Pàgina 1 de 2

[Consulta] BSO's Videojocs

Publicat: 08 març 2017, 17:15
Autor: Shancks
Bona tarda Tadaima!!!!!

Com la 2a edicio del BSOng es a la seva recta final, es moment de la consulta popular que es va parlar. L'idea es arribar a un concens entre tots i veure quina opcio agrada mes i perque.

Aquestes son les opciones:

- Un nou concurs per a Videojocs (nom del concurs a debatir)
- Incloure-ho al concurs BSOng (series+pelis+jocs)
- Altres (comenta la teva idea)

---------

I ja com a apunt apart vull donar la meva opinio, jo prefereixo l'opcio d'un nou concurs. A la llarga tindren concursos per les diferents seccions i a mes a mes, crec que tant Series+Pelis com Videojocs hi han cançons de sobres com per fer-ho per separat i omplir.

Re: [Consulta] BSO's Videojocs

Publicat: 08 març 2017, 18:20
Autor: Bank
Doncs jo no se què pensar xD

O sigui, vull incloure BSO de videojocs si o si, perquè acostumen a ser millors que sèries i que moltes pel·lícules. El problema és que si ho fem en un concurs a banda la gent que no juga a videojocs no podrà participar i si ho fem al BSOng potser acaba sent només de videojocs o està desequilibrat :(

Per tant no voto a l'enquesta o voto els dos? :scared: de moment no em decideixo però m'encantaria que les BSO dels videojocs tinguessin el seu costat als concursos de Tadaima! :visca:

Re: [Consulta] BSO's Videojocs

Publicat: 09 març 2017, 09:17
Autor: Meizu
Jo voto per què es faci un concurs apart de videojocs degut a que hi han moltes bandes sonores que són molt bones i m'agradaria veure-les en un concurs totes juntes competint i veure quina és millor.

@Bank he dir que amb això de que qui no juga a videojocs no podrà participar... Jo no miro ni series ni pel•lícules i no he participat i mira'm porto un trau a la barbeta, però mort no estic xD.

El que vull dir es que aqui almenys tots a un videojoc haurem jugat en la nostre vida i crec que som majoría els que hi juguem a videojocs.

I bé com que he votat per la opció de un nou concurs i diu que proposis un nom diré algo senzill.

~Game sounds.

Sé que no porta el típic song que li posem als concursos, però m'agrada.

Re: [Consulta] BSO's Videojocs

Publicat: 09 març 2017, 09:58
Autor: Kharu
Aqui ve en Kharu a marejar la perdiu :D

En fi, jo també voto per un nou concurs, pero que us semblaria si en comptes de buscar la millor banda sonora del mon dels videojocs, busquessim el joc que en general tingui millor banda sonora. trobo que seria més interessant.

El que proposo seria que cada persona hagues de triar un joc i aportar proves (cançons) de que aquest joc té una bona banda sonora, en plan 3 bso o aixi i que varies persones puguessin aportar el mateix joc, recordem que busquem saber quin és el videojoc amb millor banda sonora en general.

D'aquesta manera tindriem menys videojocs que analitzar i més cançons per disfrutar.

També estaria bé un petit text descriptiu de cada canço explicant perque mola tant.


i noms... Video Game Awards? aii no que aquest ja està agafat.... VideoSong?

En fí ja comentareu si us agrada la idea.

Re: [Consulta] BSO's Videojocs

Publicat: 09 març 2017, 12:14
Autor: Taiga
Jo voto per un nou concurs, ja que hi ha prous jocs i bones cançons com per a què es pugui realitzar un concurs dedicat a només videojocs. Estic d'acord amb en @Bank que potser la gent que no juga es pot sentir exclosa, però sí que és cert que tots, tard o d'hora hem jugat a algun videojoc, ja sigui al típic Mario o al típic Tetris. D'altre banda no cal jugar a un videojoc per escoltar la banda sonora a youtube o a on sigui. Discrepo amb en @Kharu de fer un concurs analitzant la BSO en general de un videojoc, ja que potser hi ha una cançó que t'agrada molt i una que no t'agrada gens dins del mateix joc.

Pel que fa a tema nom... m'agrada com sona això de Award així que què tal Game Sounds Awards?

Per últim vull deixar aquesta BSO que per mi sempre serà molt gran :3

Text amagat.

