Autor: Japanium
Us deixo el meu comentari sobre la llicència d'Ivrea "Doubt", o "Rabbit doubt".
És el primer psychothriller de Yoshiki Tonogai, que desprès de l'èxit d'aquest va crear "Judge" i "Secret". Per cert, s'ha fet un film d'acció real basat en els personatges de "Judge".
Una amics que juguen a un joc en línea anomenat "Rabbit doubt" queden per conèixe's en persona. El joc tracta de concursar en diferents mini-jocs sota l'avatar de conills, però un dels jugadors és un llop disfressat que coneix la sol·lució de cada una de les probes. Per tal de no ser descobert ha d'anar dissimulant. Si ningú el descobreix anirà matant conills fins que sols quedi ell viu, i al contrari, qui el descobreixi, guanya. Desprès d'una tarda de karaoke, els nois que havien anat a la quedada són drogats i es desperten, més tard, en una mena de soterrani industrial on descobreixen el cadàver d'un d'ells. En el mòbil del cadàver un missatge: el joc ha començat.
http://japaniums.blogspot.com.es/2018/03/doubt.html

Imatge

Re: Doubt (Rabbit doubt)

Publicat: 13 març 2018, 19:43
Autor: Victor Kudo
Fa uns anys em vaig comprar els 4 de Doubt. La trama semblava interessant però personalment se'm va fer molt sosa. Potser és perquè és la primera part del manga i a Judge i a Secret apronfundeix més.

De moment, el que vaig llegir jo no em va convèncer del tot. Algun dia continuaré amb les següents parts.

Re: Doubt (Rabbit doubt)

Publicat: 13 març 2018, 22:47
Autor: surreak
Jo m'he llegit Doubt i Judge i la veritat és que m'han decebut prou. Les coses són bastant gratuïtes i la meitat ni s'expliquen. El final de Doubt no em va agradar i el de Judge el vaig veure a venir... No sé, potser és que tenia les expectatives molt altes perquè l'ambientació és molt semblant a Saw, però no ho sé, no m'han convençut gens.

Re: Doubt (Rabbit doubt)

Publicat: 14 març 2018, 18:07
Autor: Skuld
Vaig llegir la primera part perquè la temàtica sempre m'ha atret, però després del que em vaig trobar la veritat és que no tinc cap intenció de seguir amb aquesta sèrie, molt decebedor tot plegat. Després de l'inici no tenia dubte de com acabaria. El millor de tot és que fins al final ni el mateix autor semblava tenir molt clar qui volia que fos el responsable donant tombs d'un a altre sense massa sentit; simplement era convenient pel tipus d'història i ja està. I al final, quan ja sembla que es decideix per un la cosa decau encara més si pot ser. Normalment l'apartat psicològic és un factor clau en aquest tipus de gènere i la veritat és que tots els personatges eren avorrits i sense substància. Ho resumiria com a confús i, tot i així, previsible. No em va agradar massa, no.