Re: [Consulta] BSO's Videojocs

Publicat: 09 març 2017, 13:21
Autor: Kharu
@Taiga, tens raó amb lo que potser el joc que surt guanyador te alguna canço concreta que no agradi o que sigui directament una merda, el problema del metode classic és que premiem una canço nomes, imagina un joc que tingui aquesta canço marevellosa pero la resta sigui una merda. per aixó jo proposava lo de buscar el joc amb millor banda sonora en comptes de limitanse a buscar una sola canço. jo ho deia per donals-hi a alguns videojocs alguna estrelleta o algo, en plan un VGA pero on només es comentin les bandes sonores.

Re: [Consulta] BSO's Videojocs

Publicat: 09 març 2017, 13:41
Autor: Shiroyama
Jo crec que es un altre concepte de BSO la d'un videojoc com per a tenir el seu pròpi concurs, ja em sorprén que sèries i pel•lícules tinguin el mateix concurs.

Amb les pel•lícules pot passar el mateix, que una cançó estigui molt bé i que la resta siguin horribles. De fet es que s'ha de diferenciar BSO de tema o cançó, que no és el mateix. La BSO es un seguit de temes que estan entrellaçats entre si creant una continuitat al llarg del film, per altre costat, un tema o cançó és una peça musical totalment independent de la banda sonora. És per això que actualement en els Oscars hi ha el premi a la millor BSO i també a la millor cançó.

Per exemple, el The Last Samurai el que tenim és una BSO de diversos temes, et pot agradar més Spectres in the fog com la que s'ha presentat en el concurs o Ronin o Red Warrior, però totes formen part d'un conjunt que es es pot valorar com un tot. Mentre que per un altre costat tens My Heart Will Go On de Titanic que és una cançó totalment independent de la BSO de la pel•lícula.

En un videojoc pasa el mateix, si t'agrada la BSO t'agrada tot el conjunt, si esculls un tema independent doncs pot ser l'únic de tot el joc que t'agradi. Hi ha jocs que no tenen BSO, sinó un seguit de cançons que es reprodueixen en búcle, alguna pot ser que t'agradi molt i una altre potser gens.

Que m'en vaig ja del tema que m'ocupa... Jo proposo per el possible nou concurs diferents noms a veure que tal:
"Insert Coin Contest" o "Insert Song Contest"
"Your Song Is Level Up"
"OST, I Choose you"

Re: [Consulta] BSO's Videojocs

Publicat: 09 març 2017, 22:37
Autor: drew-kun
Jo opto per un BSOng de videojocs. Penso que el mon dels videojocs es prou ample per tenir el seu propi concurs, i que tots com a minim hem tingut jugat a un videojoc, encara que sigui fer un fifa amb un colega, i a mes m'agradaria de veure BSOs de jocs als quals no he jugat i que per aixo m'estic perdent.

Re: [Consulta] BSO's Videojocs

Publicat: 10 març 2017, 16:24
Autor: Shancks
Sembla clar de moment que es vol un nou concurs, deixare fins dilluns l'enquesta oberta i si no hi ha un canvi de vot, fare una nova enquesta amb els noms que heu anat proposant (i els nous que surtin fins dilluns).

Gracies per participar!

Re: [Consulta] BSO's Videojocs

Publicat: 10 març 2017, 16:34
Autor: Ereza
Jo també opto per un nou concurs a part, les BSO de videojocs són quasi infinites, igual que les de sèries o pel·lícules. I no val l'excusa "és que jo no jugo a res", igual que tampoc valia al BSOng el "no miro sèries" (sóc el primer que no en mira cap i bé que hi he participat :p). Tots hem jugat algun cop a alguna cosa, així que res d'excuses. Com si voleu presentar la cançó del Tetris (que per cert, mola força).

Sobre si el concurs hauria de ser sobre cançons o BSO senceres, també crec que és més lògic només cançons concretes, perquè al final hi pot haver una cançó genial i que la resta de la BSO sigui horrenda (d'acord, no sol passar, però...). A part, que és molt més senzill votar sobre una cançó que no sobre una BSO sencera.
Shiroyama ha escrit:"Insert Coin Contest" o "Insert Song Contest"
"Your Song Is Level Up"
"OST, I Choose you"
Compro qualsevol d'aquests noms, especialment "Insert Song Contest" :D